امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(06-05-2021، 18:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 18:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن داش کارات مهمه
کم کم داری از نرمال بودن میای بیرون و میشی یکی عین خودم
ولی حاجیتون شریک نمیخواد

حاجی این ریهام هرچی گفته چرته این.. ولش کن ما کاری نکردیم حاجی شایعس
ریهام چرت گفته قبول
باران اعصابش خراب بوده قبول
من شقایقو کجای دلم بزارم ناموصا ؟
تو ب اونم پیچیدی ؟
میری پ.خ اینا شر تف میدی بعد میگی حسام شخصیت نداره و همه فش میده
جمش کن دایی جمش کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
آگهی
(06-05-2021، 18:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردم واقعا بد شدن(:

ولی ادم خوب هنوزم هست
 سپاس شده توسط *VENUS* ، THEDARKNESS
(06-05-2021، 13:56)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 13:44)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر خدا همیشه خوب باشی :v
:ngh:

ادای مظلومارو برای من در نیاررر gun !
14k
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(06-05-2021، 18:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردم واقعا بد شدن(:

ولی تو خوب بمون (:
 سپاس شده توسط Prometheus ، *Aɴѕel* ، THEDARKNESS
(06-05-2021، 18:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 18:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریهام چرت گفته قبول
تو ب اونم پیچیدی ؟
جمش کن دایی جمش کن

بیخیال شید...مثلا رفیقین :'|
@THEDARKNESS
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mohlek
(06-05-2021، 18:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 18:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
مدیر جونم اینا پشت سر من غیبت کردن چرا بهشون اخطار ندادی. اینا خیلی بی ادبن
تجربه ثابت کرده بدبخت ترین ادما کسایین که پشت سر بقیه حرف میزنن
من نمیدونم قضیه چیه یا کی پشت سر کی حرف زده ولی تنها کاری که باید بکنی اینکه بگیری به چپت عزیزم
اون ادم اگه عرضه داشت میومد حرفاشو تو روت میگفت نه؟
زیاد میان پ.خ من و پشت سر بقیه حرف میزنن. رسما با این کار فقط خودشونو کوچیک میکنن
منم همیشه میگم خب به من چه؟

من بابت کوته نظریم معذرت میخوام.

(06-05-2021، 18:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریهام چرت گفته قبول
تو ب اونم پیچیدی ؟
جمش کن دایی جمش کن

نردبون نساز حاجی تگشون کن ببین ۹۰ درصد چرت گفتم و واضحه دارن شوخی میکنن همین الان با ونوس راجبش حرف زدیم. حاجی برو اونور اعصاب نیست یکم باد بخوریم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Mohlek
(06-05-2021، 18:19)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 18:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجربه ثابت کرده بدبخت ترین ادما کسایین که پشت سر بقیه حرف میزنن
من نمیدونم قضیه چیه یا کی پشت سر کی حرف زده ولی تنها کاری که باید بکنی اینکه بگیری به چپت عزیزم
اون ادم اگه عرضه داشت میومد حرفاشو تو روت میگفت نه؟
زیاد میان پ.خ من و پشت سر بقیه حرف میزنن. رسما با این کار فقط خودشونو کوچیک میکنن
منم همیشه میگم خب به من چه؟

البته که من نمیدونم قضیه چیه و کی پشت سر کی حرف زده .
از دخالت کردنم خوشم نمیاد
+
با هم خوب باشین ^^
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(06-05-2021، 18:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردم واقعا بد شدن(:

ولی تو خوب بمون (:

موندم
ولی مردم قلبمو میشکونن(:
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(06-05-2021، 18:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 18:19)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته که من نمیدونم قضیه چیه و کی پشت سر کی حرف زده .
از دخالت کردنم خوشم نمیاد
+
با هم خوب باشین ^^

همش دروغه ببین چطوری سوتفاهم درست میکنن با چند تا چرت.
 سپاس شده توسط *VENUS*
(06-05-2021، 18:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^^

(06-05-2021، 14:52)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

22‌ ‌

@*VENUS*

222222222222222222222222222222222222222222222222222222

بیا وسططططططط Lolllll
^------^سلاممممممممم خوبییییی
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان