امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 426 ~×

(06-05-2021، 23:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 22:58)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همشو داشتم : )
نداشتی(:

عسیسم ولش کن(=
هیشکی لیاقتتو نداره جز من ک رفیق و خواهرتم4fvf
 سپاس شده توسط Emmɑ ، THEDARKNESS ، شـــقآیــق
آگهی
(06-05-2021، 23:01)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 22:58)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرم پول دختر ۱۶ ساله باید پول باباش باشه.
همینطور که پول من پسر ۱۸ ساله هست.

كدوم دختر 16 ساله الان مزدوج ميشه :!
شايد رلي چيزي ولي :!!
مگه اين كه خانوادش مال عهد قاجار باشن
در ضمن مگه همه زنا لزوما از شوهرشون بايد پول بگيرن؟
نميتونن برا خودشون پول در بيارن :!
دوستای من همشون شوهر دارن
برو تو تاپیک چالش عکس مجازی اون عکسی که اخر گذاشتمو ببین
اون نامزد داره
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، THEDARKNESS ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
(06-05-2021، 23:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 23:02)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم کار داشتم از یازدهم نزاشت کار کنم گفت بیا ماهی ۳۰ تومن میدمت بشین درستو بخون. هرچی گفتم من تابستون ماهی ۵۰۰ حقوق میگیرفتم گوش نکرد. از موقع کرونام که اصلا هیچی نمیده شارژ بزور برام میگیره

من سرکارم نیرم که :| کلا هرچی تو خونه بود مصرف میشه =\

نفهمیدم. شفاف ترش کن Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(06-05-2021، 23:04)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 23:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نداشتی(:

عسیسم ولش کن(=
عسیسم من هنوز 16 سالمه بیخیال این حرفا._.
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، ѕααяeη ، شـــقآیــق ، Prometheus

(06-05-2021، 22:58)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همشو داشتم : )
نداشتی(:

داشتم ولی هیچوقت خودیا منو قبول نداشتن
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(06-05-2021، 23:05)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 23:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سرکارم نیرم که :| کلا هرچی تو خونه بود مصرف میشه =\

شفاف تر بشه مبهوت میشی =|

خو اسکل از مامانم پول میگیرم D::::
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(06-05-2021، 23:04)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 23:01)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كدوم دختر 16 ساله الان مزدوج ميشه :!
شايد رلي چيزي ولي :!!
مگه اين كه خانوادش مال عهد قاجار باشن
در ضمن مگه همه زنا لزوما از شوهرشون بايد پول بگيرن؟
نميتونن برا خودشون پول در بيارن :!
دوستای من همشون شوهر دارن
برو تو تاپیک چالش عکس مجازی اون عکسی که اخر گذاشتمو ببین
اون نامزد داره

بسم الله...:!
عجب دوره زمونه اي شده :!
من به اونش كار ندارم اين كه ما ميتوانيم دستمونتوجيب خودمون باشه كار دارم :!
نآشِنآسَم(:
(06-05-2021، 23:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 23:04)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسیسم ولش کن(=
عسیسم من هنوز 16 سالمه بیخیال این حرفا._.

عسیسم اینا شوخیه._.جدی نگیر/= عینه خاله بازیهTelegh_01
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Emmɑ ، شـــقآیــق
(06-05-2021، 23:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 23:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من خانوادم اونطوری یادم ندادن که به دنبال پول دیگران باشم.
نه اینا مهم ترین ملاکه
طرف خلافکار نباشه و بهم توجه کنه لبام خنده بیاره قابل اعتماد باشه منو بخاطر خودم بخواد و بهم آرامش بده
همین

هرچی بگم الان نمیفهمی ما داشتیم تو دور و بر تجربه شده.
بعدا خودت میفهمی
همه چی به وقتش
من هنوز بچم._.سنی واسه این چیز میزا ندارم._.
و قصدم ادامه تحصیله._.-._.-.
(06-05-2021، 23:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 23:05)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شفاف تر بشه مبهوت میشی =|

خو اسکل از مامانم پول میگیرم D::::

من مامانم میگه پول بهش نده! خدا شانس بده.
من گاهی اوقات یکم قربون صدقه مادر بزرگم میرم یه ۱۰ تومنی ازش میگیرم.

(06-05-2021، 23:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2021، 23:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچی بگم الان نمیفهمی ما داشتیم تو دور و بر تجربه شده.
بعدا خودت میفهمی
همه چی به وقتش
من هنوز بچم._.سنی واسه این چیز میزا ندارم._.
و قصدم ادامه تحصیله._.-._.-.
همچنین :_____:
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان