امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 11:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 11:26)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناصر الدین شاه نیستتتcry girlبگو بیاد

گفتم بیاد ^^ @esiesi
تو بابات اینه

باباش اینم نیست
چ برسه اون :v
 سپاس شده توسط esiesi ، *VENUS*
آگهی
(12-05-2021، 11:26)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 11:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl

بین انتخاب شما و ناصر الدین شاه موندم.-.

همینم برای من باخت محسوب میشه.-.

(12-05-2021، 11:23)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه مالی؟ چه کشکی؟چه پشمی؟

سینهD=

آقا از ظواهر بکش بیرون 501
@ابراهیم هادی
شما هم قبولی

بابای پنجم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(12-05-2021، 11:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 11:28)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-ـ-ملیکا داری غلط میخوری
بای فور اورر
وحید تو دیگه ددی من نیستی-ـ-

سیس<:؟!
حرف نباشه-ــــــــــــــــــــــــــــــ-
(12-05-2021، 11:29)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 11:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بذار بگم احسانم بیاد lol

نمیخواد بگی احسان بیاد
من انصراف دادم
جایی که بین تو و بقیه تو دوراهی افتادن باید ول کنی بری._.
ولی بچه خوشگلای بور به کسی وفا نمیکنن
اینو فراموش نکنD==
دددی):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 11:28)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 11:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم بیاد ^^ @esiesi
تو بابات اینه

باباش اینم نیست

برو گمشو :۷
تو دیگه شوهرم نیستی
احسان شوهرمه
بابای دخترمه ^^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، esiesi ، bOoOoOy ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 11:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ابراهیم هادی
شما هم قبولی

بابای پنجم

لطف عالی مستدامTelegh_01
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 11:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 11:28)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باباش اینم نیست

برو گمشو :۷
تو دیگه شوهرم نیستی
احسان شوهرمه
بابای دخترمه ^^
فرهاد خان و ناصر خان**
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(12-05-2021، 11:30)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باباش اینم نیست

دو روز نبودم زبون درآوردی کره ((:

دیگه ازون بد بِچاییم :VVVV
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، esiesi ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 11:19)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خسته ام.. مایل به ذوستی و اتحاد

اهان.. مورد اول که اشنا نیسم ولی با امید دوسه بار بیرون بودیم با هم .. احسان هم هی میتینگ میزاریم ولی تایمایی که اون ازاده من مغازه ام و تایما بعدش هم مریض بود یکم نتونست بیاد.. با اونم باس برم یبار

اعع.. ابجی من تهران زندگی میکنه.. میام میبینمش دوسه هفته دگ..

قدیمیا رو میشناسی ؟ خاله بیتا .. ممد ملیک . سعید رجب . احمدرضا . ایدین . ارمیتا . کیمیا؟

*اموجی دست دادن* 

مریض بود؟ کرونا؟ دوباره؟ الان حالش خوبه؟ 

شناختن که می‌شناسم ولی دوسشون ندارم. ((((: اونقدرا هم‌صحبت نشدیم یعنی. به جز ممد ملیک، اونو دوستم دارم. :"
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ÆMÆշЇÑζ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان