امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ :|
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
شما منید یا من همتونم؟بیخیال بابا:|
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-05-2021، 9:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 8:56)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجــب امتحــآن نداريد؟
چرا داریم:7

27/2 ؟ (:

سلـــآم مجدد :!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(08-05-2021، 19:45)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 19:16)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*-*
هوم سعیمو میکنم ۰-۰
نه دوست که معمولی ۰-۰ هم ندارم هم دارم
عربیم خوب نیست ک خدایی گند زدم حق میدم ب بابام/:بقیه درسام خوبه
اخه سخته ۰-۰ یه جورایی زورم میاد درس بخونم ولی نمیدونم چیکار کنم

هوم ک اینطور(=
ب هر حال امیدوارم درس بخونی و امتحاناتو با نمرات بالا پاس کنی بیب♡

مرسی D:❤
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، моои
(09-05-2021، 9:34)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 9:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا داریم:7

27/2 ؟ (:
بله:<

(09-05-2021، 9:28)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بابا-ـ-خسیس-ـــــــــــــــــ-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(09-05-2021، 9:36)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 9:34)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

27/2 ؟ (:

(09-05-2021، 9:28)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بابا-ـ-خسیس-ـــــــــــــــــ-

عجب خوش به حالت :!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(09-05-2021، 9:41)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 9:36)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبحالم؟
من اینجا دارم نذرونیاز میکنم میگی خوشبحالت؟عجب|=
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(09-05-2021، 9:43)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 9:41)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبحالم؟

من امروز اولين امتحان ترممو دادم:!
تو هفته ديگه ميدي بخاطر همين خوش به حالت :!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(09-05-2021، 9:45)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 9:43)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبحالم؟

حضوری؟
چه امتحانی؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(09-05-2021، 9:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 9:45)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حضوری؟
چه امتحانی؟

عير حضوري چون امتحان داخلي مال درس خود مرسه بود
رياضي پيشــرفته :!

(09-05-2021، 9:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حضوری؟
چه امتحانی؟

غير حضوري چون امتحان داخلي مال درس خود مدرسه بود
رياضي پيشــرفته :!

عجب :! چرا دو تا شد :!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان