(12-05-2021، 8:03)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-05-2021، 7:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تا چند سال پیش هم علیه ترنس ها جبهه میگرفتن(همونطور ک الان جبه میگیرن)ولی دارن کم کم میپذیرن اینم همونه پذیرفته میشن و درمانش هم پیدا میشه !
ریپلایی نمیکنم چونپیامت طولانیه کوروش !
بحث اینه منو شما ک علم تخصصی نداریم حق نداریم اظهار نظر کنیم و چیزی ک ضررش به بقیه نمیرسه (مثل مریضی های جنسی ک خودتم میدونی ) گارد گرفتن در مقابلشون کار درستی نیست !
@ÆMÆշЇÑζ
وقتی رپلای نمیکنی شقایق جان ینی دوسمون نداری .. ( عامیانش ینی ادم حسابمون نمیکنی D: )
من خودم میگم ندارم . اصا قطره ام تو دریا
ولی بالاتر شقایق واسه ارمی و بقیه توضیح دادم هدف لگبت رو.. یه مطالعه ریز میشه بکنی؟
لگبت هدفش فساد جامعه اس . لب تر کن تا مدارک بیام بالا از این جامعه فساد انگیز
گفتم ک . اسلام هزارتا چیز بد داشته باشه همین مخالفتش علیه لگبت ها نعمته
من با مطالعه و مدرک مناظره و صحبت میکنم
ادمینا چنلمون با سن بالا و مدرک صحبت میکنن
نمیفهمم واسه صحبت به قول اون رفیق طنازمون تو تلگرام و این خاله بازیا به دکترا روانشناسی که نیاز نیس
واسه دفاع از مردم های وطن نیاز ب هیچی نیس..
این چ حرفیه
تو بزار پای بیماریگشادیسم من
ببین من همه چیه قران رو قبول دارم اصن من میگم هرکی علمی میخواد بره تو قران
ولی برداشت درست از قران خیلی مهم تر از خوندنشه
قران میگه نجسن بدن اره یعنی اگ دیدی چنین فردیو، فکر نکن عادیه سعی کن درمانش کن کمکش کن! ک به نظرم تاکید قران فقط برا از بین نرفتن نسل بشره ن چیزه دیگ
دین ادمارو برعلیه هم تحریک نمیکنه !
من با یهودی و اون حرفات مخالفم چون این دسته فقط تو ایران نیستن ک بگیم اختلاف سیاسی باعث این تحریکات شده!