امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(06-05-2021، 18:17)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 18:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریهام چرت گفته قبول
باران اعصابش خراب بوده قبول
من شقایقو کجای دلم بزارم ناموصا ؟
تو ب اونم پیچیدی ؟
میری پ.خ اینا شر تف میدی بعد میگی حسام شخصیت نداره و همه فش میده
جمش کن دایی جمش کن

بیخیال شید...مثلا رفیقین :'|
@THEDARKNESS
حاجی ربطی بهش نداره اصلا من گیریم دختر باز ل*** اشغال انگل جامعه هرچی هم باشه تو جمع نبوده. به خاطر ۹۰ درصد چرتای ۳ تا دختر اومده انتقام بگیره. ریهام که حسابش جداس ولش کن اون دو تا هم شوخی میکردن که این قاطیشون شد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
(06-05-2021، 18:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 18:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی تو خوب بمون (:

موندم
ولی مردم قلبمو میشکونن(:

تو این همه سیاهی و تاریکی تو بشو نوری که همه جارو روشن میکنه
تو قلب مهربونی داری

(06-05-2021، 18:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 18:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته که من نمیدونم قضیه چیه و کی پشت سر کی حرف زده .
از دخالت کردنم خوشم نمیاد
+
با هم خوب باشین ^^

همش دروغه ببین چطوری سوتفاهم درست میکنن با چند تا چرت.

اگر دوست دارین تعریف کنین من گوش میدم..
اگرم کمکی از دستم ساختست بگین
سوتفاهم؟ سوتفاهم همیشه پیش میاد ^^

(06-05-2021، 18:23)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 18:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^^

بیا وسططططططط Lolllll
^------^سلاممممممممم خوبییییی

سلاااامممممم عشقققققق
تو خوبی ؟! تو خوب باشی منم خوبم
چند وقته تو گ.ا حرف نزدیم ؟ ها؟ -.-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(06-05-2021، 18:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 17:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروهزار مرتبه شکر ن
لایکی

شما از خداتم باشه یه عادم نجیب مث من دور و برت باشه v:
نکشیمون خودشیفته عسیس:>
 سپاس شده توسط Mohlek
@*VENUS*
سلام عزیزم ^^
خوبی ؟
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(06-05-2021، 18:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 18:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موندم
ولی مردم قلبمو میشکونن(:

تو این همه سیاهی و تاریکی تو بشو نوری که همه جارو روشن میکنه
تو قلب مهربونی داری

(06-05-2021، 18:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش دروغه ببین چطوری سوتفاهم درست میکنن با چند تا چرت.

اگر دوست دارین تعریف کنین من گوش میدم..
اگرم کمکی از دستم ساختست بگین
سوتفاهم؟ سوتفاهم همیشه پیش میاد ^^

(06-05-2021، 18:23)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^------^سلاممممممممم خوبییییی

سلاااامممممم عشقققققق
تو خوبی ؟! تو خوب باشی منم خوبم
چند وقته تو گ.ا حرف نزدیم ؟ ها؟ -.-

من عالیممممم فقط سرما خوردم هارهار
یادم نمیاد:|
راستییی پیجتو پیدا کردم  Telegh_51Telegh_59هنر کردم
 سپاس شده توسط *VENUS*
(06-05-2021، 18:24)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 18:17)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال شید...مثلا رفیقین :'|
@THEDARKNESS
حاجی ربطی بهش نداره اصلا من گیریم دختر باز ل*** اشغال انگل جامعه هرچی هم باشه تو جمع نبوده. به خاطر ۹۰ درصد چرتای ۳ تا دختر اومده انتقام بگیره. ریهام که حسابش جداس ولش کن اون دو تا هم شوخی میکردن که این قاطیشون شد
اولا اینکه اصن من انقدرام بیکار نیستم که بخوام از تو انتقام بگیرم
دوما اون جواب چرت و پرتای تو بود که اوندفه گفتی بودی
ولش
من اعصابم همینجوریشم ر*** هس دیگه تو ن*** بش

(06-05-2021، 18:34)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 18:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما از خداتم باشه یه عادم نجیب مث من دور و برت باشه v:
والا تلفات که زیاد دادیم ولی خب چشم سعیمونو میکنیم v:
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ
هر مدیری که خواست اخطار بده به من اطلاع بده:°
بهار بهارر
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
@"ʟeмoи"
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
چطورین جون دلا؟:-D
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
(06-05-2021، 18:35)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
سلام عزیزم ^^
خوبی ؟

سلام قشنگم *.*
من خوبم
تو خوبی ؟ :>
 سپاس شده توسط _Strawberry_
(06-05-2021، 18:37)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 18:34)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا تلفات که زیاد دادیم ولی خب چشم سعیمونو میکنیم v:

عجب
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان