امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(03-05-2021، 21:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 21:20)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://pin.it/4t6H8DB
اسم این فیلم چیه؟
فیلم نیست
سریاله(:
دنیایی داره برای خودش
13 reason why
4تا فصل داره
من الان فصل ۳ قسمت ۷ ام(:
بعد امتحانام میشینم نگاه میکنم.-.
19 خرداد تموم میشنD:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
آگهی
(03-05-2021، 22:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 21:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلم نیست
سریاله(:
دنیایی داره برای خودش
13 reason why
4تا فصل داره
من الان فصل ۳ قسمت ۷ ام(:
19 خرداد تموم میشنD:
برا ما همیشه دیر تر از بقیه مدارس تموم میشه-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(03-05-2021، 22:05)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیام رادیویی
مرگ جیمز پیتر
پیتر به دلیل عنصر 115 دیوانه میشه و دست خودش رو قطع میکنه
اون برای ادامه جاسوسی به شی نو نوما میره،یعنی در ژاپن
او به دلیل اثرات عنصر 115 کشته میشه و به طور مرموزی به دار آویخته میشه
در وسط جزیره،شی نو نوما!...
مهم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(03-05-2021، 21:40)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s4.uupload.ir/files/snapchat-1696744619_pnwe.jpg

شب قدر با حاجی^^
من کافرم دارم آهنگ گوش میدم|=

(03-05-2021، 22:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 22:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

19 خرداد تموم میشنD:
من هنوز جز ریاضی هیچی نخوندم
برنامه ریزی هم کردم بخونم اما هعی|=
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*

(03-05-2021، 21:40)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s4.uupload.ir/files/snapchat-1696744619_pnwe.jpg

شب قدر با حاجی^^

منم._.
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(03-05-2021، 22:07)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم._.
قرار بود عربی بخونم ولی حسش نبود
الان بابام برام آب سیب آوورده میگه بخور خیلی درس خوندی خسته شدیTelegh_01

چی شده همه امروز تو ناشناس انشا مینویسن؟|=
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(03-05-2021، 22:10)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 22:07)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم._.
قرار بود عربی بخونم ولی حسش نبود
الان بابام برام آب سیب آوورده میگه بخور خیلی درس خوندی خسته شدیTelegh_01

بابا توام مثه بابا منههه ککککD:::
همیشه فکر می‌کنه دارم درس میخونم
(((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Emmɑ

(03-05-2021، 22:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هنوز جز ریاضی هیچی نخوندم
برنامه ریزی هم کردم بخونم اما هعی|=

خاب
دینی که از کتاب ،معلمون اومده از درس ۸ تا اخر فقط امتحان میگیره نه کل کتاب<:
زیستو که بلدم ولی از جزوه مینویسم
شیمی که ابِ خوردن
فیزیک از یه کتاب کمک اموزشی فقط سوالو میده که من اون کتابو با پاسخنامش دارم
ریاضی رو داره همش امتحان میگیره این هفته ها
منم با یکی از معلمای خصوصیم انلاین کلاس میزارم
فردا هم کلاس دارم البته حضوری
ادبیات هم اب خورده راحت میشه تقلب کرد
فقط از عربی عین سگ میترسم
بقیه خیلی اسونه تقلب ازش...
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
@"Musalick"
آروم باش داداng2
ی صلوات بفرستng2
ی دو روز نیا تا آروم بشیng2
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(03-05-2021، 22:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خیلی ببخشیداا ولی اینجا جای نوشتن انشا نیست!|=
اینجا برای حرفای کوتاه و مهمه!
فکر کنم با بغض قلم اشتباه گرفتین.
خداقوت

حرفای دل طولانیه دختر
نآشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان