امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(04-05-2021، 22:02)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 22:00)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیشده؟ :/

خشک شده..درد می‌کنه
الان یکی باید کمرمو اگد کنه ولی کسی نیست

تو کاراته یه چیزی داریم به اسم داچی...ایستادن با قاعده خاص
یکی از این داچیا اسمش هست شیکو داچی...تو نت سرچ ببین چجوریه
همون حالت بایست...دستاتو بزار رو زانوهات...بعد کمرت رو به چپ و راست اروم تکون بده ولی با فشار...تند نه ...فشار
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(04-05-2021، 22:07)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 22:06)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مدال می‌خوام|:

پیش بسوی ورزش قهرمانی؟

نننن مدالی ک تو فلشخور میدننننن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
(04-05-2021، 22:06)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 22:04)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنکور !
امیدوارم بیماری اعصاب از شما دور باشد Idea

والا انقد عصبی شدم ک فقط کارم ب قرص و دوا نکشیده:/
امیدوارم ب خیر بگذرد(:
شما حد این که مضر سلامت نباشه درس بخونین بعدش هر چه پیش آید خوش آید 
مشاورای زمان ما میگفتن حالادانشگاه تنها مسیر زندگی نیستا نکشین خودتونو
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-05-2021، 22:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 21:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان ایشالله یا خدا نکنه؟!

ایشالله برامن...خدانکنه براتو

8
من به فدای شما
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(04-05-2021، 22:08)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 22:06)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احترام به نعمت خدا نشون ادبه ادب هم نتایج خودش رو داره باید بهتر می گفتن

دیگه نگفتن دیگهcry2
همیشه میترسیدیم میمون بشیمcry2

خوب شد که الان درستش رو فهمیدین 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-05-2021، 22:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 22:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هولی شعت

کم خونی داری؟

مازندرانیا همشون کم خونی دارن

وقتی اینجوری میشی....سرتو خم کن روبه پایین تا خون جریان پیدا کنه :/
من از این بالاها زیاد سرم اومده...حتی یبار چند دیقه هیچ جارو نمیدیم -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(04-05-2021، 22:09)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 22:07)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیش بسوی ورزش قهرمانی؟

نننن مدالی ک تو فلشخور میدننننن

عرق جبین میخواد و کد یمین
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-05-2021، 22:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 22:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشالله برامن...خدانکنه براتو

8
من به فدای شما

اینم خدانکنه v:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(04-05-2021، 22:11)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2021، 22:06)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا انقد عصبی شدم ک فقط کارم ب قرص و دوا نکشیده:/
امیدوارم ب خیر بگذرد(:
شما حد این که مضر سلامت نباشه درس بخونین بعدش هر چه پیش آید خوش آید 
مشاورای زمان ما میگفتن حالادانشگاه تنها مسیر زندگی نیستا نکشین خودتونو

من از وقتی پا تو مدرسه گذاشتم تا الان هر امتحان رو با کلی استرس پاس کردم همیشه برا درسام ارزش بسیار زیادی قائلم
الان امتحان ب این بزرگی ک سرنوشت ساز هم هست داره منو نابود میکنه :/
سعی میکنم آروم باشم ولی چندان موفق نیستم
Nashenas(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
خوب...خوبین؟^^
خوش میگذره؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان