امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(11-05-2021، 22:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر نمیخوام.-.

O_O ' !

دارم درست میبینم؟! بالاخره بعد از چند ماه « میخوام » به « نمیخوام » تبدیل شد؟؟
این معجزه رو مدیون چیم؟؟؟؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus
آگهی
(11-05-2021، 22:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر نمیخوام.-.
بیا عکسای شوهرتو تو جاده شمال بفرستم:>>
(11-05-2021، 22:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر نمیخوام.-.

حالا کی خواست شوهر جناب عالی بشه؟ :v

.-.
من خودم شوهر خودممv:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(11-05-2021، 22:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو برو .. برو سفرتو یه جا دیگه پهن کن
بیا همین سهندو بدُزد

v: سفرمو دزدیم

سهند؟ باشه....پس ملی رو کی میدزده؟

دختره منو کسی جرئت نداره بدزده ^^
 سپاس شده توسط Prometheus ، *Aɴѕel*
(11-05-2021، 22:42)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:34)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوینده یابنده است
برات آرزوی موفقیت میکنمV:
گیری افتادیما D:

(11-05-2021، 22:38)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترمو اذیت کنی میگم اون یکی دخترم بنت کنه
مث یه جنتلمن رفتار کن البردهD:

منم ک خدای حرف گوش کن بودن؟ v:

دیگه حالا ک گیر افتادی وظایفتو درست انجام بدهD=

وقتی یکی از بیرون حمله میکنه باید خانوادمون پشت هم باشن=)))
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Ɗєя_Mσηɗ
(11-05-2021، 22:51)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:40)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

v: میخوام دخترتو بدزدم

جنتلمن که ماییم بقیه ادا مارو در میارن....البرده خوتی لیوه v:

اگه از دیفرانسیلت سیر شدی بسم اللهV=

اصا ادای تورو هم نمیتونن دربیارن گرگراکD=

والا بخدا....مرملاشک چیلته بوعند -_-
(11-05-2021، 22:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر نمیخوام.-.

O_O ' !

مدیون یه بیشعور
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، *VENUS*
ای قشنگ تر از پریا تنها تو کوچه نریا بچه های محل دزدن عشق بهارو میدزدن._. 44
 سپاس شده توسط *VENUS*
(11-05-2021، 22:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر نمیخوام.-.

O_O ' !

مدیونمن....هرکی منو ببینه از شوهر که هیچی از دنیا سیر میشه vv:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS* ، z_farhad
(11-05-2021، 22:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر نمیخوام.-.
بیا عکسای شوهرتو تو جاده شمال بفرستم:>>

https://aspb23.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/4101fb19849c3e7099fb68b19ff6874128355307-480p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6ImU4YWQwOT​g0M2I1N2I4ZjQ1NWVkNTU1YTE4MmExYzYyIiwiZXhwIjoxNjIwNzgxNzkwLCJpc3MiOiJTYWJhIElkZW​EgR1NJRyJ9.VHtnGUJhM_muL0d0k0vtKzQA3vPRUhSbLjsSdQmHoAk
نآشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان