امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

ددی خیانت کرد cry2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
آگهی
@Medusa
Telegh_46
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Medusa
(12-05-2021، 12:18)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:12)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باور کن تازه امروز صب فهمیدم منظورشون از ناصرالدین شاه توییD==
اسم برازنده ایه واقعاV::
نوکرم (((:
(12-05-2021، 12:14)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام قشنگ. (((: خودت می‌دونی که من از اون ** مودبام، نفهمیدم منظورتو. شرمنده. (((: 
صنم؟ تویی؟  Telegh_26
(12-05-2021، 12:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه علی حسودی ؟ :۷

همه حسودن
نمیبینی میخوان رابطمونو بهم بزنن؟ (:
دفعه آخره میپرسم ^^
آرمیتا کیه ؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، esiesi ، THEDARKNESS
@z_farhad
سگ و نگا Telegh_01
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، z_farhad ، *Aɴѕel*
:| ای بابا به جون هم افتادید که
ی دو مین اومدیم بخندیما :|
من ۳ ۴ تا دختر میشناسم دعوا نکنید بینتون پخش میکنم :|
فقط اونام مثل بهار ی زمانی زنم بودن :v
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(12-05-2021، 12:14)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم.. کامل متوجه ام حست چی بوده
بعله.. مرسی ک مستقیم یا غیر مستقیم گفتی حرفتو D:

نه نه .. متاسفم . ولی منم اهل دودم  ): .. ولی گیاه های دارویی نه .. اونا واقعا ضرر داره دگ

خوبه، بچه تیزی هستی. (((:
حالا اشکال نداره. از بحث صبح اگه بخوام نقل قول کنم هرکس اختیار بدن خودشو داره. D: 

(12-05-2021، 12:15)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:v ای علیِ دهن لق
انقدر به دل‌ نگیر ممکن فردا نباشیم
بعدشم ازت تعریف کردم :|
من به هرکی‌ نمیگفتم ** :V

آره آره آره علی خیلی دهن‌لقه (((: اون بهم گفته. یه درصدم شک نکن. (((:

نه دیگه... دلمو شکوندی برو حالشو ببر... می‌دونی با همون چشما که رنگشونو دوست داشتی چقدر اشک ریختم به خاطر این حرفت؟ درسته آخه؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، bOoOoOy ، شـــقآیــق ، ÆMÆշЇÑζ ، *VENUS*
(12-05-2021، 12:21)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| ای بابا به جون هم افتادید که
ی دو مین اومدیم بخندیما :|
من ۳ ۴ تا دختر میشناسم دعوا نکنید بینتون پخش میکنم :|
فقط اونام مثل بهار ی زمانی زنم بودن :v

شوهرمو بده من برم
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa ، bOoOoOy
(12-05-2021، 12:20)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
Telegh_46

آخ آخ شقایق ((((: 

واچ اند لرن! 
یا چیز، نگاه کن و بیاموز. (((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، bOoOoOy
(12-05-2021، 12:22)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:21)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@z_farhad
سگ و نگا Telegh_01

چته وحشیِ بدقول؟D=

اطلاعیتو خالی کن هانی(=
عکس پروفایلتو ریز میبینم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
(12-05-2021، 12:21)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان بهش میگه دلبر ؟ ^^
جالب شد

احساااان عزیزمممممم ؟

قبل از تو 
قبل از تو 
لعنت به زمان قبل از تو (: 
اگر به حرف این همه گرگ میخوای گوش کنی من مشکلی ندارم جان و جهانم،
ولی تو الان تمام زندگیمی، کی مثل من اینقدر شبیهته؟ (:

قلبم شکست..
من بهت اعتماد داشتم بِیب ..

ما بریم

فعلا ❤️
 سپاس شده توسط Medusa ، esiesi ، ÆMÆշЇÑζ ، THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان