امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(11-05-2021، 22:47)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بپا نزنی به جدول

زنجیر چرخ موجوده

زنجیرش کردی؟ Telegh_45
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(11-05-2021، 22:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اروم نمیگیگیرم v:::

سندروم دسته بی قرار؟

v: سندروم دزد بی قرار

(11-05-2021، 22:48)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
ای قاتل....البرده...الهی ال بوعرت بخرتتتتوv:

یه دزد میتونه قاتلو بدزده vv:

چاقو میزنم شکمت

:'| چاقوتو دزدیم جون دل
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(11-05-2021، 22:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سندروم دسته بی قرار؟

برو برو .. برو سفرتو یه جا دیگه پهن کن
بیا همین سهندو بدُزد
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، Prometheus
(11-05-2021، 22:41)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:36)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت♡
با خودم گفتم سعی کنم امروز کسایی رو که اذیتت کردم یا رو مخشون بودمو .ازشون طلب بخشش کنم
خدا رو چه دیدی
شاید فردا روزی ما نباشیم("
شرمندم اگه رفتاری بدی باهاتون داشتم

این چ حرفیه عزیزم -_-

فدات بشم ک کاری نکردی ._.
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*
من شوهر نمیخوام.-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS* ، Prometheus ، Emmɑ
(11-05-2021، 22:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو برو .. برو سفرتو یه جا دیگه پهن کن
بیا همین سهندو بدُزد

v: سفرمو دزدیم

سهند؟ باشه....پس ملی رو کی میدزده؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
(11-05-2021، 22:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:29)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Are are to khobi

بابا تو خوبی که به موهات ژل نمیزنی

درود
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(11-05-2021، 22:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.پس ملی رو کی میدزده؟

جنازه رو نمیشه دزدید
نآشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(11-05-2021، 22:40)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:38)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترمو اذیت کنی میگم اون یکی دخترم بنت کنه
مث یه جنتلمن رفتار کن البردهD:

v: میخوام دخترتو بدزدم

جنتلمن که ماییم بقیه ادا مارو در میارن....البرده خوتی لیوه v:

اگه از دیفرانسیلت سیر شدی بسم اللهV=

اصا ادای تورو هم نمیتونن دربیارن گرگراکD=
 سپاس شده توسط Prometheus
(11-05-2021، 22:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر نمیخوام.-.

حالا کی خواست شوهر جناب عالی بشه؟ :v
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان