امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(05-05-2021، 7:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 7:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sclvrFox

یک شب تورا ز مستی تشبیه ماه کردم!

گوش منم نبودی من اشتباه کردم :|
دوستان از پشت صحنه به کتف هم دارن اشاره میزنن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق ، THEDARKNESS
آگهی
(05-05-2021، 7:52)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 6:18)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیییییییییقفبغصعفقصغق4قغقهثص7صخب **

صنممممممممم*.*تتتهخخث۴عع
خوبی زیبا؟!

+
مدالامون اتیشششششش داره:^

عالی! تو رو دیدم بهترم شدم. ** چه خبرا؟ 

از بس که کاربر حرفه‌ای بودن جذابه. تازه برقشونم بیشتره!  Bl5
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS ، *Aɴѕel*
(05-05-2021، 7:59)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 7:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوش منم نبودی من اشتباه کردم :|
دوستان از پشت صحنه به کتف هم دارن اشاره میزنن

دوستان از جلوی صحنه دارن به کفش هم اشاره میکنن :|
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS ، Mohlek
@"Alien"
حلهههههه استاد...سپاس فراوان
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Prometheus
@"Alien"
چاپ داستانم برای سومین بار رد شد! crying
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(05-05-2021، 8:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"

چرررررررا؟ :'|

(05-05-2021، 8:13)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"
حلهههههه استاد...سپاس فراوان

تاثیر داشت؟ -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
اونایی ک گفتی انجام دادم
بابامم کمرمو لگد کردo_O
بهتر شدم
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus ، THEDARKNESS ، Mohlek
(05-05-2021، 8:14)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 8:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"

چمیدونم انتظار زیاد دارن یه جا میگن عاشقانش زیاده یه جا یه چیر دیگه تا الان ۶ بار ویرایش کردم کل کتابو نصف داستان رو عوض کردم کل کن نیستن. مجوز نمیدن براش.
تصمیم گرفتم به کتفم بگیرمش و دیگه ویرایش نکنم و برم یه داستان دیگه بنویسم
(05-05-2021، 8:16)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونایی ک گفتی انجام دادم
بابامم کمرمو لگد کردo_O
بهتر شدم

خوب...شکر v:

(05-05-2021، 8:16)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 8:14)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چمیدونم انتظار زیاد دارن یه جا میگن عاشقانش زیاده یه جا یه چیر دیگه تا الان ۶ بار ویرایش کردم کل کتابو نصف داستان رو عوض کردم کل کن نیستن. مجوز نمیدن براش.

ایرانه دادا

اگه حافظم الان میخواست کتابشو چاپ کنه که باید از صدجا مجوز میگرفت که هیچ! کتابش شبیه هرچیزی میشد جز اون چیزی که خودش نوشته بود

"بخشی از سخنرانی اقامیری-جفا" -______-!!!
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(05-05-2021، 8:17)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 8:16)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونایی ک گفتی انجام دادم
بابامم کمرمو لگد کردo_O
بهتر شدم

خوب...شکر v:

(05-05-2021، 8:16)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایرانه دادا

اگه حافظم الان میخواست کتابشو چاپ کنه که باید از صدجا مجوز میگرفت که هیچ! کتابش شبیه هرچیزی میشد جز اون چیزی که خودش نوشته بود

"بخشی از سخنرانی اقامیری-جفا" -______-!!!

بله حاجی میدونیم ثابت شد دیگه!.
فعلا یه مسابقه فیلمنامه نویسی شرکت کردم دعا کن حداقل جزو ۲۰ تای اول بشم. مسیر زندگیمو تغییر میده

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان