امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 8:21)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا وقتی خونه پدرتی چرا باید کار کنی؟مگر اینکه مشکل شخصی باشه
+
عجب
خب مامان من میگه اینم به وقتش کار میکنه و تنها کاری ک ازم میخواد اینه ک درس بخونم
من راحتمD:

مگه قرار به تساوی نبود؟
بچه ها هم باید به پدر مادرشون تو کارا کمک کنن =)))
دیگه در اون حدم نیستم|:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، z_farhad
آگهی
(12-05-2021، 9:01)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این همه ادمی که به قول شما لگبت
قتل ناموسی میشه ،اون چی؟!
رسانه ای میشه؟!
مرده به خاطر ابروی خودش جلوی دو تا ادم عقب افتاده ذهنی به اسم همسایه بچشو میکشه
این خوبه؟!

شما ازlgbtها بدتون میاد
اما راضی به مرگشون هستید؟!

همه ما ها با هم برابریم
هممون ادم هستیم
و حق زندگی کردن و عاشق شدن رو داریم
اها حالا بحث فمنیستی شد و تخصص حاج کوروش    D:
فقط درصد سربازا شریفی که خودکشی میکنن یا کشته میشن به شدت بیشتر از قتل های ناموسیه
بگذزیم از معدن و اتشنشان ها و کارایی ک زنا نمیان توش

اینا رسانه ای میشن؟ فکر میکنم خیلی کم..

سر قضیه بابای ارمینا بود کی بود ک دختررشو کشت.. من خودم محکوم میکنم ولی رسانه های فمنیستی و یهود چقددد جولان دادن.. ک من محکوم نمیکنن حق دارن هم اونا هم مردم..
ولی همین یه ماه پیش تو بندر عباس
ی مادر پسر 7 سالشو کشت ؟ کو رسانه ها ؟ چرا ضجه نزدن؟ چرا جیکشون در نیومد؟؟! چون پسر بود  (:

همه حق زندگی و عاشق شدن دارن در جارجوب عرف جامعه
باز داری حرف خودتو میزنی ملیک
من کلی حرف زدم برات ابجی . ولی تو هی داد و شعار میدی..
زندگی لگبت و همجنسباز جماعت علاوه بر کلی بیماری و به نعفن کشیدن عرف جامعه و اهداف سیاسی
اگر نخوان درمان بشن
محکومه
تمام

خسته شدی bro.-.
استراحت کن یکم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa ، ÆMÆշЇÑζ ، Emmɑ
(12-05-2021، 8:55)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:51)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبر رو خوندم، از منبع انگلیسی. 

یه چیزی برام جالب بود، سن قانونی برقرای رابطه یا همون ازدواج توی کشور ما چقدره؟

اصلاً محدودیتی وجود داره توی اسلام؟ اونقدر اطلاعات ندارم. آقای @ابراهیم هادی باید بهتر بدونه.

ولی در حد دینی دبیرستان یادمه که "بعد از بلوغ شرعی" امکانش وجود داره و قانونی وجود نداره که هرکسی با کسی که زیر 18 ساله رابطه برقرار کرد باید مجازات بشه. پس این چیزی که به عنوان یه لایحه مورد بحث قرار گرفته توی کشور دیگه‌ای، که احتمال اجرا شدنش هم کمه چون قطعا مردمش ساکت نمی‌شینن، از ابتدا در کشور ما قانونی بوده. غیر از اینه؟

کار خیلی خوبی کرذی

منباب این داستان من تخصص ندارم . نمیتونم نظری بدم
بهتره اقای ابراهیم هادی توضیح بده

ولی سر جریان پیامبر و عایشه واسه خودمم ابهام هایی هست

بگذریم..

مگ الان جفتمون نمیگیم این بده؟
ینی در هر صورت بده.. هدف لگبت بده! اوکی؟

حالا سر قضیه اسلام و پیامبر و عایشه و اینا من خودمم مشتاقم بدونم استدلال اسلام چیه . مدوسا جان اگر اقای ابراهیم هادی جواب دادن منم زحمتت تگ کن زیاد انلاین نمیشم ممکنه نبینم

جریان پیامبر و عایشه برای من حل شده‌ست. یادمم نیست دقیق کِی و چگونه حل شد. (((: معلم دینی بود یا چی ولی یه سری توضیحات منطقی داد که قانع شدم. بیشتر منظورم قانون فعلی کشور بود، یعنی حتی اگه در زمان پیامبر هم کودک همسری نبوده، الان قانونیه و اجرا می‌شه. در صورتی که توی کشورهایی که همجنسگرایی رو به رسمیت می‌شناسن، اصلاً توی 90 درصد کشورهای دنیا حتی همین افغانستان بغل گوشمون، یه محدودیت سنی‌ای هست برای ازدواج. پس مشکل از جای دیگه‌ست، عزیز من. هدف لگبت این نیست. چون رابطه زیر سن قانونی هم برای همجنسگراها درست نیست هم دگرجنسگراها.

من دوست دارم باور کنم که حتی هدف اسلام هم این نبوده. فقط هدف آدم‌های احمق اینه. با هر دین و نژاد و گرایشی.

چشم، تگ می‌کنم. 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، ÆMÆշЇÑζ
دیگه به درد نمیخوره این دنیا :||||
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، Medusa ، Emmɑ
مــرگ بر آمــریکا مرگ برک اسرائیل مرگ بر شوروی
اونایی که باید به فکر اینا باشن نیستن ما داریم ایجا خودمونو پاره میکنیم.
 سپاس شده توسط Mohlek ، ÆMÆշЇÑζ ، Prometheus ، Đęąđ.ğïřł
(12-05-2021، 9:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواستم یه چی بگما ._.
 سپاس شده توسط Mohlek ، Emmɑ ، Medusa
(12-05-2021، 9:11)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:05)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته شدی bro.-.
استراحت کن یکم

منمم..
تو مغازه نشستم مشتری جواب میدم همزمان فاکتور میزنم همزمانم اینجا جواب میدم
همم روزه ام
مغزم سرویس شد
خسته نباشی پهلوان*:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 9:11)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منمم..
تو مغازه نشستم مشتری جواب میدم همزمان فاکتور میزنم همزمانم اینجا جواب میدم
همم روزه ام
مغزم سرویس شد

دیگه سرباز خط مقدمه و این سرویس شدنا دیگه...

راستی، اسم من نیکیه. صنم هم صدام می‌کنن. ولی تو می‌تونی همچنان رفیق طنازمون صدا کنی. باحاله. (((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Emmɑ ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 9:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواستم یه چی بگما ._.
بهت رو دادم پررو شدی:>
 سپاس شده توسط Mohlek ، ÆMÆշЇÑζ ، Prometheus
(12-05-2021، 9:09)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تا وقتی همین بچه حس جنسیشو نگه کی میغهمه
خیلی طبیعی یه دختر یا یه پسر تو بچگی یا بزرگسالی با هم جنس خودش در ارتباط باشه و خانواده تو بچگی طرف نمیفهمه و همین بچه بااین حس بزرگ میشه تا میفهمه فقط صمیمیت عادی نداره و....
من میگم علت داره و این علته باید پیدا شه

خب تو میگی مشکل نداری مثله این ک منم هم جنس بازارو طرد نمیکنم ولی قانونمندای امریکا علیهشون شدن!
پس میبینی؟ هرکسی دیدگاه خودشو داره و منو تو نمیتونیم رو کسی برچسب بزنیم حق اینو نداریم و اگ کمک نمیکنیم حداقلش اینه عقب بکشیم و نظری ندیم  واقعا انسانی نیست!
قسمت اول حرفت موافقم
مشکل سیستم هس ک از پسرا غول ساخته و متجاوز تو ذهن دخترا و از دخترا یه شکل دستگاه تولید مثل ساخته تو ذهن پسرا .. ایراد داره کلا بگذریم

شقایق جان
من دارم روضه میخونم برات ؟

میگم جامعه رو به فساد میکشه
اگر لگبتی در خفا همجنس بازیتو بکن .. ن اینک با افتخار بیاد بگه ااااره من شب بغل ی مرد میخوابم و اینا..
عکسا تل علی رضا رو دیدی؟ کلا باسن مبارک رو انداخته بیرون تو کل عکسا .. این ینی جی؟
انسانی اینا نیسن.. اینا دارن جامعه رو خراب میکنن
و تو مایل نیسی هیچی.. ولی وظیفه ما سربازان خط مقدمه که با نجاسات مبارزه کنیم تا ایرانمون سالم بمونه.. زنده بمونه..جوون بمونه

جامعه رو به فساد میکشونه دلیلش اینه بعضی پسراازاین قضیه سواستفاده میکنن
چطور تو بقیه جوامع فساد ایجاد نمیکنه فقط تو کشور ما مشکله؟فک نمیکنی فرهنگ ما خیلی پایینه ؟؟
جامعه ما خیلی خرابتر ک بخواییم تقصیر گردن اینا بندازیم
 سپاس شده توسط Mohlek ، ÆMÆշЇÑζ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان