امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(03-05-2021، 15:54)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 15:42)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☆coииoя☆"
تو نظرمو خیلییییی نسبت به خودت عوض کردی
بهم نشون دادی ادما قابل تغییر هستن
و میتونن از بد به فوق العاده خوب تغییر کنن
پس
خودت باش
و سعی نکن برای محبت دیگران خودتو تغییر بدی
چون تا وقتی خودتو دوست نداشته باشی کسی نمی تونه دوست داشته باشه

من چی
از فوق العاده خوب به بد تغییر کردم خیخیخیخیخیخ
تو تغییری نکردیTelegh_59رو مخ بودی رو مخ تر +بی ادب شدی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(03-05-2021، 15:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 15:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این حرفتو راجب پرهام خیلی خیلی قبول دارم
من بهش گفته بودم وقتی همه باهاش دشمن بودن که تو میتونی تغییر کنی و همه شاهد بودن که این پسر چقدر عوض شد
من فکر نمیکنم کسی باهاش دشمنی داشته باشه یا باهاش بد باشه اخه این پسر واقعا گُله ^^
به همه نشون داد که اشتباه میکردن

به بقیه رو نمیدونمم اما نظر منو قشنگ ۳۶۰ درجه تغییر داد(:
+
میتونی منو بزاری توی تایپ تصورات لطفا
اخرین باره<:

(03-05-2021، 15:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره اره
یکی هست واسه ۳ سالو ۱۱ ماه پیشه .-.
البته که خیلیییی قدیمی محسوب نمیشه ولی بازم از هیچی بهتره ^^

بدووووووو بفرسسس^^
چشم چشم ^^

(03-05-2021، 15:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 15:54)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چی
از فوق العاده خوب به بد تغییر کردم خیخیخیخیخیخ
تو تغییری نکردیTelegh_59رو مخ بودی رو مخ تر +بی ادب شدی

عهههه نگو اینجوری >:
صدرام پسر گلیه
فقط بروز نمیده متاسفانه lol
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shghyegh
(03-05-2021، 15:51)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 15:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ولی یادمه برا مام جداجدا کرده بودن درسا رو . ی کتاب بود ولی ی دبیر فیزیک داشتیم ی زیست ی شیمی ی زمین

چ جااالب خوشا ب حالتون(:
ما یدونه دبیر زمین داشتیم همه رو درس میداد هیچی هم نمی فهمیدیم:/
مثلا شاهد بودم
ای بابا جان Big Grin
کدوم شهری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
۳۶۰ درجه تغییر یعنی همون اولی._.
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، shghyegh ، *VENUS*
(03-05-2021، 15:53)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 15:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ولی یادمه برا مام جداجدا کرده بودن درسا رو . ی کتاب بود ولی ی دبیر فیزیک داشتیم ی زیست ی شیمی ی زمین

دقيقا برا ما همينه :!
رياضيمونم جدا كردن :!
اوه ریاضیو دگه چرا
=/
/=

ناشناس -_-
(03-05-2021، 15:58)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 15:51)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ جااالب خوشا ب حالتون(:
ما یدونه دبیر زمین داشتیم همه رو درس میداد هیچی هم نمی فهمیدیم:/
مثلا شاهد بودم
ای بابا جان  Big Grin
کدوم شهری

اهواز
Nashenas(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(03-05-2021، 15:58)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جملت سوالیه یا خبری؟ Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
(03-05-2021، 15:51)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بستنی کیم شده ۲۵۰۰  Sad

اینجا دیگه جای زندگی کردن نیست :۷

امروز خوندم یه جا نوشته بود برنج کلا از سر سفره ی اقشار متوسط جامعه هم حذف میشه کم کم

(03-05-2021، 15:58)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه از ریز بین و نکته سنج بودنت گفتمم ^^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، م‍حمّد ، shghyegh ، Đęąđ.ğïřł
آقا شما کجا میخونید که ریاضی و علومتونو جدا کردن  10
ما تو نمونه دولتی میخوندیم، هر درسی که معلم نداشت بصورت رندوم یه ناطمو براش انتخاب میکردن :/
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*
(03-05-2021، 15:59)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 15:58)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا جان  Big Grin
کدوم شهری

اهواز

عه اونجا ک میگن مدارسش خوفه
شقایق محمودیو میشناسی ؟ اونم فک کنم اهوازیه Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان