امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(11-05-2021، 14:34)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 14:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یو دُنت نو می
دُنت اِوِر تینک ، تینک یو نو می
جاست فالو می
جاست فالو می
جاست فالو می

اره اره میبینی -.-
خوده ملعونش داره میپیچونه

Lolll چرااااااا
خیلی کمه
ولی من گشاد بودم و این ترم حوصله درس نداشتم -_-
البته که با همین ۱۶ واحدم دهن سرویس شده ولی خب  :>
شوما رشتت چیه ؟_؟
روانشناسی عزیزم ^^

(11-05-2021، 14:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 14:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lolll چرااااااا
خیلی کمه
ولی من گشاد بودم و این ترم حوصله درس نداشتم -_-
البته که با همین ۱۶ واحدم دهن سرویس شده ولی خب  :>

سخت میشه کارت ک ترمای بعد
پیش نیازارو باید زودتر پاس کنی خب-_-

من ۷-۸ ترمه تموم نمیکنم کلا
احتمالا یه ۱۲ ترمی باید تو دانشگاه باشم
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(11-05-2021، 14:43)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق باشی(((:
(11-05-2021، 14:43)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 14:34)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوما رشتت چیه ؟_؟
روانشناسی عزیزم ^^

(11-05-2021، 14:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سخت میشه کارت ک ترمای بعد
پیش نیازارو باید زودتر پاس کنی خب-_-

واو چ خوب 31
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
(11-05-2021، 14:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیزز کرایس ._. یادم نیست اینو گذاشته بودم قبلا یا نه ولی خب :>

دانه فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه
هردو جان سوزند
اما،
این کجا و آن کجا...
 سپاس شده توسط *VENUS* ، shghyegh ، شـــقآیــق
(11-05-2021، 14:43)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 14:30)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمک پلیز
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210511-151320.jpg
1.؟
سوال دو.9786
3.فرد
4.:-|
5.الف)25
6.
7. 8 10 12_28 35 42_20 27 35
8.وات؟
9. 108 تا مربع[فکر کنم]

تنکس ^^

کمکککککک
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(11-05-2021، 14:39)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 14:35)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
سیامک انصاری هستم
و حالا اینجا چیکار میکنم
اومدم بایا رو خدمتتون معرفی کنم

موی انسان ذاتا سفیده آقای ضیا
به شدت موافقم
در ایام جوانی یروز شدم روانی
 سپاس شده توسط shghyegh
(11-05-2021، 14:47)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 14:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هردو جان سوزند
اما،
این کجا و آن کجا...
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=283233
جاش اینجاس
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، shghyegh ، شـــقآیــق
(11-05-2021، 14:57)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 14:47)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هردو جان سوزند
اما،
این کجا و آن کجا...
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=283233
جاش اینجاس

متن عاشقانه داشتم نمیگفتم که مبپری وسط ، خودم 10 ساله تو این انجمن هستم میدونم چیو کجا بزارم ..
 در رابطه با خالی که روی صورتش داشت این شعر به ذهنم اومد و براش نوشتم ..

و اینکه این اصلا به شما ربطی نداشت
از دختر بچهای فوضولم خوشم نمیاد
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh

هردو جان سوزند
اما،
این کجا و آن کجا...
مچکرم که با شعرا و حرفای قشنگتون مارو خوشحال میکنین :>
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، shghyegh
(11-05-2021، 15:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هردو جان سوزند
اما،
این کجا و آن کجا...
مچکرم که با شعرا و حرفای قشنگتون مارو خوشحال میکنین :>

Telegh_10
 سپاس شده توسط *VENUS* ، shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان