امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

@Musalick
عه داشمم ک آنه
چخبر دا
در ایام جوانی یروز شدم روانی
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek ، shghyegh
آگهی
ای بابا ):
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
(11-05-2021، 15:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:12)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا شیخ من کاری که خداونگارم به من دستور داده بود را اجرا کردم...
شیخ پس از شنیدن این جمله شمشیری برداشت و حسین را به سه پاره مساوی تقسیم نمود !

شیخ مردی پاکدامن بود...حتما دلیلی برای این کار خود داشت

خدا رحمتش کند
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(11-05-2021، 15:14)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
یا شیخ
اینترتر ایران به چه بند است؟
به مودمی از جنس vdsl که تمام پهنای باند شهرت را بکشد و تا مرز 7 مگابایت سرعت را در تو طنین انداز کند !

(11-05-2021، 15:15)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Musalick
عه داشمم ک آنه
چخبر دا
عع
حاجیمون اومد
سلامتیت دا
چرت و پرت میگیم میخندیم بمولا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، The - Rz ، shghyegh
(11-05-2021، 15:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:14)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
یا شیخ
به مودمی از جنس vdsl که تمام پهنای باند شهرت را بکشد و تا مرز 7 مگابایت سرعت را در تو طنین انداز کند !
آن مودم VDSL جیب شخص را هم به طنین می اندازد برادر
(11-05-2021، 15:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
یا شیخ

تو فکرش بودم برم وایرلس بگیرم ..
تا 50 مگ سرعت میده -_____-
ولی چن سال پیش هزینه نصبش 2-3تومن بود و 30-40 گیگ بسته حدود 300-400 تومن در میومد-__-
(11-05-2021، 15:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا ):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_-_

سپاس شده توسط *VENUS*
(11-05-2021، 15:10)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:08)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی خوبه؟

در حد اون سوالایی ک فرستادی بلدم ولی خودت جواب بده
تقلب نمیدم .-.

توروخداااااا
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(11-05-2021، 15:14)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حد خودتونو دارید فراموش میکنید

یکبار دیگه تکرار میکنم:
اولین بار شماهم نیست که چشم پوشی میکنم

متن عاشقانه داشتم نمیگفتم که مبپری وسط ، خودم 10 ساله تو این انجمن هستم میدونم چیو کجا بزارم ..
 در رابطه با خالی که روی صورتش داشت این شعر به ذهنم اومد و براش نوشتم ..

و اینکه این اصلا به شما ربطی نداشت
از دختر بچهای فوضولم خوشم نمیاد

عشق بازیاتون جاش تو گ.آ نیست
نآشناس

@"Musalick"
یا شیخ

(11-05-2021، 15:15)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Musalick
عه داشمم ک آنه
چخبر دا
عع
حاجیمون اومد
سلامتیت دا
چرت و پرت میگیم میخندیم بمولا
به قول برادر سطح رفتار
خیخیخیخیخخ۸۲۸٬۹خ٫۸٫۸۸خیخیخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان