امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(11-05-2021، 22:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا گوجه سبز با نمک و آبلیمو خوردین؟:>

نه والا
من اصلا گوجه سبز دوست ندارم
تا حالا تو اب میوه فوت کردی تا مثل قلیون شه<:؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Emmɑ
آگهی
(11-05-2021، 22:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:00)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو تاحالا لواشک و قارا و نمک و آبلیمو و رب انار باهم خوردیییی؟ *-*
اره میخوای عکسشو بفرستم؟:7
من عاشق این جور کوفتیام
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus ، Mohlek
(11-05-2021، 20:55)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 16:20)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووم
منم خوبم
تا حالا ماکسی پوشیدی؟
منظورم از اون ساحلیاس

عه عه:/

عام ماکسی ک با ساحلی فرق داره ک
کدام یک  Big Grin
از این مجلسیا؟

نع عزیزم همون ماکسی ساحلیا:/
بشون ماکسی ساحلی میگن:/
همو ساحلی ک تو میگی(=
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ
(11-05-2021، 22:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره میخوای عکسشو بفرستم؟:7
من عاشق این جور کوفتیام

:v

خیلی حال میده v:
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، Emmɑ

:! اي خود خود خـــــدا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
(11-05-2021، 21:56)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 21:49)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر بد نیستم(=
تو خوبی هم استانی جان؟

مرسی هم وطن=))
خوبم+_+

شکر (=
چ خبرا؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، z_farhad
(11-05-2021، 22:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه والا
جدی؟._.برو اتاقت کارای زشتت فکر کن-ـ-
اره مخصوصا با اون پاکتیا فوت کن با نی خودش میریزه دهنت:^
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، *Aɴѕel*
(11-05-2021، 22:04)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینقد خوبه...من دیگه معده برام نمونده...یه پلاستیک فریزر دارم توش غذا میریزمv:
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
ههههههههه
 سپاس شده توسط Mohlek
(11-05-2021، 22:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه والا
جدی؟._.برو اتاقت کارای زشتت فکر کن-ـ-
اره مخصوصا با اون پاکتیا فوت کن با نی خودش میریزه دهنت:^

انقد چيزاي بدآموزي به من ياد نديد :!
بزاريد شيركاكائو مو با گوجه سبزم بخورم :!

(11-05-2021، 22:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:04)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینقد خوبه...من دیگه معده برام نمونده...یه پلاستیک فریزر دارم توش غذا میریزمv:

من رب انار با شيز كاكائو خوردم :!
پنير با مربا خوردم :!
گوجه سبز با شير كاكائو دارم ميخورم اما اينن :!......
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Emmɑ ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان