امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

به به دکتر در بین سیل مردم داوطلب شد Be3 @ابراهیم هادی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
آگهی
(12-05-2021، 9:34)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشه
میمون.-.

@*VENUS*
به من گفت میمون

اشتباه کرد... به تو فقط باید گفت فنچ. 
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh ، Prometheus
(12-05-2021، 8:33)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:25)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم حوصلس كه داري :1
من ندارم اونو يكمم از حوصلت به من بده
به قول شاعر
نه نه نه .. هنوزم ذهن و بارم هست
هنوزم واسه حرف زدنم استعدادم هست
هنوزم کاغز و قلم و ورق و هذف و کلمه و حس کارم هس ..

با وجود اینک کشیدم کنار از مدیریت و حتی خود گفت و گو ازاد ( کلا یه تاپیک چهرازی دارم با همون عشق بازی میکنم )
ولی ی چایی ک لازم باشه شدیدا حوصله و حرفم میاد..

بیا .. بیا مشهد بت یاد بدم ریلکس بودن و حوصله داشتن رو

ريلكس كه هسم ولي حوصله رو فقط موقع درس دارم ديگه هيج جا حوصلم نمكشه :!

راسي سلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــآم مجــــــــــــــــــــــــــدد :!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(12-05-2021، 9:42)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 8:33)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول شاعر
نه نه نه .. هنوزم ذهن و بارم هست
هنوزم واسه حرف زدنم استعدادم هست
هنوزم کاغز و قلم و ورق و هذف و کلمه و حس کارم هس ..

با وجود اینک کشیدم کنار از مدیریت و حتی خود گفت و گو ازاد ( کلا یه تاپیک چهرازی دارم با همون عشق بازی میکنم )
ولی ی چایی ک لازم باشه شدیدا حوصله و حرفم میاد..

بیا .. بیا مشهد بت یاد بدم ریلکس بودن و حوصله داشتن رو

راسي سلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــآم مجــــــــــــــــــــــــــدد :!
باز خوبه تو واسه اون حوصله داری  Big Grin

سلااااااام
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek
(12-05-2021، 9:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:42)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااااام

عجـــب :!
من خيلي درسو دوست دارم :1
حوصله هم ندشته باشم بشينم پاش حوصلم مياد :!

خوبــــــي عزيزم؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
راستی نهمیاو دوازدهمیا چطورررررن 25r30

(12-05-2021، 9:45)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااااام

خوبــــــي عزيزم؟

منم تا سال پیش همینجوری بودم Big Grin

قربونت گلِ بابا تو چطوری
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(12-05-2021، 9:39)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:34)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
به من گفت میمون

اشتباه کرد... به تو فقط باید گفت فنچ. 

'-'
ملیکا فنچتو اذیت کرد برو بزنش
(12-05-2021، 9:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:45)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبــــــي عزيزم؟

قربونت گلِ بابا تو چطوری

:!

گـــــــــــــــل بابا:1
مگـــــــه تو مامان نسي :!؟

مـــــــــــــــآمـــــــــــــــــــآن

(12-05-2021، 9:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبــــــي عزيزم؟

قربونت گلِ بابا تو چطوری

پرفكــــــــتن :!
عالين :!
خوبن:!
سر درســــــــــــــــــــــن :1
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(12-05-2021، 9:48)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:38)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدوفیلیا و همجنسگرایی به هم ربطی ندارن. دو تا ویژگی مجزان. یکیشون بیماریه و اون یکی نه. طرف ممکنه دگرجنسگرا باشه و پدوفیل. طرف ممکنه همجنسگرا باشه و پدوفیل. هر پدوفیلی همجنسگرا نیست. هر همجنسگرایی پدوفیل نیست. 

یادمه تاریخ رو می‌گفت، این که واقعا چه اتفاقی افتاده. توی چه شرایطی ازدواج کردن و دلایلش چی بوده و... ولی جزئیات دقیق رو نه. ممکنه چیزی بگم که اشتباه باشه. 

پوتینم فکر کنم شقایق راجع بهش گفت. 

http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20210512-112900-012.jpg

این دیگه چه سمیه Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
@"musalick"
حسام خدواکیلی بسته دیگه بیا :||||
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان