امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(05-05-2021، 18:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 18:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ننه ای حالا ک اینطور شد

من باکلو ام

هن؟!

(05-05-2021، 18:17)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 18:16)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاب بنده خدا فرشته بوده دگه

دیگه با من حرف نزن.
بوووووووووو

وا خاب راس میگم دگه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
آگهی
(05-05-2021، 18:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 18:14)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمراه نکن دایی ._.
پای جنو وسط نکش D:
زن عمو گمراه چیه تو داری اطلاعات غلط میدی شیطان رجیمو میبری رو صف فرشته ها

شوهر عمه شیطان رجیم اولش فرشته بوده
مثال : شقایق xD
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(05-05-2021، 18:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 17:36)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قصه ملو درامه؟
میگی دختره وارد شده یهو به راهت؟ :|
تو هم بشو وارد و خارج و یگو بیخیالش =|

عاشق اینم

من وقتی امتحانامو تر میزنم اینو گوش میدم D';
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، سهَ‌ند
(05-05-2021، 18:11)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 18:08)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادمم اولش میمون بود :|
میمون سیب میخوره ؟ D:

(05-05-2021، 18:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهرم حجابتو حفظ کن    Telegh_01

منبرو خالی کردم واست امشب ببینم چ میکنی xD
ب حضرت عباس زیر ۵ تومن بم ندین غذا خوردنو حرام اعلام میکنم Telegh_02
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، THEDARKNESS ، Ɗєя_Mσηɗ
(05-05-2021، 18:18)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باکلو ام

هن؟!

(05-05-2021، 18:17)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه با من حرف نزن.
بوووووووووو

وا خاب راس میگم دگه

شیطان جنه بلد نیستی سرچ کن نشر اکاذیب گناه است. اگر موجب گمراهی بندگان شود.
بابا کلو. نمیدونی چیه؟
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh
(05-05-2021، 18:16)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:!
يكم فقط يه كوچــولو
منم تحويــل بگــيريد :!

معرفی میکنی؟ =))
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(05-05-2021، 18:19)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن عمو گمراه چیه تو داری اطلاعات غلط میدی شیطان رجیمو میبری رو صف فرشته ها

شوهر عمه شیطان رجیم اولش فرشته بوده
مثال : شقایق xD

سرچ کنین شیطان جنه . حوصلم سر رفت دیگه
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(05-05-2021، 18:19)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 18:18)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هن؟!

وا خاب راس میگم دگه

بابا کلو. نمیدونی چیه؟

میشه منم شرچ کنم؟
@"Musalick" شتخ حتج جان! توهم یه شرچی بکن
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mohlek
(05-05-2021، 18:16)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبر خوشگله؟!:vvvv
سلامتی عزیزم ^^
چخبر از تو بلااااا vv:

(05-05-2021، 18:17)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یححححح با کسی ک ۸تا پیرهن بیشتر از تو پاره کرده بحث نکن ژوژوووو من خودم سردار آزمونم

پاشد رف روسیه پاقدم نحسش وی‌پی‌انمو ب مسکو وصل نمیکنه v:
 سپاس شده توسط shghyegh ، *Aɴѕel*
(05-05-2021، 18:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 18:19)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا کلو. نمیدونی چیه؟

میشه منم شرچ کنم؟
@"Musalick" شتخ حتج جان! توهم یه شرچی بکن

۷ قلو زاییدی عموییی
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان