امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(04-05-2021، 14:23)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 14:22)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قضیه مدالا چیه؟
برای هر گروه کاربری بجز کاربر عادی و محروم یه مدال افتخار در نظر گرفته شده
هوممم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
آگهی
(04-05-2021، 14:23)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 14:22)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قضیه مدالا چیه؟

واسه هر فعالیت تو انجمن یه تارگت قرار گرفته به اون تارگت هر کاربر برسه بهش مدال یا نشان رو میدن .
فعلا برای تیم مدیریت این تارگت فعاله!
پسسسسسس مااااااا چییییییییییی
من صورتی میخوامممcry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2
(((:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، امیر‌حسین ، *Aɴѕel* ، THEDARKNESS
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
دلت بسوزه من مدال دارم تو نداری (=
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(04-05-2021، 14:24)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 14:23)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه هر فعالیت تو انجمن یه تارگت قرار گرفته به اون تارگت هر کاربر برسه بهش مدال یا نشان رو میدن .

برای شماهم فعال میشه
کمی وقت بدید
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS
(04-05-2021، 14:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
عیب نداره همه مدالا برای شما(:::
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS
(04-05-2021، 14:24)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرامش خودتون رو حفظ کنید این مدال ها برای کاربر حرفه ای و بالاتره
انشالله فعال میشه
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(04-05-2021، 14:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 14:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"

گریه نکن الان مال تو دو تا میشه
(04-05-2021، 14:25)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای شماهم فعال میشه
کمی وقت بدید
p336
(04-05-2021، 14:25)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرامش خودتون رو حفظ کنید این مدال ها برای کاربر حرفه ای و بالاتره
انشالله فعال میشه
بخدا میزنمتااااااا
(((:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS
مدال میخوام
اه مرسی.-.
#حمایت از کسایی که مدال ندارم
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Emmɑ
(04-05-2021، 14:26)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 14:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریه نکن الان مال تو دو تا میشه
عجب
ولی من هیچوقت گریه کردم|::
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان