امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 12:31)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

نکن اینجوری با من دلبر ((:
حالا برو فعلا
ولی من و تو که کانکتیم 
پلتفرمای دیگه ایم هست واسه صحبت کردن ((: 

آرمیتا کیه؟ (:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، THEDARKNESS ، esiesi
آگهی
(12-05-2021، 12:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:29)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر#S
کلا همش از همین استفاده میکنه
اگ گفتی عوضت روزه میگیرم:>

فقط شقایق رو دیدم مینویسه :/
شقایق کجا اس مینویسه؟-ـ-
معشوقته بهت خیانت کرد
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:33)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:31)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا عوضت روزه میگیرمD:
#S

مارمضون تموم شد

D:
مشکلی نیستD:
جدی؟._.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، THEDARKNESS
(12-05-2021، 12:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"*Aɴѕe l*"
@"شـــقآی ــق"
شما دوتا هنوز تصور ننوشتید بنویسید

من بدجور روزمه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(12-05-2021، 12:32)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:30)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این میگن اطلاعیه
مگ میشه ندیده باشم - __- دوشو دیدی؟

I want you 2012
دیدمش
خب تو از کجا میدونی اطلاعیه من پره؟ /=
با گوشی اومدم خیلی سختهههه

وای فرهاد
ی سری چیزایی دیگه حالا باید بارت کنم
خننننگ حوصلتو ندارم
کات بای
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*Aɴѕel*
@شـــقآیــق
شما دوتا هنوز تصور ننوشتید بنویسید

من حال ندارم بلند شم برم خودمو تو اینه ببینم<:

تا این حدم یکی نیستیم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(12-05-2021، 12:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شقایق کجا اس مینویسه؟-ـ-
معشوقته بهت خیانت کرد

من رو همه پسرای اینجا کزاش دارم و درحسرتشوو میسدزمو میسازم در صدرشون هم سیروانه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Emmɑ ، امیر‌حسین ، Medusa
(12-05-2021، 12:32)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:29)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چیزی مخفی ندارم که بخوای لو بدی ((((::

اععع؟

@*VENUS**

10 مین به من وقت بده

پ.خ منتظرم ^^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS ، Medusa ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 12:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شقایق کجا اس مینویسه؟-ـ-
معشوقته بهت خیانت کرد

واییی پارهه
تازه گرفتممم
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ ، Medusa
(11-05-2021، 22:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 22:04)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه اینجا
حمامش تمیز بود .. 
نوشابا دادن،پرتقال دان زاد دان دادن ..
اله جانینان elec
قیزااا <:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان