امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(03-05-2021، 23:03)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 23:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشیدااا ببخشیداا
میشینین درس میخونین؟oـo

دارم شوخی میکنم :|
اخرین باری ک شوخی منشوری کردم داستان شد برام :||
زود جدی میگیرن اینجا
استغفرالله گند زدین شما متاسفانه
ماخیلی مثبتیم
 سپاس شده توسط Mohlek ، ѕααяeη
آگهی
(03-05-2021، 23:04)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 23:03)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم شوخی میکنم :|
اخرین باری ک شوخی منشوری کردم داستان شد برام :||
زود جدی میگیرن اینجا
استغفرالله گند زدین شما متاسفانه
ماخیلی مثبتیم
از همتون من مثبت ترم خداییش v:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(03-05-2021، 23:00)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 22:59)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا کجا رو ؟ v:
جنگل
جاهای خلوت v:
گزینه های دیگه بگو v:

(03-05-2021، 23:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط برای چند نفرو میخونمD=
بعضیاشونم نخونده سپاس میدم

من اینکارُ با عکس های خلاقانه میکنم xD
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، Emmɑ
(03-05-2021، 23:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
پاشو بریم یجای خلوت Telegh_01

چ غلطا Telegh_59 Telegh_01
 سپاس شده توسط Emmɑ
(03-05-2021، 23:05)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 23:00)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنگل
جاهای خلوت v:
گزینه های دیگه بگو v:

(03-05-2021، 23:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط برای چند نفرو میخونمD=
بعضیاشونم نخونده سپاس میدم

من اینکارُ با عکس های خلاقانه میکنم xD

بریم خرید v:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ
اخرین باری که شوخی منشوری کردم زدین دهنمو سرویس کردین  Bd3 Telegh_07
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(03-05-2021، 23:05)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 23:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
پاشو بریم یجای خلوت  Telegh_01

اینم از رفیقت دیدی ):
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، Emmɑ
(03-05-2021، 23:04)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 23:03)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چ نظر

با نوحه خوانی دلبری میکنن

لنت بر شیطون
حاجی دلی میخونه (:
(03-05-2021، 23:05)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
پاشو بریم یجای خلوت  Telegh_01

پاشو تو هم بریم عسیسم
میریم مثل بچه خوب درس بخونیم!
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(03-05-2021، 23:06)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم از رفیقت دیدی ):

آره لعنتی هعیییی p336
 سپاس شده توسط امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان