06-05-2021، 10:58
(06-05-2021، 10:16)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-05-2021، 21:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حقیقتا نظری ندارم v:
نظرت چیه سر اسب تک شاخ با هم توافق برسیم ؟
عاره بابا در جریانیم
وگرنه همه میدونن من اینجا روحیاتم لطیفه و لامصب مثل غزالم v:
غزال ؟ نهایتا دگ گرگی کفتاری چیزی باشی vvv:
(05-05-2021، 21:12)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شوخی جای خودش ، جدی بودن به وقت خودش ._.
مهسا شوخی نمیکنه هیچوقت
همچیو جدی میگه
(05-05-2021، 21:17)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همینجوری. حضوری شد امتحاناتون؟!
نهمم چطور
(05-05-2021، 21:46)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینجاست که مهسا وارد میشود
امتحانش کردم مو لا درز حرف گوش کنیش نمیره بابا
باشه دوست جان یبار بشینیم ببینیم چیه داستانش (:![]()
(05-05-2021، 21:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مسلما چیزای خوبی نخواهد بود ! v:
دهنتو واکن ببینم چی میخوای بگی جوجو v:
دیگه کارای بد بکنین...ادمای بدی باشین
به تو میگه یا من ؟ :/
(06-05-2021، 7:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چراااا؟ مگه چی شده؟
هی دلبری میکنی ، هی دلبررررریییییی میکنییییی *-*
چطوری شما قشنگم ؟! =))♡
اوره
ولي ما سه روز ديگه امتحانامونه چون چند تا درس داخلي هم داريم ولي كتاباي اموزش پرورش از 27 :!