امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(11-05-2021، 20:24)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 18:21)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از تو آبی گرم نمیشه
این نسخه و اون نسخه نداره D=

شاید دیدی یهو شد v:

ببینیم و تعریف کنیم=))))
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(11-05-2021، 20:16)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 20:14)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اگه جا داشتم اونجا هر هفته می‌رفتم. بهشته!
ولی زمیناش خیلیییی گرونه لعنتی، از دو میلیارد شروع می‌شد تازه.

آره :1
خونه هاش متري 45 ميليونه :1
من اصالتا لواسونيم :1
خيــلي با اينكه جزو استان تهرانه ولي اصن هواشو طبيعتش عـــــآليه (:

خیلیم نزدیک بود، فکر کنم یه ساعت و نیم بیشتر نشد رفتنمون، برگشت تازه زودتر شد.

آخییی، خیلی مهربونن لواسونیا **
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(11-05-2021، 20:25)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 20:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکسای من همه با فیلتره:^
شمایی که بدون فیلترم زیبا ترینییی
+
تا حسامو پس نگیریم اروم نمیگیگیریم

مال منم ادیت داره + نور مناسب آقا! نور مناسب همه چیزه. 

توپ تانک فشفشه حسام باید آزاد شههه
شما زیباییی هیسسس

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Medusa ، Mohlek ، shghyegh
@"Musalick"
(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa ، shghyegh
kaffe2
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، Medusa ، shghyegh
(11-05-2021، 17:14)ᴀʀмɪss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@THEDARKNESS
بی ادبم چی شد
میخواسم واسش زن بگیرم=/
@"Musalick"
پ.خ میاد:/

تصور بنویس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh ، ᴀʀмɪss
خب دیگه من خیلی خستهههه شدم و مغزمو تخلیه کردم قشنگ ._.
وقتشه برم بخوابم و دوباره شارژ شم
بوس به همتون و شبتون بخیر :*
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa ، *Aɴѕel* ، shghyegh ، Đęąđ.ğïřł
123 123
(آهنگ اعتراضه)
ما بَست میشینیم
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Medusa ، Mohlek
(11-05-2021، 20:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 20:25)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال منم ادیت داره + نور مناسب آقا! نور مناسب همه چیزه. 

توپ تانک فشفشه حسام باید آزاد شههه
شما زیباییی هیسسس

شما زیباتری. بوسسس.

بیا، اونوقت هی بگو هیشکی با من حال نمی‌کنه @"Musalick"
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*
(11-05-2021، 17:29)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 13:48)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجوری بحث بزرگترا رو قط میکنی کار درستیه؟ /=
تو اون یکی نسخه ک بختت باز نشد ، بده نسخه جدید زدم شاید بختت تو این یکی وا شه؟ v:
از این نسخه تا اون نسخه فرجه vvvv:

(11-05-2021، 13:51)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احترام از بین رفته  Smile
عی بابا نفرمایید
شما تاج سری =)

(11-05-2021، 14:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موضوعو چرا مهم نکردی ؟ ^^
دیدم ۳ صفحه رفته جلو هنوز گ.ا قبلیه اون بالاست

وای -_- میگما یچیزی یادم رفت -_-
دستت درد نکنه مهم کردی عزیزم ^^

شما خیلی لطف دارید عزیزید Smile Wink
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان