امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 9:26)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:19)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست عزیز هیچ آدمی ذاتا بد نیست هیچ قشریم نجس نیست
من فقط میگم ، چرا انقد زندگیو برا هم سختش میکنین
چرا انقد دنبال منابعو این چیزایین
هدف آدما ی چیز دیگه باید باشه نه اینکه هم دیگه رو تخریب کنن
شما باهاشون مخالفی درست ، فقط با این حرفا نزار نتونن زندگی کنن
من کم ندیدم کساییو ک ب خاطر حرف بقیه نابود کردن خودشونو
همین الان نگا کن اگه کسی اینجا واقعا lgbt باشه چقد ناراحت میشه از اینکه بهش بگی نجس ؟ چقد داغون میشه؟ خودتو بزار جاشون اینکه از جامعه طرد بشی خیلی بده =/
همین حرفا باعث میشه جوون بدبختو ب خاطر ی دلیل مسخره اونجوری بکشن
من شعار نمیدم از هیچ گروهیم حمایت نمیکنم کلی میگم بزارین هرکی هرجور دوس داره باشه مگه چند بار زندگی میکنه
دوس باشین باهم خاب  15
جون جون

بعله دخترم.. حق با شماس

ولی هدف من اگاه سازیه.. اینک کسی اگر اینجا لگبت باشه بفهمه بیماریه..و قابل درمان
هدف من و کل کانالا همراه ما فقط فقط اگاه سازیه.. نه تخریب ن چیز دیگه ای

قبل تر توضیح دادم برا بچه ها.. طناز و غیره
برو بخون..
دستم دزد میکنه واقعا

بیا دوست باشیم با هم
و راجب اینک چقد اواتارات خوشگله بحث و مناظره گنیم  ):

بیماری؟ =/
یا استوخودوس الان تخریب نکردی ینی؟ Telegh_59 Telegh_02

باعش منم بحث نمیکنم تامام =/

تو انیمیشن مربوط ب این آواتارمم ال جی بی تی زیادن میدونستی؟ Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(12-05-2021، 9:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:26)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچم از دست رفت

خواستم بدم حسام ادیت کنه
گفتم نه

خودم عین شیر دست به کار شدمTelegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01

من نامزد دارم...گمرو -__-!
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(12-05-2021، 9:30)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواستم بدم حسام ادیت کنه
گفتم نه

خودم عین شیر دست به کار شدمTelegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01

خودت دیشب منت کشیدی._.
نآشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh ، Mohlek
(12-05-2021، 9:32)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:30)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت دیشب منت کشیدی._.

جررررررر
میخواستم بدزدمت...منت چیه حج خانم؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shghyegh ، Mohlek ، Medusa
ایشه
میمون.-.

@z_farhad
ددی دعواش کن cry2
نآشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh ، Mohlek ، Medusa
(12-05-2021، 9:28)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:23)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دوست روسی داشتم ک کلتابستون اونجا خونه مادربزرگشن ...میگفت فرهنگ روسا خیلی پایین تر از اینجاست (نظری ندارم حرف اونو فقط گفتم)

خب بیا تو کانالت احترام و عدم سواستفاده رو رواج بده؟هوم؟اینطوری بهتر نیست؟پاک کردن صورت مسئله چیزیو حل نمیکنه ،میکنه؟

جدی؟ نمیدونستم.. تنها چیزی ک میدونم از روسیه جدا از ابرقدرت بودنش اینه ک خیلی سرده..  و ویسکی های عالی داره

خیر
فقط اگاه سازی انجام میدیم ما Telegh_01
والا نمیدونم اونطوری میگفت

عجبTelegh_01
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Mohlek
(12-05-2021، 9:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشه
میمون.-.

@*VENUS*
به من گفت میمون
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa ، *Aɴѕel*
حسام نیس اصن ی جوریه @_@
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek ، Medusa
(12-05-2021، 9:35)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:30)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیماری؟ =/
یا استوخودوس الان تخریب نکردی ینی؟  Telegh_59 Telegh_02

باعش منم بحث نمیکنم تامام =/

تو انیمیشن مربوط ب این آواتارمم ال جی بی تی زیادن میدونستی؟ Telegh_01
من الان بیماری قلبی دارم.. بیمارم
فحشه الان؟
بیماریه دگ .. درمان میشه مثل خیلی از بیماریا

بدم اومد از اواتارت دگ  D:
بدو عوضش کن

ن اخه خیلیا میگن بیماری نیس =/

باعش چون تو میگی حتما عوضش میکنمD:
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Medusa ، Mohlek
(12-05-2021، 9:16)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متوجه حرفت نشدم.. میشه بیشتر توضیح بدی که منظورت چیه از اینک هدف لگبت این نیست؟
چه جالب .. اگر توضیحات منطقی استادت یادته برا منم بگو.. نصورش سخته ک پیامبر چه دلیلی داشته برای جریان عایشه..

باور کن مدوسا حتی این لگبت ها هم هموطن های منن.. دوسشون دارم.. ولی خراب میکنن جامعه رو.. روز ب روز داره زیاد تر میشه تاثیر رسانه و تبلیغه نه گرایش
و از سنگین تر برام هدف هاشونه.. ب نظرت پوتین بی عقله؟ زرنگ ترین رییس جهمور دنیاس که واسه کشورش خیلی شمشیر زده بعد بی دلیل اومده ازواج اینا رو ممنوع کرده؟

منم.. امیدوارم اقای ابراهیم هادی منطق خوبی رو ارائه بده

پدوفیلیا و همجنسگرایی به هم ربطی ندارن. دو تا ویژگی مجزان. یکیشون بیماریه و اون یکی نه. طرف ممکنه دگرجنسگرا باشه و پدوفیل. طرف ممکنه همجنسگرا باشه و پدوفیل. هر پدوفیلی همجنسگرا نیست. هر همجنسگرایی پدوفیل نیست. 

یادمه تاریخ رو می‌گفت، این که واقعا چه اتفاقی افتاده. توی چه شرایطی ازدواج کردن و دلایلش چی بوده و... ولی جزئیات دقیق رو نه. ممکنه چیزی بگم که اشتباه باشه. 

پوتینم فکر کنم شقایق راجع بهش گفت. 

(12-05-2021، 9:17)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی..

نه.. نیکی و صنم واسه بقیه ای .. واسه من طناز باش  (:  ( باز ناراحت نشیا... طناز واقعا اسمه خیلیم قشنگه )

منم کوروشم.. ایالات متحده مشهد Wink

مشهد؟ آخی... چقدر مشهدی زیاده. هوا چه طوره اونجا؟ 
 سپاس شده توسط Mohlek ، ÆMÆշЇÑζ ، shghyegh ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان