امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(11-05-2021، 23:20)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 23:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه دوباره اون گزینه ی « مرا در لیست افراد انلاین نشان نده » رو غیر فعال کنی ؟ ._.

ناا

ناا؟!
لاناتیِ جاذاب

(11-05-2021، 23:21)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 23:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه دوباره اون گزینه ی « مرا در لیست افراد انلاین نشان نده » رو غیر فعال کنی ؟ ._.

^^

دیگه دیره
تو مرده این خونه ای

ای بابا
حالا که محبت موج میزنه آشغالا رو بده بیادD==
ملی یاد گرفتی عزیزم؟
باید با اقایون اینجوری صحبت کنی تا آشغالارو ببرن بیرون
+
بفرمایید ^^
 سپاس شده توسط z_farhad ، امیر‌حسین ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، Mohlek
آگهی
(11-05-2021، 22:14)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:12)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Musalick
عه
باو بخدا من مشکلی ندارم با چیزایی ک گف
چرا بنش کردین
:|

داش چیشد؟ براماهم تعریف کن
بنظر این داشمون تو پ‌خ منو با یه لحن نامناسب نصیحت کرده
عکس داد که آره بش گفتم
ولی خو
اگ من شکایت کنم باید بن کنن
من هیچی نگوفتم اصا
در ایام جوانی یروز شدم روانی
 سپاس شده توسط z_farhad ، شـــقآیــق ، Mohlek ، Prometheus
(11-05-2021، 23:24)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 23:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناا؟!
لاناتیِ جاذاب

ملی یاد گرفتی عزیزم؟
باید با اقایون اینجوری صحبت کنی تا آشغالارو ببرن بیرون
+
بفرمایید ^^

خانوم جلسه ای باید بیاد پیشت درس پس بده بانوD:
حالا که اقا بالا سرمون شدی ، تکیه گاه و سایه ی بالا سرمون شدی باید یه چیزیو اعتراف کنم
من ۵ تا شوهر دیگم دارم
اشکالی نداره؟
 سپاس شده توسط z_farhad ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(11-05-2021، 23:26)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 23:24)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظر این داشمون تو پ‌خ منو با یه لحن نامناسب نصیحت کرده
عکس داد که آره بش گفتم
ولی خو
اگ من شکایت کنم باید بن کنن
من هیچی نگوفتم اصا

بهش میگن مجازات عمومی D:

(11-05-2021، 23:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا که اقا بالا سرمون شدی ، تکیه گاه و سایه ی بالا سرمون شدی باید یه چیزیو اعتراف کنم
من ۵ تا شوهر دیگم دارم
اشکالی نداره؟

8نفری باهم زندگی میکنیم
تازه خونمون 6تا نون آور دارهD:
اَه اَه اَه
داشتم امتحانت میکردم ببینم غیرت داری یا نه
همش به این ملی میگم تو انتخاب بابای بعدیت دقت کن -.-
ما نمیتونیم با هم ادامه بدیم. به هم نمیخوریم
برات آروزی موفقیت میکنم
خدانگه دار
 سپاس شده توسط z_farhad ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
ادامه بدین سمی تر بشهD:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS* ، *Aɴѕel*
(11-05-2021، 23:36)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 23:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ۵ تا شوهر دیگم دارم
اشکالی نداره؟

@Đęąđ.ğïřł
ترکیه ای شد بلاخرهD=

(11-05-2021، 23:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَه اَه اَه
داشتم امتحانت میکردم ببینم غیرت داری یا نه
همش به این ملی میگم تو انتخاب بابای بعدیت دقت کن -.-
ما نمیتونیم با هم ادامه بدیم. به هم نمیخوریم
برات آروزی موفقیت میکنم
خدانگه دار

قبلش آمارو از ملی گرفته بودم داشتم سر به سرت میذاشتمD=

بعدشم این رابطه کلا بعد اون حرفت محکوم به فنا بود=)))
اگه غیرتی بودم ک دیگه بعد شنیدن اینکه 5تا شوهر داری اصا نمیتونستم اطمینان کنم بهت و کااات
اگه نباشمم که تو کات میکنیV:

نه غیرت با شکاک بودن فرق داره
میشه غیرتی بود ولی اطمینان کرد
بستگی به طرف مقابلت داره

(11-05-2021، 23:39)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادامه بدین سمی تر بشهD:

اینو نِگا !! انگار اومده داره فیلم سینمایی میبینه
پاپ کُرن داری ؟
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، *Aɴѕel* ، Mohlek
چی رو از دست دادم؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Mohlek
(11-05-2021، 23:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 23:36)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Đęąđ.ğïřł
ترکیه ای شد بلاخرهD=

قبلش آمارو از ملی گرفته بودم داشتم سر به سرت میذاشتمD=

بعدشم این رابطه کلا بعد اون حرفت محکوم به فنا بود=)))
اگه غیرتی بودم ک دیگه بعد شنیدن اینکه 5تا شوهر داری اصا نمیتونستم اطمینان کنم بهت و کااات
اگه نباشمم که تو کات میکنیV:

نه غیرت با شکاک بودن فرق داره
میشه غیرتی بود ولی اطمینان کرد
بستگی به طرف مقابلت داره

(11-05-2021، 23:39)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادامه بدین سمی تر بشهD:

اینو نِگا !! انگار اومده داره فیلم سینمایی میبینه
پاپ کُرن داری ؟
فرقیم ندارع:^

خیر

من ۵ تا شوهر دیگم دارم

بیشترررررررررررررررررررررررررررررررررر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(11-05-2021، 23:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی رو از دست دادم؟!

منو بابای جدیدت کات کردیم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان