امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(03-05-2021، 19:02)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 18:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیک کی ای؟!:v

حس میکنم شقا
چون شقا فقط مصرف این استیکرش بالاس<:

دیوار کوتاه تر از من پیدا نکردیBl8

4fvf
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(03-05-2021، 19:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 19:01)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسافرت هم نباشه
هم ی بیرون و  ی دورهمی با رفیقام مث قدیما هممون تو هم بودیم
از قبل عید رفیقامو ندیدم(":

من فقط در حد سلام علیک بوده ی جا نرفتیم بشینیم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
مسارفت نرو
فاصله اجتماعی رو رعایت کن
ماسک بزن
ای *عباس بوعذار* تو کرونا
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(03-05-2021، 19:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 19:02)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوار کوتاه تر از من پیدا نکردیBl8

4fvf

بخدا من واتساپ بودم اون موقع25r30fishing
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(03-05-2021، 19:03)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 19:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از قبل عید رفیقامو ندیدم(":

اخخخ من همونن نتونستم(":
مجبوریم تو اسکایپ کال بگیریم
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، KᏙ¥றᏙƝ
Flower 
(03-05-2021، 19:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 19:03)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخخخ من همونن نتونستم(":

ایشالله ک درست میشه

هرکی برام ویدیوی دانستنی بفرسه جایزه داره Smile
(03-05-2021، 19:06)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 19:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخخخ من همونن نتونستم(":

ایشالله ک درست میشه

هرکی برام ویدیوی دانستنی بفرسه جایزه داره Smile
دانستی اول:
کسایی که مشاور املاکن ادمای رو مخی ان
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ ، شـــقآیــق
(03-05-2021، 19:01)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 19:00)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انتخاب طبیعی میدونی چیه؟

گزینش طبیعی یا انتخاب طبیعی[۱] فرایندی است که در طی نسل‌های پیاپی، سبب شیوع آن دسته از صفات ارثی می‌شود که احتمال زنده ماندن و موفقیت زاد و ولد یک ارگانیسم را در یک جمعیت افزایش می‌دهند. به بیانی دیگر انتخاب طبیعی فرایندی است که طی آن افراد سازگار با محیط شانس بیشتری برای بقا و تولیدمثل دارند و می‌توانند ژن خود را به نسل بعد منتقل کنند. در مقابل افرادی ناسازگار با محیط از گونه حذف می‌شوند و نمی‌توانند ژن خود را منتقل کنند. طی این فرایند ژن‌های سازگار با محیط در گونه باقی می‌ماند.

گوگل نزدما<:

جون عمت
ب قل سهند خخخخخخخخخbathtime
ب قل آنید خیخیخیخیخیbathtime
بقل بهار loooooooooolllllllbathtime
(((:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-05-2021، 15:36)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گیج شدم
من الان توی این مدت یه جورایی فلج شدم
من گیر کردم بین دو تا راه سخت
اگه بخوام حرفم رو قاطع و واضح بزنم
شرافت و دوستی من کم میشه و بقیه از من یه آدم مزاحم میبینن
در حالی که هیچکدومشون کامل من رو نمیشناسن
و اگه حرفم رو نزنم این حرف یه عمر توی دل من میمونه و احساس بی عرضگی میکنم
و درک نمیکنم چرا باید از مهربونی من سواستفاده بشه
درک نمیکنم چرا همه باید روی حرفشون فقط برای یه دقیقه بمونن
من سعی داشتم ادم خوبی باشم ولی بعضیا درست رفتار میکنن
ولی در باطن هیچ علاقه ای نسبت به من ندارن.و از من بدشون میاد
و الان فهمیدم که درست مشخص نشده قضیه چیه
و صددرصد اگه بخوام حرفم رو قاطع بگم،همین 5 6 نفری که دوستای من هستن،پَر میکشن و میرن
بعضیا میگن تاثیر بازی هاییه که میکنی
و من گفتم،بازی ها چیز های زیادی ب من یاد دادن که هیچکس به من یاد نداده بود
من یه ربات نیستم،توی اون بازی ربات ها موجودات مهربونی بودن و من از اونا الگو گرفتم
سعی میکردم مثل اونا باشم،مهربون و ساکت
من یه سرباز یا افسر نازی نیستم
از اونا الگو گرفتم چون باهوش بودن و هیچوقت تسلیم نمیشدن
ولی بازم من شکسته شدم
من،من نمیخوام قربانی بشم
برای همین حرفم رو کامل،واضح و قاطع بیان میکنم
ببنین من آدمی نیستم که بخوام کسی رو نابود کنم،یا بخوام ازش باج بگیرم
ولی دلیل کار های بعضیا رو نمیفهمم و این کار از نظر من کار خوبی نیست یا باید ازش دور باشم
مثلا یک دختر خوشرفتارتره با همجنس خودش تا با یک پسری که،نه تجاوزگره،نه بد کسی رو میخواد
و من بار ها گفتم که هیچ تبعیضی وجود نداره
و درسته خود اون افراد هم تایید میکنن که آقا بین دختر و پسر تبعیض جنسیتی وجود نداره
اما همونطور که گفتم بعضی آدما فقط برای یه دقیقه رو حرفشون میمونن و عمل نمیکنن
همیشه آتیش های بزرگ حاصلیه از جرقه های کوچیک و با ادامه این روند دنیا آتیش میگیره
دل ادم میسوزه
مغز آدم میسوزه
و انسان،به طور کلی شکسته میشه Telegh_44

بذار خیالت رو راحت کنم ، هیشکی اصلا بهت اهمیت نمیده .. حالا هرکاری دوس داری همون کارو بکن

(03-05-2021، 19:27)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب قل سهند خخخخخخخخخbathtime
ب قل آنید خیخیخیخیخیbathtime
بقل بهار loooooooooolllllllbathtime

قول
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان