امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(03-05-2021، 23:58)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 23:57)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Wow
مرزا باز شن فقط اروپا و امریکای شمالیا؟با ترکیه گول نزنی

نهایتا تا امام زاده داوود

اون دیگ مرز نمیخواد
تهش دوتا بلیط مینی بوس حاج کریم
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(03-05-2021، 23:58)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 23:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرزا باز بشه دعوتیم؟

باز نمیشه اخه  14k

تو این شبای قدر دعا کنیم که هر چه سریع تر باز بشه و ما هم به دریاچه و جنگلمون برسیم ^^
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(03-05-2021، 23:59)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهایتا تا امام زاده داوود

اون دیگ مرز نمیخواد
تهش دوتا بلیط مینی بوس حاج کریم

مرز استان‌منظورمه v:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(04-05-2021، 0:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز نمیشه اخه  14k

تو این شبای قدر دعا کنیم که هر چه سریع تر باز بشه و ما هم به دریاچه و جنگلمون برسیم ^^

منتظرت بمونیم یا چی؟
 سپاس شده توسط *VENUS*
اصلا همتون پاشید بیاین تبریز خودم میبرم میگردونمتون منت کَسیَم نمیکشم._.!
ایشش
 سپاس شده توسط Prometheus ، *VENUS* ، ѕααяeη
(04-05-2021، 0:00)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 0:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منتظرت بمونیم یا چی؟
بمونننننن
من اگه نیام شمال این شهرو بهم میریزم lol
همشم البته تقصیر خودِ شماست .-. اینقدر که به من عکسو فیلمه دشتو دریاچه و ماهی گیریو جنگلِ پر از مِه نشون دادی من اینجوری شدم .-.

(04-05-2021، 0:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشش

تبریزم میاییم ^^
تبریز چیش معروفه؟ .-.
مثلا مشهد غذاهاش معروفه
 سپاس شده توسط Emmɑ
(04-05-2021، 0:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 0:00)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منتظرت بمونیم یا چی؟
بمونننننن
همشم البته تقصیر خودِ شماست .-. اینقدر که به من عکسو فیلمه دشتو دریاچه و ماهی گیریو جنگلِ پر از مِه نشون دادی من اینجوری شدم .-.

(04-05-2021، 0:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشش

تبریزم میاییم ^^
تبریز چیش معروفه؟ .-.
مثلا مشهد غذاهاش معروفه

اگه نزدیک ما اومدی خلاصه هستیم در‌خدمت
 سپاس شده توسط *VENUS*
(04-05-2021، 0:08)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 0:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمونننننن

تبریزم میاییم ^^
تبریز چیش معروفه؟ .-.
مثلا مشهد غذاهاش معروفه

اگه نزدیک ما اومدی خلاصه هستیم در‌خدمت
خیلی خیلی مچکرم *-*
 سپاس شده توسط امیر‌حسین

منتظرت بمونیم یا چی؟
بمونننننن

ایشش

تبریزم میاییم ^^
تبریز چیش معروفه؟ .-.
مثلا مشهد غذاهاش معروفه
اره اره بیاین(=
بستنی هاش, کافی شاپ هاش,لباساش ,فرشاش, کفشاش ,کیفاش ,مرکز خریداش, غذاهاش D:
کلی جای گردشی داره
مثل لاله پارک ,ائل گلی ,ستاره باران, اطلس ,موزه آذربایجان و......
من از تبریز بدم میومد اما تازگیا خیلی قشنگش کردنD:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، ѕααяeη
(04-05-2021، 0:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمونننننن

تبریزم میاییم ^^
تبریز چیش معروفه؟ .-.
مثلا مشهد غذاهاش معروفه
اره اره بیاین(=
بستنی هاش, کافی شاپ هاش,لباساش ,فرشاش, کفشاش ,کیفاش ,مرکز خریداش, غذاهاش D:
کلی جای گردشی داره
مثل لاله پارک ,ائل گلی ,ستاره باران, اطلس ,موزه آذربایجان و......
من از تبریز بدم میومد اما تازگیا خیلی قشنگش کردنD:
چقدر چیزی داره ._.

ماهم امام رضا داریم ._.
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان