امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

لگبت Telegh_01 خو بگین Lgbt دیگه چرا فارسیش میکنین Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، Prometheus ، Mohlek
آگهی
(12-05-2021، 9:49)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی نهمیاو دوازدهمیا چطورررررن 25r30

منم تا سال پیش همینجوری بودم Big Grin

قربونت گلِ بابا تو چطوری

:!

گـــــــــــــــل بابا:1
مگـــــــه تو مامان نسي :!؟

مـــــــــــــــآمـــــــــــــــــــآن

(12-05-2021، 9:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی نهمیاو دوازدهمیا چطورررررن 25r30

منم تا سال پیش همینجوری بودم Big Grin

قربونت گلِ بابا تو چطوری

پرفكــــــــتن :!
عالين :!
خوبن:!
سر درســــــــــــــــــــــن :1

ن ن ن سوتفاهم شده کلی گفتم من هنو خودم بچه م Telegh_01

(12-05-2021، 9:53)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث اینکه ب HTC بگن هِ تِ کِ Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek
(09-07-2018، 11:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دومی واخری خیلی قشنگن
موفق باشی4xv

یه زمانی چقدر باعدب بودی Adore
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(12-05-2021، 9:48)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:38)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدوفیلیا و همجنسگرایی به هم ربطی ندارن. دو تا ویژگی مجزان. یکیشون بیماریه و اون یکی نه. طرف ممکنه دگرجنسگرا باشه و پدوفیل. طرف ممکنه همجنسگرا باشه و پدوفیل. هر پدوفیلی همجنسگرا نیست. هر همجنسگرایی پدوفیل نیست. 

یادمه تاریخ رو می‌گفت، این که واقعا چه اتفاقی افتاده. توی چه شرایطی ازدواج کردن و دلایلش چی بوده و... ولی جزئیات دقیق رو نه. ممکنه چیزی بگم که اشتباه باشه. 

پوتینم فکر کنم شقایق راجع بهش گفت. 

تونستم اینا رو در جواب پیدا کنم برات
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20210512-112900-012.jpg

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210512-112707.png

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210512-112808.png

نمیدونم.. خودمم شاکی و پر از سوالم سر اون قضیه عایشه.. دوست دارم بدونم

بابا طناز جان
تو ایران خودمون کلی میگن بی فرهنگیم
تو خود اروپا بعضیا شاکین

دگ ی نفر ی چیزی گفته دلیل بر بی فرهنگ بودن کل روسیه نیس ک
کشور به اون عظمت و ابرقدرت بودن.. خودمون میدونیم 100درصد درست نیس این حرف
چ ربطی داره چون هم جنسگراس پس میتونه پدوفلیاهم باشه:| 

اگ اینطوریم بگیم ک باقبول lgbt ها ممکنه دسته های دیگه بیان ادعایی کنن و سعی در عادی سازی بکنن اوکی حرفت درسته ! اتفاقا اگ این اتفاق بی افته خیلی بهتره چون مریضایی جنسی شناخته میشن و امار طلاق و خیلی مسایل دیگ پایین میاد و مردم از افرادی مثله توسی یچه هاشونو دور نگه میدارن 
Lgbt ها باید درمان بشن ن طرد!!!!
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(12-05-2021، 9:53)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث DNA بش میگن دنا
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek
(12-05-2021، 9:54)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:49)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:!

گـــــــــــــــل بابا:1
مگـــــــه تو مامان نسي :!؟

مـــــــــــــــآمـــــــــــــــــــآن

پرفكــــــــتن :!
عالين :!
خوبن:!
سر درســــــــــــــــــــــن :1

Telegh_01نخندون منو وبكم روشته :!
نآشِنآسَم(:
(12-05-2021، 9:56)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:54)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمنده Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(12-05-2021، 9:55)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2018، 11:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دومی واخری خیلی قشنگن
موفق باشی4xv

یه زمانی چقدر باعدب بودی Adore

Wowwww سه سال پیش (((:

الان بی ادبم؟)):
خب قبول دارم یکم بی اعصاب شدم .-.
(12-05-2021، 9:55)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث DNA بش میگن دنا

وایی خدا نکنه یکی جلو من اینو بگه
ب ATP ام میگن آتِ پِ Bb1
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek
(12-05-2021، 9:58)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 9:56)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمنده Telegh_01

:! لبام زخ شد از بس گاز كرفتم نخندم :!Telegh_01Telegh_34
نآشِنآسَم(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان