امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 10:32)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

خیلی شبیه اون دخترای اینگلیس هستی._.همون قدیمی ها که خیلی هم خوشگل بودنD:

واااییی لعنتیییی

الان تازه فهمیدم ویدیو و جمله‌ی زیرش ربطی به هم ندارن، قبلش داشتم فکر می‌کردم من کجام شبیه این پسره‌ست و این پسره هم که اصلا دختر انگلیسی نیست و چه تصادفی و جررر خلاصه. :"""

وای قربونت برم مهربون. ^^ من اون تیپای قدیمی رو خیلی دوست دارم اتفاقا... اون کلاهاشون یا دستکشاشون... واقعا جذابه. ^^ 

(12-05-2021، 10:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینارو ولش کن
بگو عشقه من چطوره؟ ^^

دلم برات تنگ شده بود. چه کم حرف زدیم این چند وقت. هق. 

من عالیممم. تو چطوری زیباترین؟ **
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Emmɑ ، Mohlek
آگهی
@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"
خب دگ من برم چار کلمه درس بخونم
اگه تا قبل ۴ آنلاین شدم کتکم بزن Telegh_01

(12-05-2021، 10:37)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 10:36)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والااااا
هعی دگه ما در سگ اخلاقی انقد خبره ایم ک اگه یکی بتونه تحمل کنه من خودم شخصا بهش مدال طلا میدم  Telegh_01

دلشونم بخواد مامان گلـــــــــموTelegh_01
بياد دستشم درد نكنه من بابا دار شم Telegh_01

قدر نمیدونن ک Big Grin

ای خداااااا Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek
(12-05-2021، 10:36)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا میکشمت ._.

حشینننن:^
نآشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek ، Prometheus
(12-05-2021، 10:39)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"

(12-05-2021، 10:37)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدر نمیدونن ک  Big Grin

ای خداااااا Telegh_01

هِق هِق هِق
دلـــــــــــــم نيميــــــــآد برو مامان گلــــــــــم Telegh_01
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(12-05-2021، 10:38)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 10:32)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

خیلی شبیه اون دخترای اینگلیس هستی._.همون قدیمی ها که خیلی هم خوشگل بودنD:

واااییی لعنتیییی

الان تازه فهمیدم ویدیو و جمله‌ی زیرش ربطی به هم ندارن، قبلش داشتم فکر می‌کردم من کجام شبیه این پسره‌ست و این پسره هم که اصلا دختر انگلیسی نیست و چه تصادفی و جررر خلاصه. :"""

وای قربونت برم مهربون. ^^ من اون تیپای قدیمی رو خیلی دوست دارم اتفاقا... اون کلاهاشون یا دستکشاشون... واقعا جذابه. ^^ 
نه اون فیلم مربوط به ماجرای امروز بود:>
فتوکپی شونی مخصوصا اون پروفی که گذاشته بودی,خدا نکنه کهD:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، Medusa
(12-05-2021، 10:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا
صنما یه فرشته توی90s
اما توی ۲۰۲۱ زندگی میکنه
*نکته کلیدی،استفاده از ماشین زمان

وااییی :")) ولی من اگه جدی ماشین زمان داشتم می‌رفتم یه جای بهتر... نه اینجا. اینجا که جای موندن نیست. :" همه‌تونم می‌بردم با خودم. به یه جای قشنگ. 

(12-05-2021، 10:36)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا میکشمت ._.

چه غلطا... cof
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus ، Mohlek
(12-05-2021، 10:39)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"

قدر نمیدونن ک  Big Grin

ای خداااااا Telegh_01

دخيخا موافقم قـــــدر نشنـــــــــآسا
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(12-05-2021، 10:41)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 10:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا
صنما یه فرشته توی90s
اما توی ۲۰۲۱ زندگی میکنه

وااییی :")) ولی من اگه جدی ماشین زمان داشتم می‌رفتم یه جای بهتر... نه اینجا. اینجا که جای موندن نیست. :" همه‌تونم می‌بردم با خودم. به یه جای قشنگ. 
یه چند تا چیز که همیشه تو کارتونا بود و دوست داشتم امتحانش کنم:
همبرگر باب اسفنجی
بستنی باب اسفنجی
ماشین زمان
اون غذای توی موش سر آشپز
+
کجا کجا**؟
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa
(12-05-2021، 10:41)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا
صنما یه فرشته توی90s
اما توی ۲۰۲۱ زندگی میکنه

ملیکا میکشمت ._.

چه غلطا... cof

http://dl.akskhor.ir/uploads1/PicsArt-05-12-11-04-51.jpg
نگاه کن چی درست کرده :|
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، Medusa
یکی بره مشاعره حوصله‌مان سر رفته elec
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel* ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان