امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(05-05-2021، 17:55)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 17:48)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حافظ می‌گه به "خط و خال گدایان مده خزینه‌ی دل، به دست شاهوشی ده که محترم دارد"

شاهوشی که محترم می‌داره کیه حالا؟ آفرین. درست حدس زدید. من! ^_^
گدایان کین؟ هرکسی به جز من. XD
سخن حافظ اویزه ی گوش ماست ×_×
کاملا صحیح 4fvf
شامل خیانتکارا میشهههه؟ -_-

(05-05-2021، 17:48)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میگم اذیتم نکنp336
گاوp336
دلمو شکوندیcry2بروحالشو ببرcry2
میدونی با خائنا چیکار میکنم ؟ -_-

(05-05-2021، 17:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میشه رد بشه از کوچمون؟

بعد من بگم بیخیالش؟

اگه بیخیالش چرا به رد شدنش از کوچتون فک میکنی؟ v:

چون حال میده =|»
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(05-05-2021، 17:56)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 17:48)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۳۰ درصد اخطار میخواد Telegh_01

بالا بیاری خودت تمیزش میکنی D:

میدونم. بهش میگم سرشو از پنجره ببره بیرون تو انجمن نریزه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
(05-05-2021، 17:57)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 17:50)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سربازی خیلی بَدهTelegh_54

جای اونم داری درد میکشی ارهههه؟ vvvvvv:

ارهTelegh_54
ی عالمه دردو دارم تحمل میکنمTelegh_54Telegh_01
(((:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(05-05-2021، 17:55)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 17:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو جون بخواه .هندزفری که چیزی نیست:^

برامنم میخری؟ :v

Telegh_59
+
@Ɗєя_Mσηɗ
جونننننن:^
نآشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق
(05-05-2021، 17:57)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ɗєя_Mσηɗ "
قهر؟45

هنوز تصمیم نگرفتم. '-'
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-05-2021، 17:58)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 17:55)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برامنم میخری؟ :v

Telegh_59
+
@Ɗєя_Mσηɗ
جونننننن:^

اخه براش جون میدی...هنذفری که چیزی نیست
خیر باش ملعون v::::
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
ناخونم خورد ب لبم
لبم جر خورد
عررر
(((:
(05-05-2021، 17:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو جون بخواه .هندزفری که چیزی نیست:^

منم به جاش هر روز صبح زنگ می‌زنم برای امتحانات بیدارت می‌کنم که خواب نمونی، سیب زمینی هم برات سرخ می‌کنم. ._.

(05-05-2021، 17:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم

تا چند دیقه فک میکردم خودم کر شدم :|
یه هنذفریمم پام رفت روش پست شد
یکی دیگش سوخت
یکی دیگش با قیچی سیماشو بریدم

و اینگونه بود که پدر گرامی اجازه خرید هنذفری را نداد -_-! و الان با یه سیم دارم زندگیو سر میکنم
زندگی بدون هنذفری خر است

با قیچی سیماشو بریدی توقع داشتی کار کنه؟
مثل این می‌مونه بزنی تو گوش یکی توقع داشته باشی بپره بغلت بوست کنه.

من یکی دیگه دارم. نمی‌دونم کجاست ولی. باید بگردم. --
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، *Aɴѕel*
@*Aɴѕel*
وقتی از دابسمشت میفمم شکل ی فامیلامونی
ب اسم مهلا:/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(05-05-2021، 17:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون حال میده =|»
مرسی صداقت v:

(05-05-2021، 17:57)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم. بهش میگم سرشو از پنجره ببره بیرون تو انجمن نریزه
خوشم اومد xD

(05-05-2021، 17:58)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهTelegh_54
ی عالمه دردو دارم تحمل میکنمTelegh_54Telegh_01

حقته ، حقتههه -_-
اون همه باهات حرف زدم -_-
به هر کی دگ میگفتم آدم میشد -_-
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان