امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(03-05-2021، 17:20)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sclvrFox
میدونستی میخوان انتخاب طبیعی داروین رو خیلی سریع پیش ببرن؟
نفهمیدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus ، شـــقآیــق
آگهی
(03-05-2021، 18:44)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 18:42)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اتاقمو تمیز کردم<:

نامرد...

الان میام سبزوار کمک:^
نآشناس
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
(03-05-2021، 18:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 18:44)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نامرد...

ن شمال هواش بهتره واسا من میام Smile
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
ده هزار تا سپاس:%
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
(03-05-2021، 18:41)Maryc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:ngh:

راه گم کردی ؟ ^^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shghyegh ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
(03-05-2021، 18:46)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 18:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاب من اتاقمو بهم میریزم تا تو بیای^^
نمیدونی چقدر اتاق بهم ریختن حس خوبی دارههه

(03-05-2021، 18:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 18:41)Maryc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:ngh:

راه گم کردی ؟ ^^

فک کنم فیکه<:
نآشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(03-05-2021، 18:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 18:46)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاب من اتاقمو بهم میریزم تا تو بیای^^
نمیدونی چقدر اتاق بهم ریختن حس خوبی دارههه

(03-05-2021، 18:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راه گم کردی ؟ ^^

فک کنم فیکه<:
اره بیشتر توش احساس راحتی میکنی
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(03-05-2021، 18:49)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بار جو گرفت منو نزدیک ۲ تا پوشه پر کاغذ رو زمین خالی کردم
انگار تو بهشت بودم(":
نآشناس
(03-05-2021، 18:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 18:49)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگار تو بهشت بودم(":

ولی وقتی مامانت اومد خودتو طبقه هفتم جهنم دیدی Smile
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(03-05-2021، 18:51)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 18:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگار تو بهشت بودم(":

ولی وقتی مامانت اومد خودتو طبقه هفتم جهنم دیدی Smile

نه ندید
اگه میدید دیگه نمیذاشت تو بهشت قدم بزنم منو اونجا برای همیشه میذاشت بمونم(:::
نآشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان