امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

همه دنبال ننه بابا َن 
:V فشار اقتصادی رو کمراتون زیادِآ
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS* ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://up.iranblog.com/uploads/184277165-4029559120468402-8946986676428218441-n.mp4
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(12-05-2021، 11:37)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 11:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lollllllll
نه راستش من دو تا شوهر بیشتر نداشتم
همین علی و احسان .-.
به قران .-.

راستش منم 3تا زن دیگه داشتم
در و تخته جور بودنD===
تازهههه این قضیه واسه ۷ سال پیشه :^
من اینقدر از احسان متنفر بودم که رفتم زن علی شدم lolll
الان دوباره احسانو دوست دارم .-.
 سپاس شده توسط z_farhad ، esiesi
(12-05-2021، 11:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 11:36)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هِق هِق هِق :!
چرا من مامان دارم بــــــابا ندارم :! داداشم دارم :!

نگاه کن؛
مامان بابا دار شدن
نقشه و اموزش میخواد
من خودم ۱۰ ترم برداشته بودم

من نصفشو گذروندم :! هم مامان دارم هم داداش
خواهر و بآبآ ندارم :!
هِق هِق هِق):
نآشِنآسَم(:
ددی های من
اعلام حضور کنید.-.
نآشناس
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، *VENUS* ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 11:38)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دنبال ننه بابا َن 
:V فشار اقتصادی رو کمراتون زیادِآ

مــآ كه پول نمديم اونــآ مدن :!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 11:37)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 11:37)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Smile با قطره چکون ریختم
مهم غلظته(((:

غلظت زیآد Smile))
همین ملیکا چسبونکی بود :V
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Đęąđ.ğïřł ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 11:34)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 11:32)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باطن رو میشه. ...؟

حاجی وقتی میشه سگ بکنن تو روح
اینم میشه

خطرناک شد که!
به قولی یا سرکه باید خورد یا با سرکه باید شست
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، z_farhad
(12-05-2021، 11:39)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 11:32)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شغال
زن و دخترمو از چنگم دراووردی واژنشعرم میگی؟ D=
دست خودم نیست فراد جون
قبلا برخورد داشتی باهام دیگه (((:
(12-05-2021، 11:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi بِیب ^^

فرشته ی چشم کهربائی من، میدونی که روحم تا ابد گروگان چشماته؟ (:

^^

میدونم عشق ^^

این علیو فقط بزنش
مچکرم ^^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، bOoOoOy ، esiesi
عید آمد و عید آمد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان