امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(09-05-2021، 14:43)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:39)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بستگی داره چیکار کنی
همون کار تو رشته خودم دیگه._.

تو هر رشته میشه هزارتا کار کرد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
آگهی
(09-05-2021، 14:43)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:40)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حق گفتی

منم قبلا اینجوری بودم

تا یکی قهر میکرد دستپاچه میشدم تا آشتی کنیمو این حرفا

ولی بالاخره یکمی عزت نفسمو بردم بالا و الانم تا یکی الکی قهر میکنه سراغش نمیرم
آدم هرچی بزرگتر میشه عاقل تر هم میشه(:

چون تجربش بيشتــر ميشه (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh ، Emmɑ
(09-05-2021، 14:42)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:40)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی هدب
چیه خب ادم پدر زن پول دار داشته باشه خوبه.

ن اینکه میگی دختر باشی خرجتو میدن بده بی هددددب
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
(09-05-2021، 14:43)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دوس داشتم دختر باشم (ایموجی دست در دست)
اره میدونم25r30قبلا گفتی25r30
[/quote]

خیلی حال میده
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-05-2021، 14:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☆coииoя☆"
پرهام چت شده؟ فاز گرفتی؟

(09-05-2021، 14:44)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:! خو چــرا :!
عجــب :!
ضد حال ترین کلمه شده.
بی ادب

اي بابا :!
عب نداره (: هر چي ضدحالتر بهتر (:
::!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(09-05-2021، 14:24)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 13:33)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاده یچی افتادمTelegh_44Telegh_01

منم یاد دو چی افتادم

همون تاجره تو جومونگ!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-05-2021، 14:40)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما برای مردم زندگی میکنی؟!
از مجازی انتظار هیچی نداشته باش
تا اینجا با قلبم عمل کردم
ولی مجبور نشدم قانونی که خودم وظع کردم رو بشکنم
فکر میکنی من توسط کدوم یکی از این ادمای اینجا ساخته شدم؟
توسط کدوم یکی تغییر کردم؟
توسط کدومشون یک پرهام واقعی شدم؟
اما حالا باید دشمنشون بشم؟
که دوستام رو از دست بدم...
میدونی بلخره یروزی میاد که میشینی به این روزات میخندی(:
و اگه وابسته خودت باشی هیچوقت از این جور چیزا ناراحت نمیشی,ادمای مجازی ارزش اینو ندارن که خودتو بخوای بخاطرشون ناراحت کنی
من از بابت 2 تا از دوستام شانس اووردم
و سعی کن با کوچیک تر از خودت دوست نشی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(09-05-2021، 14:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون کار تو رشته خودم دیگه._.

اوم اره33
مثلا طراحی لباس33
مزون33
خیاطی شخصی دوز33
یا مثلاً ی کارگاه تولیدی33
یا آموزشگاه خیاطی33
معلم 33
همینا دیگه33
(((:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، shghyegh
پشمام سرعت عملو دو ثانیه هم طول نکشید پستش کردم

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-۲۰۲۱۰۵۰۹-۱۶۳۱۱۸-Chrome.jpg

(09-05-2021، 14:42)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 10:12)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگ کلاب هاوس نسخه اندروید دارع؟

خودشون میگن نه ولی بازار میگه هست 

اون نسخه غیررسمیه

نسخه ای که خود سازنده های کلاب هاوس ساخته باشن برا اندروید وجود نداره
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-05-2021، 14:47)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2021، 14:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوم اره33
مثلا طراحی لباس33
مزون33
خیاطی شخصی دوز33
یا مثلاً ی کارگاه تولیدی33
یا آموزشگاه خیاطی33
معلم 33
همینا دیگه33
اره
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان