امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(04-05-2021، 0:26)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 22:48)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان خوندم، تقریبا هم فهمیدم چی به چیه

:'| من امروز فاز گرفتم

ببین....الان وضعیت زندگی انسان ها بهبود پیدا کرده...یعنی دیگه انتخاب طبیعی بین انسان ها رخ نمیده
اون دانشمندی که از ناسا بازنشسته شده بود و یه سری اعترافات کرده بود...گفته بود که فضایی ها یه حمله بیولوژیکی به زمین میککن¡!
اگه کرونا رو ساخته باشن که انتخاب طبیعی رخ پیدا کنه و انسان هایی زنده میمونن که بدنشون دربرار چنین ویروسی که مثل ویروس فرازمینیه مقاومه! :///////
هوم؟
نمیدونم، اطلاعی ندارم. ولی این قضیه کرونا یذره مشکوکه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط shghyegh ، Prometheus
آگهی
خوابم نمیاد ک Telegh_59
=/
/=

ناشناس -_-
(03-05-2021، 8:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2021، 1:04)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز هم بازی بازی شون شروع شد

سلطااااااااان این دوره به کی رای میدی؟

داوش بزار تایید بشن بعد

(04-05-2021، 1:39)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 0:26)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:'| من امروز فاز گرفتم

ببین....الان وضعیت زندگی انسان ها بهبود پیدا کرده...یعنی دیگه انتخاب طبیعی بین انسان ها رخ نمیده
اون دانشمندی که از ناسا بازنشسته شده بود و یه سری اعترافات کرده بود...گفته بود که فضایی ها یه حمله بیولوژیکی به زمین میککن¡!
اگه کرونا رو ساخته باشن که انتخاب طبیعی رخ پیدا کنه و انسان هایی زنده میمونن که بدنشون دربرار چنین ویروسی که مثل ویروس فرازمینیه مقاومه! :///////
هوم؟
نمیدونم، اطلاعی ندارم. ولی این قضیه کرونا یذره مشکوکه
شکه رو رد کرده یقین شده
 سپاس شده توسط م‍حمّد

(04-05-2021، 0:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا همتون پاشید بیاین تبریز خودم میبرم میگردونمتون منت کَسیَم نمیکشم._.!
ایشش

کرایه هم حساب کن میام

خسیس نیستم اوک حساب میکنم
 سپاس شده توسط Prometheus
(04-05-2021، 3:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرایه هم حساب کن میام

تعارف اومد نیومد داره ها 
حوالی دویست هزار کرایه رفت و برگشته
(04-05-2021، 3:18)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 3:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تعارف اومد نیومد داره ها 
پول برای من همچین چیز مهمی نیست آرکاداش
(04-05-2021، 3:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 3:18)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تعارف اومد نیومد داره ها 

Wow Angel
میگن آدم سخی روزیش هم بیشتره
(04-05-2021، 3:27)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 3:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Wow Angel
عجب..
آدم سخی؟
(04-05-2021، 3:29)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 3:27)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Wow Angel
عجب..
آدم سخی؟

بلی بلی 
یعنی سخاوتمند ضد بخیل
(04-05-2021، 3:31)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 3:29)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب..
آدم سخی؟

بلی بلی 
یعنی سخاوتمند ضد بخیل
من آدم سخی هستم؟D:
طلا هم دوست ندارم D:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان