امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 8:39)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:28)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین من اصن ایرانو کار ندارم بحث من انسانه هرجای این کره خاکی
طرف میگ من از بچگی ۶،۷سالگی به هم جنس خودم حس داشتم ! تو الان میتونی بگی چنین فرد تحت تاثیر مسایل سیاسیه؟  
به نظرم خیلی کار خبیثانه و دور از انسانیته ک این افرادو از جامعه طرد کنیم !چون ن تنها درمان نمیشن بلکه ترغیب به مخفی کاری میشن و ن تنها مشکلی حل نمیشه بلکه اوضاع بدتر میشه
نمیتونی طردش کنی انتظار درمان داشته باشی
شرط اول درمان پذیرشه!باید این نیرو هزینه ای ک داره علیهشون استفاده میشه برای کمک هزینه شه

خواهر من میخونی تو اصا حرفا منو ؟
تو رپلای های رفیق طنازمون یا ملیک و ارمی من گفتم خییلی چیزا رو.. دستم درد گرفته دگ

یهود ک خودش میاد بچه رو گرایش بده ب لگبت
از طریق رسانه و سوشال مدیا اینکارو میکنه و رو ناخوداگاه بچه تاثیر میزاره ک میتونی عاشق همجنس خودت باشی..

ب چه 6/7 ساله چی میدونه ک میگی گرایشش اینه؟ اپ از بچگی اصلاح نشه باعث فساده..

دو حالت داره .. یا باید از بچگی با روانشناس و اینا اصلاح شه
یا تغییرجنسیت بده مثلا عاشق ی پسره بره دم و دستگاه پسرونه بکاره .. ینی در این حد ما راه میایم باهاشون با اینک خیلی از ممبرا من مخالفن باهاش ولی من میگم اسلام گفته موردی نداره پس عیب نداره
و در نهایت
اگر هیچکدوم از خر شیطون نیاوردش پایین
یا باید طرد بشن
یا اینک نظام بفهمه و اعدام و سنگسارشون کنه..

الان دستم درد میکنه
برو جان عزیزت حرفا قبلمو بخون مجبور نشم دوباره طومار بنویسم برات

(12-05-2021، 8:31)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از شما بعید بودا

|:
حرفی ندارم
ولی حالا اینو یادت باشه
هیچی از هیچکس بعید نیس..
سنت اومد بالاتر تو روابطتت میبینی اینو.. این حرفو ی رفیق بم زد منم ب تو میگم
و در ضمن

هنوزم خیلی کیوت و خوردنیه پروفایلت

ببین هم جنس گراها ترنس نیستن ک تغییر جنسیت بدن 
یه بچه ۶،۷ساله شاید ندونه مسایل جنسی چیه ولی کشش رو حس میکنه اینکه بیشتر دوست داره با چ افرادی باشه و با همون حس بزرگ میشه تا به سن بلوغ برسه!پس این چیزی نیست ک دست کسی باشه !

ببین ترنس ها ک دیگ ثابت شده یک اختلال هورمونیه هنوز ک هنوزه تو همون امریکا مخالفا ی خودشو داره   این لینکو ببین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/fa-ir/%25D9%2582%25D8%25A7%25D9%2586%25D9%2588%25D9%2586-%25D8%25B6%25D8%25AF-%25D8%25AA%25D8%25B1%25D9%2586%25D8%25B3%25D8%25AC%25D9%2586%25D8%25AF%25D8%25B1​-%25D8%25AF%25D8%25B1-%25D8%25A7%25DB%258C%25D8%25A7%25D9%2584%25D8%25AA-%25D8%25A2%25D8%25B1%25DA%25A9%25D8%25A7%25D9%2586%25D8%25B2%25D8%25A7%25D8%25B3​-%25D8%25A2%25D9%2585%25D8%25B1%25DB%258C%25DA%25A9%25D8%25A7-%25D8%25AA%25D8%25B5%25D9%2588%25DB%258C%25D8%25A8-%25D8%25B4%25D8%25AF/a-57121281
 سپاس شده توسط Mohlek ، ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(12-05-2021، 8:39)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:28)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین من اصن ایرانو کار ندارم بحث من انسانه هرجای این کره خاکی
طرف میگ من از بچگی ۶،۷سالگی به هم جنس خودم حس داشتم ! تو الان میتونی بگی چنین فرد تحت تاثیر مسایل سیاسیه؟  
به نظرم خیلی کار خبیثانه و دور از انسانیته ک این افرادو از جامعه طرد کنیم !چون ن تنها درمان نمیشن بلکه ترغیب به مخفی کاری میشن و ن تنها مشکلی حل نمیشه بلکه اوضاع بدتر میشه
نمیتونی طردش کنی انتظار درمان داشته باشی
شرط اول درمان پذیرشه!باید این نیرو هزینه ای ک داره علیهشون استفاده میشه برای کمک هزینه شه

خواهر من میخونی تو اصا حرفا منو ؟
تو رپلای های رفیق طنازمون یا ملیک و ارمی من گفتم خییلی چیزا رو.. دستم درد گرفته دگ

یهود ک خودش میاد بچه رو گرایش بده ب لگبت
از طریق رسانه و سوشال مدیا اینکارو میکنه و رو ناخوداگاه بچه تاثیر میزاره ک میتونی عاشق همجنس خودت باشی..

ب چه 6/7 ساله چی میدونه ک میگی گرایشش اینه؟ اپ از بچگی اصلاح نشه باعث فساده..

دو حالت داره .. یا باید از بچگی با روانشناس و اینا اصلاح شه
یا تغییرجنسیت بده مثلا عاشق ی پسره بره دم و دستگاه پسرونه بکاره .. ینی در این حد ما راه میایم باهاشون با اینک خیلی از ممبرا من مخالفن باهاش ولی من میگم اسلام گفته موردی نداره پس عیب نداره
و در نهایت
اگر هیچکدوم از خر شیطون نیاوردش پایین
یا باید طرد بشن
یا اینک نظام بفهمه و اعدام و سنگسارشون کنه..

الان دستم درد میکنه
برو جان عزیزت حرفا قبلمو بخون مجبور نشم دوباره طومار بنویسم برات

(12-05-2021، 8:31)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از شما بعید بودا

|:
حرفی ندارم
ولی حالا اینو یادت باشه
هیچی از هیچکس بعید نیس..
سنت اومد بالاتر تو روابطتت میبینی اینو.. این حرفو ی رفیق بم زد منم ب تو میگم
و در ضمن

هنوزم خیلی کیوت و خوردنیه پروفایلت

واقعا چرا انقد بدین با ال جی بی تیا =/

ممنان =)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 8:42)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:32)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو رو نمیگم کلا منظورمع

منم میگم اگ قراره گاردی بگیری باید دلیل علمی برای رد یا اثبات حرفت داشته باشی و سیاستی ک همش بازیه نمیتونه دلیلی باشه ک بشه تصمیم گرفت

ریشه اخلاقی منظورت مسایل روانیه؟چرا درمان داره حداقل بهتر میکنه !
اینک طرف بهش تجاوز شده یا تو خانواده بااخلاق و چهارچویی نبوده میتونه عللش باشه
آره
کلمش نوک زبونم بود ولی نمیومد/=

من هیچوقت نتونستم روان شناس ها و روان پزشک ها رو
تو این زمینه بپذیرم
واقعا کار زیادی ازشون بر نمیاد
D:
نمیدونم واقعا میتونن کاری کنن یا ن چون هیچ اشنایی و تجربه نداشتم ک بخام نظر بدم
در کل اگ کسی میخاد مریض شه امیدوارم جسمانی مریض شه ن روح و روانی
 سپاس شده توسط Mohlek ، z_farhad
(12-05-2021، 8:29)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:23)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان لطف دارن. 

آره. می‌فهمم حرفت رو. نهایتِ کاری که ازت برمیاد همینه و خوبه که همین نهایت رو هم داری انجام می‌دی. قابل احترامه. 

اهداف لگبت رو فکر کنم بین حرف‌هات خوندم و موافق نیستم. ولی تو می‌تونی نظر خودت رو داشته باشی و منم نظر خودمو. تا وقتی که آسیب به کسی نزنیم. امیدوارم موفق باشی بذاذر. 

خبر
?رابطه جنسی مردان همجنس‌باز با پسربچه‌ها و کودکان در ایالت کالیفرنیای آمریکا، قانونی شد و تشخیص تجاوز جنسی بر عهده قاضی است.

به‌موجب لایحه‌ای که در ماه سپتامبر سال ۲۰۲۰ پیشنهاد شد، با تمام روابط جنسی برخوردی یکسان خواهد شد: اگرچه از نگاه قانون، افراد زیر سن قانونی نمی‌توانند به این روابط رضایت داشته باشند، اما اگر یک نوجوان ۱۴ تا ۱۷ ساله داوطلبانه با بزرگسالی که کمتر از ۱۰ سال از او بزرگتر است، رابطه‌ی جنسی داشته باشد، تشخیص تجاوز جنسی بر عهده‌ی قاضی است.

در این لایحه آمده است همجنس‌بازی میان مرد و پسر بچه بدون اعمال فشار و تهدید، جماع دهانی و دخول جنسی با افراد کمتر از سن قانونی، تجاوز جنسی محسوب نمی‌شود مگر اینکه اختلاف سنی میان پسر بچه یا دختر بچه با فرد بالغ ده سال باشد. برای مثال طبق این قانون، مردی همجنسباز با ٢۴ سال سن می‌تواند با پسری ١۴ ساله رابطه‌ی جنسی داشته باشد.
این لایحه با اکثریت بسیار قلیل در مجلس به تصویب رسید.

http://californiaglobe.com/section-2/gov-newsom-signs-bill-to-protect-sex-offenders-who-have-homosexual-sex-with-minors/

رو لینک بزن برای منبع

اره.. تا وقتی که اسیب نزنیم به همدیگه یا به جامعه!

ابهامی داشتی دوباره بم بگو تا برات بفرسم مدارک بیشتر رو

یاعلی همشیره

خبر رو خوندم، از منبع انگلیسی. 

یه چیزی برام جالب بود، سن قانونی برقرای رابطه یا همون ازدواج توی کشور ما چقدره؟

اصلاً محدودیتی وجود داره توی اسلام؟ اونقدر اطلاعات ندارم. آقای @ابراهیم هادی باید بهتر بدونه.

ولی در حد دینی دبیرستان یادمه که "بعد از بلوغ شرعی" امکانش وجود داره و قانونی وجود نداره که هرکسی با کسی که زیر 18 ساله رابطه برقرار کرد باید مجازات بشه. پس این چیزی که به عنوان یه لایحه مورد بحث قرار گرفته توی کشور دیگه‌ای، که احتمال اجرا شدنش هم کمه چون قطعا مردمش ساکت نمی‌شینن، از ابتدا در کشور ما قانونی بوده. غیر از اینه؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 8:46)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:43)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن هر گرایشی ک اون طفلکی داشته ی طرف
مگه ادم نبود =/
میگین این افراد برا جامعه بدَن
امثال اون داداشاش خوبن که تو جامعه باشن هرکی با نظرشون موافق نبودو سر ببرن؟

این همه ادم تو معادن کشته میشن
این همه مرد تو شغلا سخت جون میدن
این همه سرباز خودکشی میکنن یا کشته میشن کو رسانه ها پس؟
درد این رسانه ها بهود سر جون ی انسان نبود ک گرفته شد
سر این بود ک ی لگبت مرد
این خیلیی فرق داره
این همه ادمی که به قول شما لگبت
قتل ناموسی میشه ،اون چی؟!
رسانه ای میشه؟!
مرده به خاطر ابروی خودش جلوی دو تا ادم عقب افتاده ذهنی به اسم همسایه بچشو میکشه
این خوبه؟!

شما ازlgbtها بدتون میاد
اما راضی به مرگشون هستید؟!

همه ما ها با هم برابریم
هممون ادم هستیم
و حق زندگی کردن و عاشق شدن رو داریم
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa ، shghyegh ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 8:46)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:43)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن هر گرایشی ک اون طفلکی داشته ی طرف
مگه ادم نبود =/
میگین این افراد برا جامعه بدَن
امثال اون داداشاش خوبن که تو جامعه باشن هرکی با نظرشون موافق نبودو سر ببرن؟

سر این بود ک ی لگبت مرد
این خیلیی فرق داره

همه میدونن کشته شدن اون قشریو ک شما میگی
خب شمام وقتی اینهمه امکانات تو فضای مجازی داری میتونی ب جای مخالفت با lgbt ، از اتفاقایی ک تو شغلای سخت میوفته بگی تا مردم ببینن
ن متاسفانه این فرهنگ که هر کسی برای خودش زندگی میکنه و هممون انسان هستیم و ممکنه کلی با هم فرق داشته باشیم هنوز تو ایران جا نیوفتاده

اون پسره بدبختم پاسپورتشو گرفته بود ک دو روز بعدش بره ، حالا چرا کشتنش خیلی مسخرس
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Medusa ، Mohlek ، *Aɴѕel* ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 8:49)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:45)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین هم جنس گراها ترنس نیستن ک تغییر جنسیت بدن 
یه بچه ۶،۷ساله شاید ندونه مسایل جنسی چیه ولی کشش رو حس میکنه اینکه بیشتر دوست داره با چ افرادی باشه و با همون حس بزرگ میشه تا به سن بلوغ برسه!پس این چیزی نیست ک دست کسی باشه !

ببین ترنس ها ک دیگ ثابت شده یک اختلال هورمونیه هنوز ک هنوزه تو همون امریکا مخالفا ی خودشو داره   این لینکو ببین
https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/fa-ir/%25D9%2582%25D8%25A7%25D9%2586%25D9%2588%25D9%2586-%25D8%25B6%25D8%25AF-%25D8%25AA%25D8%25B1%25D9%2586%25D8%25B3%25D8%25AC%25D9%2586%25D8%25AF%25D8%25B1​-%25D8%25AF%25D8%25B1-%25D8%25A7%25DB%258C%25D8%25A7%25D9%2584%25D8%25AA-%25D8%25A2%25D8%25B1%25DA%25A9%25D8%25A7%25D9%2586%25D8%25B2%25D8%25A7%25D8%25B3​-%25D8%25A2%25D9%2585%25D8%25B1%25DB%258C%25DA%25A9%25D8%25A7-%25D8%25AA%25D8%25B5%25D9%2588%25DB%258C%25D8%25A8-%25D8%25B4%25D8%25AF/a-57121281

همین دگ .
ترنس مشکلی نداره
از نظر اسلام و عرف جامعه و مردم
شما غلط میکنی دختر باشی بری سراغ دختر
یا پسر باشی بری رو پسر دگ
میفهمی چی میگم؟ فساده... فساد و تعفن .. عرش خدا به لرزه درمیاد..

نه نه نه.. بچه 6/7 ساله ممکنه هزارتا اشتباه بکنه.. ما بگیم نه انتخاب خودش بوده؟
حتی اگ ب قول شما گرایش لگبت داشته باشه با تربیت درست و اصلاح همه چی درست میشه .. نزن این حرفو

و اینک این لینک شیلتر شکن میخواد با گوشیم میبینم بعدا

و اینک
مشکل ما ترنس ها نیسن.. چون عملشون قانونیه و اسلام هم تایید کرده
درد همجنسبازان
خب تا وقتی همین بچه حس جنسیشو نگه کی میغهمه
خیلی طبیعی یه دختر یا یه پسر تو بچگی یا بزرگسالی با هم جنس خودش در ارتباط باشه و خانواده تو بچگی طرف نمیفهمه و همین بچه بااین حس بزرگ میشه تا میفهمه فقط صمیمیت عادی نداره و....
من میگم علت داره و این علته باید پیدا شه

خب تو میگی مشکل نداری مثله این ک منم هم جنس بازارو طرد نمیکنم ولی قانونمندای امریکا علیهشون شدن!
پس میبینی؟ هرکسی دیدگاه خودشو داره و منو تو نمیتونیم رو کسی برچسب بزنیم حق اینو نداریم و اگ کمک نمیکنیم حداقلش اینه عقب بکشیم و نظری ندیم واقعا انسانی نیست!
 سپاس شده توسط Mohlek ، ÆMÆշЇÑζ
مرگ علیرضا اونم توسط داداشش
هیچ جورهههه تو کتم نمیره
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(12-05-2021، 8:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر این بود ک ی لگبت مرد
این خیلیی فرق داره
این همه ادمی که به قول شما لگبت
قتل ناموسی میشه ،اون چی؟!
رسانه ای میشه؟!
مرده به خاطر ابروی خودش جلوی دو تا ادم عقب افتاده ذهنی به اسم همسایه بچشو میکشه
این خوبه؟!

شما ازlgbtها بدتون میاد
اما راضی به مرگشون هستید؟!

همه ما ها با هم برابریم
هممون ادم هستیم
و حق زندگی کردن و عاشق شدن رو داریم

خبر بدی بود
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh ، *Aɴѕel*
صلوات بفرستید تموم شه:|>
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان