امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(11-05-2021، 23:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی به خاطر تو چند شوهره شدم؟ ._.
تعدادشون از دستم دَر رفته ._.

<=

(11-05-2021، 23:08)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 23:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده؟! o_o

ملی برات توضیح میدهV=
@*Aɴѕel*

این خانوم خبر داره همه چی هستV:
فقط زیر بار نمیره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(11-05-2021، 23:08)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 23:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

<=
—_____—

عسلم تو نباید هر کیو دیدی بهش بگی بابا که !!
همه بابات نیستن !
من برات توضیح دادم که بابات رفت جنگ و مفقود الاثر شد
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(11-05-2021، 23:09)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 23:08)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند تا بچه داریم؟ :\

فعلا 2تا
تا ببینیم بعدا خدا چی بخوادD==

._.

این ملی توهم پدر داره
هر کیو میبینه فکر میکنه باباشه ^^
شما جدی نگیر
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

(11-05-2021، 23:05)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونی برام بگی؟

شما فضولی ؟ -.-

(11-05-2021، 23:05)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاموشه گوشیم دختر

نه
خیلی تعدادشون زیاده

سوال پرسیدم که ایا میتونه برام بگه یا نه v:

معلومه فضول ندیدی...
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
فیلم ترکیه ای شد
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus ، *VENUS* ، z_farhad
من خودم دو تا بچه دارم
ولی شوهر ندارم.-.
همچو مریم مقدس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، *VENUS*
منم همون لفظ فعلا خداحافظ

شبتون سیاه به رنگموی یار
شبتون پر از کابوس همچون دوریه یار -_-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
@"Mr.Alef" پلنگ صورتییییی؟؟؟ زیرابی؟ ^^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، امیر‌حسین
(11-05-2021، 23:12)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 23:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

این ملی توهم پدر داره
هر کیو میبینه فکر میکنه باباشه ^^
شما جدی نگیر

اون توهم پدر داره
من که توهم دختر ندارم
میشناسمش
چوب لا چرخ خانواده نکن D=

هوم ._.

خیله خب . پس پاشو آشغالارو ببر بیرون
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، z_farhad
(11-05-2021، 23:14)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 23:12)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلم ترکیه ای شد

نه
هنوز کسی به کسی خیانت نکردهD=

حیف شد
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان