امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(11-05-2021، 15:25)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

# از تجربیات بک مدیر نمونه  Telegh_01

جدی جدی خیلی بلده کار بودن
یادمه ایران و عربستان جنگ سایبری داشتن دولت بیخیال نشسته بودن اینا و تیمشون داشتن به عربستان اتک میزدن

5-6 سال پیش حدود 9 هزار تومن سرورهای این رفیقمون آسیب دیده بودن

(11-05-2021، 15:23)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مارو با adsl تنها نزار :'|

بعدا بیا پ.خ راهنماییت کنم حداکثر سرعت 2 مگ رو بگیری با adsl
رفیقلا خیلی تینکاره بودن ظاهرا
ای کاش مام چارنفر دوروبرمون داشتیم
+
تو انجمن رایانه و اینا دارم تاپیک کد نویسی میزنم
اگه میشه یه نگا بنداز ببین بی کیفیتن یا خلاف قوانین نیست ؟

(11-05-2021، 15:27)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:25)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سکوت میکنم  Telegh_01
سکوت علامت رضاست
رضا?
حاجی ب هیچ وجه با این ماینکرافت لامصب حال نمیکنم ناموصا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، shghyegh ، The - Rz
آگهی
(11-05-2021، 15:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:25)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی جدی خیلی بلده کار بودن
یادمه ایران و عربستان جنگ سایبری داشتن دولت بیخیال نشسته بودن اینا و تیمشون داشتن به عربستان اتک میزدن

5-6 سال پیش حدود 9 هزار تومن سرورهای این رفیقمون آسیب دیده بودن

بعدا بیا پ.خ راهنماییت کنم حداکثر سرعت 2 مگ رو بگیری با adsl
+

خوبن ولی کد هارو توی باکس کد بزار

توی ابزار های این ادیتور هست بگردی
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(11-05-2021، 15:29)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

چنتای اولی رو گزاشتم ولی بقیشو دیگه یکم گشادیم میشد شرمنده Telegh_02
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(11-05-2021، 15:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:29)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چنتای اولی رو گزاشتم ولی بقیشو دیگه یکم گشادیم میشد شرمنده  Telegh_02

کیفیت کار خودت بالا میره دگ
برا کارت ارزش قائل باش

دو خط کد سالم بهتره تا 1000 خط کده که نفهمی چی ب چیه
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(11-05-2021، 15:32)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چنتای اولی رو گزاشتم ولی بقیشو دیگه یکم گشادیم میشد شرمنده  Telegh_02

برا کارت ارزش قائل باش

دو خط کد سالم بهتره تا 1000 خط کد نفهمی چی ب چیه
حله دادا
امشب به حول و قوهوالهی ۴۵ تا تاپیکو تکمیل میکنم v:
از فری لرن میگیرم اینارو
ناشناس
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(11-05-2021، 15:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:32)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا کارت ارزش قائل باش

دو خط کد سالم بهتره تا 1000 خط کد نفهمی چی ب چیه
حله دادا
از فری لرن میگیرم اینارو

موفق باشی ..

بچهای فلشخور اوکی نیستن ..
وگرنه دوره های طراحی سایت و امنیت و... میذاشتم براشون!
 سپاس شده توسط Mohlek
@*Aɴѕel*

وارد اکانتم نشدم اینو دیدم اومدم
کی عمه منو محروم کرده؟-ـ-
حلالتون نمیکنم-ـــــــــــــــــــــــــ-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus ، شـــقآیــق
واااااییییییییی چقدر بامعرفتlol
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Emmɑ ، شـــقآیــق
(11-05-2021، 15:35)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 15:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حله دادا
از فری لرن میگیرم اینارو

موفق باشی ..

بچهای فلشخور اوکی نیستن ..
وگرنه دوره های طراحی سایت و امنیت و... میذاشتم براشون!
دیقا بخاطر همین اوکی نبودنهکه کلا حال و حوصله ویرایشگر کد و شیک بودن تاپیکارو ندارم وگرنه هر کی اون تاپیکو ببینه میفهمه یجورایی ناقصه
دم شمام خیلی داغ
ناشناس
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(11-05-2021، 15:36)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااااییییییییی چقدر بامعرفتlol
-ـ-بروووووووو میام میزنمتااا
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان