12-05-2021، 7:48
(12-05-2021، 7:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینم قبول کن دختر بودن خیلی دردناکه:>>
✔︎
|
×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~× |
||||||||||||||||||||||||||||||||
12-05-2021، 7:48
(12-05-2021، 7:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ✔︎
12-05-2021، 7:49
(12-05-2021، 7:46)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوبم ممنون ^^ تو حالت چطوره؟ (12-05-2021، 7:46)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اشکال نداره، تو باهوشی و مطمئنم از پس همهشون برمیای!
12-05-2021، 7:50
(12-05-2021، 7:49)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منــــم عـــــــاي امروز دومين امتحانمو دادم (: چيكارا ميكـــــني؟
12-05-2021، 7:51
(12-05-2021، 7:43)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه نیازی به مدرک نیست باور میکنم.-. + با حرف منو تو که ایران درست نمیشه.میشه؟
تا چند سال پیش هم علیه ترنس ها جبهه میگرفتن(همونطور ک الان جبه میگیرن)ولی دارن کم کم میپذیرن اینم همونه پذیرفته میشن و درمانش هم پیدا میشه !
ریپلایی نمیکنم چونپیامت طولانیه کوروش ! بحث اینه منو شما ک علم تخصصی نداریم حق نداریم اظهار نظر کنیم و چیزی ک ضررش به بقیه نمیرسه (مثل مریضی های جنسی ک خودتم میدونی ) گارد گرفتن در مقابلشون کار درستی نیست ! @
12-05-2021، 8:01
(12-05-2021، 7:49)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. طنازی کردم؟! نه. حرف حقیقتو زدم. من هیچ دشمنیای با شما ندارم. حرفم اینه که اگه شما کانال ضد لگبت زدی، به قول خودت رسانه در اختیار مردم کشورت قرار دادی، صدتا رسانهی دیگه هم هست که خلاف حرف تو رو میزنن و رواج میدن. و 90% این رسانهها بین المللین! دور جوان ایرانیای که تو میخوای نجاتش بدی، دیوار نکشیدن! نقش رسانه غیرقابل انکاره. توی هر خانواده ی سریالهای آمریکایی بلااستثنا یک فرد همجنسگرا وجود داره. میخوای بگی جوانان غیور سرزمینت تحت تاثیر قرار نمیگیرن "که فقط ایرانت برات مهمه"؟ یا نکنه جوان ایرانی فقط ستایش و گاندو نگاه میکنه؟
اینکه پوتین یا هرکس دیگ جبهه بگیره چیزی از حقیقت مگ کم میکنه؟
اصلا بحث ازدواج اونا نیست چون اونا میتونن باهم زندگی کنن باهم باشن بدون اینکه کسی بفهمه
12-05-2021، 8:03
(12-05-2021، 7:57)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب همه کارای خونه هم به دوش دختراست._.خودشم رایگان ببخشیدا ببخشیدا ولی وظیفتونه و خودتون بر عهدش گرفتین._. ولی خانواده من اینطوری نیست. یعنی همه چی برنامه ریزی شدست. هم مامانم هم بابام شاغلن. اگه مامانم نباشه بابام کارای خونه رو میکنه و اگه هم بابام نباشه برعکس فقط اینجا من میخورمو میخوابم ![]()
12-05-2021، 8:05
(11-05-2021، 23:02)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چیشد یهو پیداش کردی؟ v: سلام ننه ._. @*VENUS*
12-05-2021، 8:06
(12-05-2021، 8:00)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا به من نشون میدی؟._. من چیزی سردرنمیارم فقط بابام اینارو میدونه همیشه هم هرجا بره یر همین موضوع حرف میزنه-ــــــــــــــــــ- الان واقعا حس کردم بابامی.اگه خودتی بگو نترس._.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|