امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(11-05-2021، 13:02)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 13:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مو بختیاری نیسوم سیچ بلدوم بختیاری گپ بزنوم تو بلد نیسی البرده؟ D:

مثلا بلد نبودی؟:/
نم والا هیچی نفهمیدم:/

گفتم منکه بختیاری نیستم چرا بلدم تو بلد نیستی :|

.
آگهی
(11-05-2021، 13:02)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 13:01)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییی نه والا نشنیده بودم
خیلی قشنگه مرسی
+
حال و احوال صنم جان؟

ممنونم عزیزم، خوبم.

تو حالت چطوره؟

خوبم شکر
نفهمیدم این سوری میخونه یا لبنانی._.
 سپاس شده توسط Medusa
(11-05-2021، 13:03)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 13:02)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما هم دستی بر آتش داری انگار =)))

ما خود اتش کده داریم

اصن خودت آتیشی شتونTelegh_45
 سپاس شده توسط Prometheus
(11-05-2021، 13:01)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:39)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میخونی؟ .-.
داشتم علوم میخوندم
آخیش دیگه تموم شد تاشب

بشین درستو بخون ببینم چی چیو تموم شد v:
 سپاس شده توسط _Strawberry_
(11-05-2021، 13:03)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:59)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هییییی چرا؟:/
زبون مادری کلی مهمه
من عربم و خوشبختانه بلدم عربی صحبت کنم
باشه نباش._.
زبون مادری مهمه
میفهمم ولی بلد نیستم صحبت کنم خب/=
کاریش نمیشه کردD=

باشه نمیباشم._.

هوم ک اینطور
ولی سعی کن یاد بگیری
نمیخوام من ۷ تا دایی دارم دسته گل:/
 سپاس شده توسط z_farhad
(11-05-2021، 13:04)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 13:03)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما خود اتش کده داریم

اصن خودت آتیشی شتونTelegh_45

یوهاهاهاهاها

(11-05-2021، 13:02)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا بلد نبودی؟:/
نم والا هیچی نفهمیدم:/

گفتم منکه بختیاری نیستم چرا بلدم تو بلد نیستی :|

.

هوووم
تنکیو از ترجمه
 سپاس شده توسط Prometheus
هرچی غذا میخورم باز گشنمه
(11-05-2021، 13:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:57)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصالتا بختیاری محسوب میشم
ولی بلد نیستم بختیاری صحبت کنم حتی/=

نه من دایی هیشکی نیستمV=

مو بختیاری نیسوم سیچ بلدوم بختیاری گپ بزنوم تو بلد نیسی البرده؟ D:

خُ مونم ترم تایپ کنم
الان هیچی درمورد یو ک تری بختیاری حرف بزنی بم ثابت نوابی
سلطون ابرُییم زی من چک چیلتV=
 سپاس شده توسط Prometheus
(11-05-2021، 13:04)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 13:01)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم علوم میخوندم
آخیش دیگه تموم شد تاشب

عررررر کلافه شدم دیگه

(11-05-2021، 13:04)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم علوم میخوندم
آخیش دیگه تموم شد تاشب

عررررر کلافه شدم دیگه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان