امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

aquarium
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، βάરãɲ
آگهی
(06-05-2021، 0:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بیکاری شلوارمو بریدم.-.

(06-05-2021، 0:19)▪неизвестный▪

[quote='*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حافظه عزیز یاری کن-.-

یاری نکنه بهتر اتفاقا (:

شما معرفی کن حداقل اشنا بشیم ^^
[/quote]

تارخ هستم یه هفتس ترک کردم (:
شما معرفی کن

چطور بریدی؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، *Aɴѕel*
(06-05-2021، 0:27)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 0:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بیکاری شلوارمو بریدم.-.

یاری نکنه بهتر اتفاقا (:

شما معرفی کن

چطور بریدی؟
[/quote]

بنده حقیر ملیکا هستم ،در حال ترک:^
+
با قیچی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، ▪неизвестный▪
(06-05-2021، 0:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 0:27)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما معرفی کن

چطور بریدی؟

بنده حقیر ملیکا هستم ،در حال ترک:^
+
با قیچی
[/quote]

اولش همیشه سخته، بار چندمته اینجایی ملیکا؟
همه اول ترک همیشه اعصابشون همینه، عادت میکنی. اینو بدون ما همه تا آخر ترکت همراهیت میکنیم (:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، *Aɴѕel*
▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولش همیشه سخته، بار چندمته اینجایی ملیکا؟
همه اول ترک همیشه اعصابشون همینه، عادت میکنی. اینو بدون ما همه تا آخر ترکت همراهیت میکنیم (:
تعداد بار هاش از دستم در رفته
خودت که بهتر میدونی
ترک موقعی که وابسته باشی سخته
مثل جدا کردن یه نوزاد از مادرش
درد داره(:
نآشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، ▪неизвестный▪
(05-05-2021، 15:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@βάરãɲ
کُشتی منو که Telegh_29

من .-.
چه کردم من بی نوا؟¿♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط shghyegh
(06-05-2021، 0:52)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2021، 15:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@βάરãɲ
کُشتی منو که Telegh_29

من .-.
چه کردم من بی نوا؟¿♡

تاپیکایی میزاری ادم دلش میخواد گوشیو گاز بگیرهههه crying Heart Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(06-05-2021، 1:23)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 0:52)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من .-.
چه کردم من بی نوا؟¿♡

تاپیکایی میزاری ادم دلش میخواد گوشیو گاز بگیرهههه crying   Heart  Big Grin

چطوره موصوع ها خوبه؟
واسع همه سپاس های خوجملت مرسی Heart
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط shghyegh ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(06-05-2021، 1:27)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 1:23)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاپیکایی میزاری ادم دلش میخواد گوشیو گاز بگیرهههه crying   Heart  Big Grin

چطوره موصوع ها خوبه؟

ن خوب نیس
عاللیهههه
فدای تو جونم♡
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
@βάરãɲ
سلام^^
تو هم شبا رو درس میخونی روزا رو خوابی؟
یا فقط من اینجوری شدم:/

(06-05-2021، 1:28)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 1:27)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوره موصوع ها خوبه؟

ن خوب نیس
عاللیهههه
فدای تو جونم♡

چطوری دحسوقه؟(=
 سپاس شده توسط shghyegh ، βάરãɲ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان