امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 7:39)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه تموم کنید؟!لطفا!

قشنگ من چطوره ؟ ^^
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*
آگهی
(12-05-2021، 7:40)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 7:39)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه تموم کنید؟!لطفا!

قشنگ من چطوره ؟ ^^

سلام زیبا صبحت بخیر
*-*
خوبم
شما خوبی؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Medusa
مشکل اینجاست کسایی خودشونو قاحب نظر میدونن ک حتی یکم علم پزشکی ندارن
وقتی س×ستوراپ ها به طرف میگن به زندگیت ادامه بده با همین گرایش (چون میدونه هنوز درمانش کشف نشده و این ها گناهی ندارن)ماها چ کاره ایم ک سر زنده موندن یا نموندنشون حرف بزنیم؟
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel* ، Mohlek
هـــــــــــي خــــــــــــدا ):
سلــــــــــــام (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Medusa
از هر لحظه زندگی کردن توی این جامعه میترسم
از همه نظر
نآشناس
 سپاس شده توسط Medusa ، Mohlek
مگ همجنس گرایی فقط تو ایرانه؟Telegh_01
(12-05-2021، 7:41)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 7:40)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگ من چطوره ؟ ^^

سلام زیبا صبحت بخیر
*-*
خوبم
شما خوبی؟!

صبح تو هم ^^ منم خوبِ خوبم. 

امتحاناتون شروع شده؟ :"

(12-05-2021، 7:43)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــــــــــام (:

سلام دلبر لواسونی من. **
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek
(12-05-2021، 7:45)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 7:41)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام زیبا صبحت بخیر
*-*
خوبم
شما خوبی؟!

(12-05-2021، 7:43)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــــــــــام (:

سلام دلبر لواسونی من. **

خوبـــــــي عزيـــــــــــــــزم؟(:
چخبــرا چيــــــــكارا ميكنـــي؟
نآشِنآسَم(:
(12-05-2021، 7:45)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام زیبا صبحت بخیر
*-*
خوبم
شما خوبی؟!

شکرر
اره متاسفانه.-.
نآشناس
(12-05-2021، 7:41)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 7:34)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چی بگم
ولی عاشق هم جنس خودت بشی یا جنس مخالفت جرمه
برای خودت زندگی کنی جرمه
ممنون میشم اگه به اون پسرای سو استفاده گر هم از این حرفاتون بگین.
چون مهمترین جرم ما دختر بودنه !هیچوقت کارای اون مردای کثیفو فراموش نمیکنم هیچوقت.
حس میکنم شما بسیجی هستین.درسته؟
زندگی ما بخاطر این به اینجا رسیده که ما یه رهبر دینی گرفتیم
دین ینی مسیر زندگی
پس رسما این حقو بهش دادیم که مسیر زندگیمونو رهبری کنه
این تصمیمیه که پدربزرگامون برای ما گرفتن و ما هیچ قدرتی برای تغییرش نداریم

و اینکه
سو استفاده گری فقط مختص مردا نیست
میشناسم دختراییو که یکی دارن 10تام تو آب نمک خوابوندن

هرکسی به روش خودش سو استفاده میکنه
نمیدونم هرچه اید خوش آید
+
من کل مردارو نگفتم همه مثل هم نیستن
و اینکه منم تابحال از کسی سو استفاده نکردم.
من فقط اون کاری که اون با من کردو میگم.همین
اینم قبول کن دختر بودن خیلی دردناکه:>>
اگه خدایی نکرده دنیای بعدیت دختر شدی میفهمی چی میگم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان