امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(05-05-2021، 17:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ggre

زشته بچه ._.
برو اونور بالا بیار ._.*
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، THEDARKNESS
آگهی
(05-05-2021، 17:47)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 17:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشbathtimeباز ب من میگه خیانتکارbathtime

تو اولین نفر بودی تو لیستم ._.
الان صنم جاتو گرفت v:

(05-05-2021، 17:43)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو بیخیالش fishing

ماهیتو بگیرا v:

من میگم اذیتم نکنp336
گاوp336
دلمو شکوندیcry2بروحالشو ببرcry2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، THEDARKNESS
(05-05-2021، 17:47)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 17:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشbathtimeباز ب من میگه خیانتکارbathtime

تو اولین نفر بودی تو لیستم ._.
الان صنم جاتو گرفت v:

(05-05-2021، 17:43)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو بیخیالش fishing

ماهیتو بگیرا v:

چی میشه رد بشه از کوچمون؟

بعد من بگم بیخیالش؟
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق ، THEDARKNESS
(05-05-2021، 17:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 17:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ggre

شته؟ fishing

نمیدونم دیدم استیکر باحالیه گفتم ببینم واکنشا چی میشه

(05-05-2021، 17:48)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ggre

زشته بچه ._.
برو اونور بالا بیار ._.*

۳۰ درصد اخطار میخواد Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
@Medusa
فکر خوبیه عشقمike25r3025r3025r3025r30
(((:
 سپاس شده توسط Medusa
(05-05-2021، 17:48)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 17:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شته؟ fishing

نمیدونم دیدم استیکر باحالیه گفتم ببینم واکنشا چی میشه

(05-05-2021، 17:48)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زشته بچه ._.
برو اونور بالا بیار ._.*

۳۰ درصد اخطار میخواد؟

بیخیالش fishing

پ.ن: بیخیالش همون با ادبانه به ** هستش fishing
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
سربازی خیلی بَدهTelegh_54
(((:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Prometheus
(05-05-2021، 17:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم کلکسیونی از هنذفری های لت و پار دارم fishing
اون هنذفری ناناسم یه شب قبل خواب تو گوشم بود...صبح که بیدار شدم دیدم اصلا دیگه صدا نمیده :|||||||||||||||||||
پناه بر @خدا

خب حتماً یه ور خوابیدی اون بیچاره زیر کله‌ت له شده. :"| 

(05-05-2021، 17:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریه نکن زار زار میبرمت بازار
نمیفروشمتتت:v

هندزفری برام می‌خری دوزار؟ ._.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus ، شـــقآیــق
(05-05-2021، 17:50)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که قرار نیست بری جوش چیو میزنی؟Telegh_01
نکنه عاشق شدی؟Telegh_45Telegh_57Telegh_42
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(05-05-2021، 17:50)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوقییییی
کی قراره بری؟
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان