امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(11-05-2021، 16:49)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 16:46)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسااااااااااااااااااااااااااممممممممممممcry2
نننننن حساااامممcry2
تو چرااااااا موزاییکcry2cry2cry2cry2cry2cry2cry2

بعدیش خودمم. مبتونم صداشو بشنوم. تیک تاک .. تیک .. تاک

زهرمار
بشین سرجات|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، سهَ‌ند ، shghyegh ، ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛ
آگهی
(11-05-2021، 16:48)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 16:47)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"
@моои
ن نمیشه داداش کوچولوم رف تهنا شدم Undecided

:! دآدآش كوچـــــــــــــــــــــــــــــــولـــــــــــــــــــــــــــو :!
عجــــــــــب :!
نكنه منظورت حاجيه :!
در حال حاضر ۹۰ درصدتون کوشولویین برام =/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek ، شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛ
(11-05-2021، 16:47)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"
@моои

من اعتراض دارم درستش کنیییین aah  2mo5

هیییییییییی
حالا ناراحت نشو :/ بچم ب بن شدن عادت داره:/
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، shghyegh ، ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛ
@Musalick

عجــب :!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛ
(11-05-2021، 16:49)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 16:49)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهرمار
بشین سرجات|:

یه ماهه میخوام برم بیرون چنتا کتاب بگیرم حوصله ندارم crying
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛ
امروز روز نحسی بود
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh ، *Aɴѕel* ، Emmɑ ، ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛ
(11-05-2021، 16:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 16:48)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:! دآدآش كوچـــــــــــــــــــــــــــــــولـــــــــــــــــــــــــــو :!
عجــــــــــب :!
نكنه منظورت حاجيه :!
در حال حاضر ۹۰ درصدتون کوشولویین برام =/

:! عجب...
يه هو حس كردم يه پســر 5 ســآلس =!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، shghyegh ، ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛ
(11-05-2021، 16:49)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهرمار
بشین سرجات|:

هیییسسسس شقا از الفاف رکیک استفاده نکن اوضاع خطریه
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛ
(11-05-2021، 16:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهرمار
بشین سرجات|:

یه ماهه میخوام برم بیرون چنتا کتاب بگیرم حوصله ندارم crying

فردا صبح زنگ میزنم شیش صبح بیدارت میکنم میری میخریng2
(((:
 سپاس شده توسط ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛ
(11-05-2021، 16:50)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"
@моои

من اعتراض دارم درستش کنیییین aah  2mo5

هیییییییییی
حالا ناراحت نشو :/ بچم ب بن شدن عادت داره:/

چقد گفتم حرف آبجیو گوش کن p336

(11-05-2021، 16:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز روز نحسی بود

ب شدت موافقم
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان