امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 7:50)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 7:49)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم ممنون ^^ تو حالت چطوره؟

اشکال نداره، تو باهوشی و مطمئنم از پس همه‌شون برمیای! 

منــــم عـــــــاي امروز دومين امتحانمو دادم (:
چيكارا ميكـــــني؟

منم درگیر درس و مشقم... امسال اولین سالیه که برنامه‌م خیلی فرق داره با سالای قبلش... زندگیمو کوبیدم از نو ساختم انگار. ((: نمی‌دونم چی پیش میاد... ایشالا خیر باشه.
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، *Aɴѕel*
آگهی
(12-05-2021، 8:03)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 7:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا چند سال پیش هم علیه ترنس ها جبهه میگرفتن(همونطور ک الان جبه میگیرن)ولی دارن کم کم میپذیرن اینم همونه پذیرفته میشن و درمانش هم پیدا میشه !
ریپلایی نمیکنم چون‌پیامت طولانیه کوروش !
بحث اینه منو شما ک علم تخصصی نداریم حق نداریم اظهار نظر کنیم و چیزی ک ضررش به بقیه نمیرسه (مثل مریضی های جنسی ک خودتم میدونی ) گارد گرفتن در مقابلشون کار درستی نیست !

@ÆMÆշЇÑζ

وقتی رپلای نمیکنی شقایق جان ینی دوسمون نداری .. ( عامیانش ینی ادم حسابمون نمیکنی  D: )

من خودم میگم ندارم . اصا قطره ام تو دریا
ولی بالاتر شقایق واسه ارمی و بقیه توضیح دادم هدف لگبت رو.. یه مطالعه ریز میشه بکنی؟

لگبت هدفش فساد جامعه اس . لب تر کن تا مدارک بیام بالا از این جامعه فساد انگیز

گفتم ک . اسلام هزارتا چیز بد داشته باشه همین مخالفتش علیه لگبت ها نعمته

من با مطالعه و مدرک مناظره و صحبت میکنم
ادمینا چنلمون با سن بالا و مدرک صحبت میکنن

نمیفهمم واسه صحبت به قول اون رفیق طنازمون تو تلگرام و این خاله بازیا به دکترا روانشناسی که نیاز نیس
واسه دفاع از مردم های وطن نیاز ب هیچی نیس..
این چ حرفیه
تو بزار پای بیماری‌گشادیسم من

ببین من همه چیه قران رو قبول دارم اصن من میگم هرکی علمی میخواد بره تو قران
ولی برداشت درست از قران خیلی مهم تر از خوندنشه
قران میگه نجسن بدن اره یعنی اگ دیدی چنین فردیو، فکر نکن عادیه سعی کن درمانش کن کمکش کن! ک به نظرم تاکید قران فقط برا از بین نرفتن نسل بشره ن چیزه دیگ
دین ادمارو برعلیه هم تحریک نمیکنه !
من با یهودی و اون حرفات مخالفم چون این دسته فقط تو ایران نیستن ک بگیم اختلاف سیاسی باعث این تحریکات شده!
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 8:08)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:05)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی‌شد یهو پیداش کردی؟ v:

سلام ننه ._.
@*VENUS*

خیلی اتفاقی
ولی 5تا شوهر دیگه داره
راضیش کن برگرده باهام=(
دیگه زندگی داره سخت میشه تنهایی=(

یه بابا دارم اسمش ناصر الدین شاهِ
*-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Medusa ، Mohlek
(12-05-2021، 8:05)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 7:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا چند سال پیش هم علیه ترنس ها جبهه میگرفتن(همونطور ک الان جبه میگیرن)ولی دارن کم کم میپذیرن اینم همونه پذیرفته میشن و درمانش هم پیدا میشه !
ریپلایی نمیکنم چون‌پیامت طولانیه کوروش !
بحث اینه منو شما ک علم تخصصی نداریم حق نداریم اظهار نظر کنیم و چیزی ک ضررش به بقیه نمیرسه (مثل مریضی های جنسی ک خودتم میدونی ) گارد گرفتن در مقابلشون کار درستی نیست !

@ÆMÆշЇÑζ

اینکه میگی نباید درموردش بحث و تحقیق کنیم درست نیست
شاید بگی اطلاعات نداریم
خب اطلاعات با تحقیق کردن بدست میاد
اینکه بشینی ببینی متخصصین چی میگن اشتباهه(طرف یچیزی میگه که ممکنه اشتباه باشه ولی چون متخصصه شما حرفشو چش بسته قبول میکنی)
سر همین جریان کرونا بهت ثابت نشد؟؟

نظر من اینه که باید در موردش بحث بشه
البته باید قبلش تعصب رو کنار بذاریم تا طرفی که داره منطقی تر صحبت میکنه بتونه طرف مقابلشو قانع کنه

حرفت درسته ولی باید علم همراه با ازمایش باشه و باید علم کامل از ارگان ها ی بدن،هورمون ها،ژنتیک و از همه مهمتر علم روانشناسی داشته باشی ک بتونی حرف جدیدی بزنی
تکرار حرف بقیع واقعا حساب شده نیست به قول خودت میشه همین قضیع کرونا
 سپاس شده توسط Medusa ، Mohlek
(12-05-2021، 8:07)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب همه کارای خونه هم به دوش دختراست._.خودشم رایگان
ببخشیدا ببخشیدا ولی وظیفتونه و خودتون بر عهدش گرفتین._.
ولی خانواده من اینطوری نیست.
یعنی همه چی برنامه ریزی شدست.
هم مامانم هم بابام شاغلن.
اگه مامانم نباشه بابام کارای خونه رو میکنه و اگه هم بابام نباشه برعکس
فقط اینجا من میخورمو میخوابمelec
منظورم دقیقا همین بود
ما خودمون به عهده نگرفتیم
به عهده ما گذاشته شد

منم دوس دارم خانواده ای ک خودم تشکیل میدم اینجوری باشه که میگی
البته دخترم نباس انقد تنبل باشه Lool
تا وقتی خونه پدرتی چرا باید کار کنی؟مگر اینکه مشکل شخصی باشه
+
عجب
خب مامان من میگه اینم به وقتش کار میکنه و تنها کاری ک ازم میخواد اینه ک درس بخونم
من راحتمD:
 سپاس شده توسط Mohlek ، z_farhad
(12-05-2021، 8:08)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:05)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی‌شد یهو پیداش کردی؟ v:

سلام ننه ._.
@*VENUS*

خیلی اتفاقی
ولی 5تا شوهر دیگه داره
راضیش کن برگرده باهام=(
دیگه زندگی داره سخت میشه تنهایی=(

با ۵ تا کنار میای یا کمه هنو؟ xD
این همه سال یتیم بزرگم کردی دم از تنهایی میزنی؟ :^
 سپاس شده توسط Mohlek
@Berserk
رو مریخ قارچ پیدا کردن میدونی؟؟ .-.
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*
(12-05-2021، 8:08)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 7:50)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منــــم عـــــــاي امروز دومين امتحانمو دادم (:
چيكارا ميكـــــني؟

منم درگیر درس و مشقم... امسال اولین سالیه که برنامه‌م خیلی فرق داره با سالای قبلش... زندگیمو کوبیدم از نو ساختم انگار. ((: نمی‌دونم چی پیش میاد... ایشالا خیر باشه.

دقيقا
من به اين سبك زندگي عادت ندارم
قبلنا خوصله نداشتم دوديقه لباس بپوشم الان براي به تكپا به حياط خونه رفتن له له ميزنم :!(اِشغال شده)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(12-05-2021، 8:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:01)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طنازی کردم؟! نه. حرف حقیقتو زدم. من هیچ دشمنی‌ای با شما ندارم. حرفم اینه که اگه شما کانال ضد لگبت زدی، به قول خودت رسانه در اختیار مردم کشورت قرار دادی، صدتا رسانه‌ی دیگه هم هست که خلاف حرف تو رو می‌زنن و رواج می‌دن. و 90% این رسانه‌ها بین المللین! دور جوان ایرانی‌ای که تو می‌خوای نجاتش بدی، دیوار نکشیدن! نقش رسانه غیرقابل انکاره. توی هر خانواده ی سریال‌های آمریکایی بلااستثنا یک فرد همجنس‌گرا وجود داره. می‌خوای بگی جوانان غیور سرزمینت تحت تاثیر قرار نمی‌گیرن "که فقط ایرانت برات مهمه"؟ یا نکنه جوان ایرانی فقط ستایش و گاندو نگاه می‌کنه؟
به خدا که منم دشمنی ای ندارم ! اولین باره صحبت میکنیم . تازه دورادور تعریف شمام شنیدم !
ولی اشتباهت همینجاس
اگر میخوای چیزی رو تغییر بدی از خودت باید شروع کنی
ما با 50تا ممبر شروع کردیم الان شدیم 5000 تا.. اصلا هم فیک نیسن
کانال ما دوست عزیز از اول ک این نبود
اسمش روش بود .. حمایت از حقوق مردان ! میگفتیم این همه کانال حمایت از حقوق زن و ایناس ما حمایت از حقوق مرد باشیم . پست میذاشتیم علیه مهریه های سنگین  و فساد هایی که ممکنه از طرف جنس مخالف پیش بیاد و نمیدونم از مظلومیت سربازا لب مرز و کلا مخالف فمنیستی پست میذاشتیم
یهو ک دفاع کردیم از حرکت فامیلا علی رضا یهو ریختن حمله کردن و مام خیلی منطقی ویس چت میزاریم شبا و عین دوتا انسان مناطره میکنیم سر قضیه لگبت
و عموما اگر طرف بالغ باشه و منطقی قانع میشه ! وگرنه فحش مادر میده و میگه جهان سومی و میره  D:

والا ما خیلی سریالم داریم  غیر مستقیم محکوم میکنن همجنسبازی رو..

نه . جوانان سرزمین دختر و پسر اگاه میشن
تو کانال من و پشت بند من چند تا کانال دگ ک زده شد همه داره اگاه سازی میکنن
از این 5000 تا اگاه سازی میکنن میشن 10000 تا و هی بیشتر و بیشتر..

لطفا حرفا پیچا قبل ک ب ملیک و خودتون زدم ی مرور بکن
اهداف لگبت رو یبار دگ بخون
شرمم میاد دوباره بگم!
چقدر حوصله داري انقدر مينويسي :1
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 7:19)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدی رو فکر کنم با تریلی از روش رد شن

اینجاشو دوست داشتمTelegh_01Telegh_01Telegh_01
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان