امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 7:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم قبول کن دختر بودن خیلی دردناکه:>>

✔︎
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Emmɑ
آگهی
(12-05-2021، 7:46)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبـــــــي عزيـــــــــــــــزم؟(:
چخبــرا چيــــــــكارا ميكنـــي؟

خوبم ممنون ^^ تو حالت چطوره؟

(12-05-2021، 7:46)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکرر
اره متاسفانه.-.
اشکال نداره، تو باهوشی و مطمئنم از پس همه‌شون برمیای! 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek
(12-05-2021، 7:49)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 7:46)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبـــــــي عزيـــــــــــــــزم؟(:
چخبــرا چيــــــــكارا ميكنـــي؟

خوبم ممنون ^^ تو حالت چطوره؟

(12-05-2021، 7:46)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکرر
اره متاسفانه.-.
اشکال نداره، تو باهوشی و مطمئنم از پس همه‌شون برمیای! 

منــــم عـــــــاي امروز دومين امتحانمو دادم (:
چيكارا ميكـــــني؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa
(12-05-2021، 7:43)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 7:34)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چی بگم
ولی عاشق هم جنس خودت بشی یا جنس مخالفت جرمه
برای خودت زندگی کنی جرمه
ممنون میشم اگه به اون پسرای سو استفاده گر هم از این حرفاتون بگین.
چون مهمترین جرم ما دختر بودنه !هیچوقت کارای اون مردای کثیفو فراموش نمیکنم هیچوقت.
حس میکنم شما بسیجی هستین.درسته؟

باور کن ژن همجنسگرایی کشف نشده.. خود ایران اینترنشنال گفت که دانشمندا اینگلیسی ژن yy که مرد به مرده یا برعکس رو پیدا نکردن بخوای مدرکشو میفرسم برات
ینی توهم ذهنه . درست نیس
باعث فساد جامعه اس..
دو روز دگ مرد با مرد و زن با زن بچه هاشون از کجا میاد ؟
ایران ما داره پیر میشه.. این از اهداف بلند مدت یهود اینگلییسه واسه کل دنیا ( طبق کتاب خودشون همه جز یهوذیا حیونن)
این از نظر سیاسی ک ایران ما پیر میشه
از نظر اجتماعی
بت گفتم قبل تر . اهدافشون پروفیلیا ( با کودکان ..) و خیلی موردا دیگس مدارک اینام برات میفرسم!
از نظر دینی خلاف خدا و شرع خداس...

خیر رفیق
من تو عمرم یه بارم پامو تو حوزه بسیج نذاشتم ! معتقد نیسم به دلایلی
نو خلوت خودم نمازمو میخونم
حتی سیگارمو میکشم و کارای ریز خلاف خودمو انجام میدم
به تنها چیزی که معتقدم
به ایرانمه ! من به وطنم معتقدم که نباید نابود شه..
نه نیازی به مدرک نیست باور میکنم.-.
+
با حرف منو تو که ایران درست نمیشه.میشه؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، ÆMÆշЇÑζ ، z_farhad
تا چند سال پیش هم علیه ترنس ها جبهه میگرفتن(همونطور ک الان جبه میگیرن)ولی دارن کم کم میپذیرن اینم همونه پذیرفته میشن و درمانش هم پیدا میشه !
ریپلایی نمیکنم چون‌پیامت طولانیه کوروش !
بحث اینه منو شما ک علم تخصصی نداریم حق نداریم اظهار نظر کنیم و چیزی ک ضررش به بقیه نمیرسه (مثل مریضی های جنسی ک خودتم میدونی ) گارد گرفتن در مقابلشون کار درستی نیست !

@ÆMÆշЇÑζ
 سپاس شده توسط Mohlek ، ÆMÆշЇÑζ ، Medusa
(12-05-2021، 7:49)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 7:36)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون که توضیح دادی. 

برای انجام مناظره و مصاحبه توی کانال‌های تلگرام و اینستا که معلومه که نه. (((: چون بحث علمی نیست. خاله بازیه.

ولی چون شما هدف بزرگی دارید، همون نابودی لگبت‌ها، باید حرفتون به گوش جهانیان برسه. درسته؟ پس یه کانال تلگرامی کافی نیست. باید وارد مجامع بین المللی بشید. 

و اگه توی محافل علمی معتبر بخواید صحبت کنید و صحبتتون شنیده بشه و بهش اهمیتی داده بشه، بله. باید تحصیلات مرتبطی داشته باشید. اگر ندارید، نمی‌تونید تاثیر بزرگی بذارید. باید به تکه انداختن به دختر و پسرهای 15 ساله "لگبت" توی فضای مجازی، رضایت بدید. 
اخ اخ شمام ک خیلی طنازی ..

اره . خاله بازیه . بچه بازیه . تیکه دیگه ای اگر یادم رفته اضافه کن؟
رسانه ما همینه

ما به دنیا کار نداریم . وطن ما برامون مهمه . و به حمدالله نظام هزارتا چیز بد داشته باشه یه چیز خوبی که داره مخالف لگبت هاس..
ما توهین نمیکنیم ! بخوایم فارسی lgbt بخونیم میشه لگبت

ما تو همین کانال تلگرامی کار میکنیم . با هم وطن خودمون . کار ب دنیا نداریم . دنیا خیلی نجاسات دگ ایم داره

الان با طنازی چار تا لایک گرفتن اینجا فکر میکنی حرفاتون درسته؟
اون دوست دگ مث شما داره جواب میده ولی خب چون رپلای من نیس من جوابشو نمیدم. و شمام اگر حس میکنین صحبت ما ناراحتتون میکنه ما بکشیم عقب

و گفتی مجامع بین المللی
بالاتر گفتم . هدف یهود چیز دگس .. میخوای چند تا کلیپ خارجی برات بفرسم که مردم اروپا شرقی دست به تظاهرات علیه لگبت زدن؟
بازم میگم
من برام ایرانم مهمه.. که اهداف لگبت مث پدوفیل و خیلی چیزا دگ ک نمیخوام تکرار کنم عملی نشه
میگی مدرک ؟ اراده کن تا برات بفرسم !

طنازی کردم؟! نه. حرف حقیقتو زدم. من هیچ دشمنی‌ای با شما ندارم. حرفم اینه که اگه شما کانال ضد لگبت زدی، به قول خودت رسانه در اختیار مردم کشورت قرار دادی، صدتا رسانه‌ی دیگه هم هست که خلاف حرف تو رو می‌زنن و رواج می‌دن. و 90% این رسانه‌ها بین المللین! دور جوان ایرانی‌ای که تو می‌خوای نجاتش بدی، دیوار نکشیدن! نقش رسانه غیرقابل انکاره. توی هر خانواده ی سریال‌های آمریکایی بلااستثنا یک فرد همجنس‌گرا وجود داره. می‌خوای بگی جوانان غیور سرزمینت تحت تاثیر قرار نمی‌گیرن "که فقط ایرانت برات مهمه"؟ یا نکنه جوان ایرانی فقط ستایش و گاندو نگاه می‌کنه؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، ÆMÆշЇÑζ ، Emmɑ ، *Aɴѕel*
اینکه پوتین یا هرکس دیگ جبهه بگیره چیزی از حقیقت مگ کم میکنه؟
اصلا بحث ازدواج اونا نیست چون اونا میتونن باهم زندگی کنن باهم باشن بدون اینکه کسی بفهمه
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*
(12-05-2021، 7:57)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 7:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم هرچه اید خوش آید
+
من کل مردارو نگفتم همه مثل هم نیستن
و اینکه منم تابحال از کسی سو استفاده نکردم.
من فقط اون کاری که اون با من کردو میگم.همین
اینم قبول کن دختر بودن خیلی دردناکه:>>
اگه خدایی نکرده دنیای بعدیت دختر شدی میفهمی چی میگم

قبول دارم دختر بودن خیلی سخته
چون مسیر زندگی ما توسط یه فرد متحجر ترسیم شده

ولی شما سختی پسر بودنو هم ببین

بخاطر نگه داشتن نصف جامعه تو پستوی خونه
همه بار زحمت زندگی افتاده رو دوش مردا

این چیزی نیست که ما خودمون برای خودمون میخواستیم
دیگران مارو به اینجا رسوندن و ما هنوز داریم دعوا میکنیم که جنس مرد فلانه جنس زن فلانه

با این اتهامات و این دشمنی ها هیچی درست نمیشه
از بین بردن یک فرهنگ غلط که طی سالها جا افتاده خیلی کار سختیه
به نظرم بجای متهم کردن همدیگه، هر دو جنس باید دست همو بگیرن
خب همه کارای خونه هم به دوش دختراست._.خودشم رایگان
ببخشیدا ببخشیدا ولی وظیفتونه و خودتون بر عهدش گرفتین._.
ولی خانواده من اینطوری نیست.
یعنی همه چی برنامه ریزی شدست.
هم مامانم هم بابام شاغلن.
اگه مامانم نباشه بابام کارای خونه رو میکنه و اگه هم بابام نباشه برعکس
فقط اینجا من میخورمو میخوابمelec
 سپاس شده توسط z_farhad ، Mohlek ، *Aɴѕel*
(11-05-2021، 23:02)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 23:00)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وظیفه من اینه الان قل و زنجیرت کنم اعتراف بگیرم ازت ننه‌م کجاست نه اینکه بگردم یه نامادری چقر بد بدن پیدا کنم v:

اره اره خانواده اولویته4fvf

نامادریو ولش
مادرتو پیدا کردیم
@"*VENUS* "
بهش ادای احترام کن|:

چی‌شد یهو پیداش کردی؟ v:

سلام ننه ._.
@*VENUS*
 سپاس شده توسط Medusa ، Mohlek ، *Aɴѕel*
(12-05-2021، 8:00)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 7:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نیازی به مدرک نیست باور میکنم.-.
+
با حرف منو تو که ایران درست نمیشه.میشه؟
اولین کیدو با مزه ای که دیدم  Big Grin

نه.. ولی نیاز به جسور مردانی و زنانی داره که جلوی فساد جامعه رو بگیرن..

در جواب اون دوست دیگمون مدوسا که میگفت مجامع بین الملل فلان..

دوست داشتم رو رپلای تو اینو نشون بدم  D:

http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20210512-094104-534.jpg

#خبر
پوتین رسماً ازدواج بین همجنس ها را ممنوع کرد. همچنین ترنس ها دیگه نمیتونند بچه به سرپرستی بگیرند ، ۷۷ درصد رای دهندگان موافق بودند.

https://www.out.com/news/2021/4/07/vladimir-putin-just-official-banned-same-sex-marriage-russia

عکس رو باز کن
لینک خبر هم پایینه
هرچند تا مدرک خواستی بازم بگین
چرا به من نشون میدی؟._.
من چیزی سردرنمیارم فقط بابام اینارو میدونه همیشه هم هرجا بره یر همین موضوع حرف میزنه-ــــــــــــــــــ-
الان واقعا حس کردم بابامی.اگه خودتی بگو نترس._.
 سپاس شده توسط Medusa ، Mohlek ، ÆMÆշЇÑζ ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان