امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(11-05-2021، 15:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"musalick"
یا شیخ...چرا در هر زمانی خواستم از شما جواب سوال بگیرم...فراموشی نصیبمان شد و سوالمان یادمان می رود؟
سوال من این بود
زیرا شما حضرت شیخ را به سه روش سامورایی ... (به دلیل وجود محدودیت سنی در اعضای فلش از گفتن باقی جمله معزوریم )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Prometheus
آگهی
(11-05-2021، 15:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضایع... @"mr.alef"
#تلافی

ملی بامن در نیوفت D::::
ملیو تنها نبینینااااا :>>>

(11-05-2021، 15:04)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه تفاهمی Be1

^^

(11-05-2021، 15:05)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولین بارش نیست

اخرین بارش هم نخواهد بود ولی مطمئنا قصدش شوخی و مزاح بوده ^^

اخرین بارش میشه نگران نباش Telegh_53
من با این بچه هیچ شوخیی ندارم
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS* ، شـــقآیــق
(11-05-2021، 15:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضایع... @"mr.alef"
#تلافی

ملی بامن در نیوفت D::::

(11-05-2021، 15:04)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه تفاهمی Be1

^^

(11-05-2021، 15:05)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولین بارش نیست

-_- من را در حضور شاگردم "ضایع" فرمود

بنده اجازه انتقام را از کاعنات گرفته ام! 129f
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(11-05-2021، 15:11)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^

اخرین بارش میشه نگران نباش Telegh_53
من این بچه هیچ شوخیی ندارم

امیر ):
Why so serious
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
(11-05-2021، 15:10)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"musalick"
یا شیخ...چرا در هر زمانی خواستم از شما جواب سوال بگیرم...فراموشی نصیبمان شد و سوالمان یادمان می رود؟
سوال من این بود
زیرا شما حضرت شیخ را به سه روش سامورایی ... (به دلیل وجود محدودیت سنی در اعضای فلش از گفتن باقی جمله معزوریم )

یا شیخ من کاری که خداوندگارم به من دستور داده بود را اجرا کردم...
 سپاس شده توسط Mohlek
(11-05-2021، 15:12)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:10)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا شیخ من کاری که خداونگارم به من دستور داده بود را اجرا کردم...
شیخ پس از شنیدن این جمله شمشیری برداشت و حسین را به سه پاره مساوی تقسیم نمود !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus ، shghyegh
(11-05-2021، 15:01)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 14:57)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=283233
جاش اینجاس

متن عاشقانه داشتم نمیگفتم که مبپری وسط ، خودم 10 ساله تو این انجمن هستم میدونم چیو کجا بزارم ..
 در رابطه با خالی که روی صورتش داشت این شعر به ذهنم اومد و براش نوشتم ..

و اینکه این اصلا به شما ربطی نداشت
از دختر بچهای فوضولم خوشم نمیاد

حد خودتونو دارید فراموش میکنید
نآشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(11-05-2021، 15:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:01)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متن عاشقانه داشتم نمیگفتم که مبپری وسط ، خودم 10 ساله تو این انجمن هستم میدونم چیو کجا بزارم ..

حد خودتونو دارید فراموش میکنید

یکبار دیگه تکرار میکنم:
اولین بار شماهم نیست که چشم پوشی میکنم

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh ، شـــقآیــق
(11-05-2021، 15:11)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^

-_- من را در حضور شاگردم "ضایع" فرمود

بنده اجازه انتقام را از کاعنات گرفته ام! 129f
-.-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus ، shghyegh
@"Musalick"
یا شیخ
اینترتر ایران به چه بند است؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان