امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(03-05-2021، 22:51)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 22:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

o.o

نه بگو !

قهرم باهات

عه عه عه! با من قهری ؟ ):
من چه گناهی کردم ؟ دختره به این گلی ))): نه دعوا راه انداختم نه کاری به کسی داشتم ._.
تازه کل امروز فقط داشتم درس میخوندم . آزارم به مورچه هم نرسیده .-.
وقتی منو اینجوری صدا میزنی من یه دور سکته میکنم -.- دقیقا مثه وقتی که بمب میندازی جلو پام -.-
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
آگهی
(03-05-2021، 22:52)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 22:52)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یس

نهههههه ایووووول *-*
چرا نمیدونستم تا الان ._.

بیام دنبالت فرد بریم یکم بگردیم؟
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
2chw
(03-05-2021، 22:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 22:51)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قهرم باهات

من چه گناهی کردم ؟ دختره به این گلی ))): نه دعوا راه انداختم نه کاری به کسی داشتم ._.
تازه کل امروز فقط داشتم درس میخوندم . آزارم به مورچه هم نرسیده  .-.
وقتی منو اینجوری صدا میزنی من یه دور سکته میکنم -.- دقیقا مثه وقتی که بمب میندازی جلو پام -.-

وااای خدا این عالی بود،وقتی بمب میندازم جلو پات 25r30
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-05-2021، 22:53)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 22:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووووووو ^^
یه نکته راجب ناشناس
مشکلی نداره ارسالشون طولانی باشه
ولی باید واقعا حرفشون یه مخاطب داشته باشه و چ* ناله الکی نباشه فقط
خب این بغض قلمی بود ولی من نخوندم بدونم چی بود|=
من یک بار آهنگ نوشتم پاک شدTelegh_01
Lol
ارسالایی که مخاطب نداره مشخصه
که بیشتر فقط واسه گرفتن سپاس و جلب توجهه شاید .-.

(03-05-2021، 22:56)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 22:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه کل امروز فقط داشتم درس میخوندم . آزارم به مورچه هم نرسیده  .-.

این یه جور بیماریه نادره ._.
دفعه اخر با خمپاره زدی فکر کنم
 سپاس شده توسط Emmɑ
(03-05-2021، 22:55)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 22:52)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهههههه ایووووول *-*
چرا نمیدونستم تا الان ._.

مثلا کجا رو ؟ v:
(03-05-2021، 22:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی...
گاهی اوقات
آدم چیزایی میبینه
حرفایی میشنوه
چیزایی رو حس میکنه
که اصلا خوب نیست
نمیدونم از درک پایین اونه
از سطح پایینه منه
چیه
برگشته بم میگه اگه اینجا فش نمیدادی هر از گاهی و کلا تریپت بچه مثبت بود الان عزیز دل همه بودی!
عزیزم
شمایی که بزرگ مایی و خودتو شاهزاده میبینی
اینکه میبینی شما با من حال نمیکنی یا اصن پستای منو میبینی چندشت میشه
دلیلش تو نیستی
دلیلش منم که تو رو بیشتر از خودت شناختم و کلا نخواستم زیاد بات گرم بگیرم
اگه روزی برسه که بخوام عزیز دل شما و امثال شما باشم
من اون روز ترجیح میدم از فلشخور به جرم ممد گاوکش بودن بن شم
من نه خاصم که همه بخوان بام حال کنن
نه تخم مرغ دو زرده میکنم
من یه عادم عادیم رفیق
عادی خوابیدم
عادی پوشیدم
عادی رفتم و برگشتم!
برعکس خیلیاتون تو مدارس عادی هم درس خوندم و غیر انتفاعی و اینام نداشتم
اگه شما عزیز دل بودن رو این میدونی که بیایم مث خودت هی مسخره بازی در بیاریم و اینا
اگه شما ^^  و کیوت و اینارو عزیز دل میدونی
من ترجیح میدم همون عادی بمونم
شمام دو نفر بت چیری نمیگن عزیز من نباید فک کنی خیلی سطحت بالاس
شما از مام پایینتر باشی بالا تر نیستی
اینجام کسی بیکار نیست بخواد شما و چار نفر دیگه رو مال خودش کنه
این دوستتون که ظاهرا اسمش آناهیده یبار یه حرف قشنگی زد تو همین تاپیک
گف هر کسی که بت سلام کرد عاشق چشم و ابروت نشده!
این حرف مصداق امسال شماس
نمیدونم اصن چی در خودتون میبینین
به چی فکر میکنین
تکلیفتون با خودتونم مشخص نی
فقط دفه بعد
اینارو تو روی خودت میگم
نبینمت دور و بر خودم!
عاقا تا این پست تلفات نداده بزنین پاکش کنین Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-05-2021، 22:59)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 22:55)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا کجا رو ؟ v:

جنگل
جاهای خلوت v:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ
(03-05-2021، 22:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 22:53)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lol
من فقط برای چند نفرو میخونمD=
بعضیاشونم نخونده سپاس میدم
من خودم گاهی تذکرو برای جذب سپاس نوشتم پشیمون شدم25r30
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS* ، Ɗєя_Mσηɗ
(03-05-2021، 22:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lol

(03-05-2021، 22:56)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یه جور بیماریه نادره ._.
دفعه اخر با خمپاره زدی فکر کنم

RPG
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان