امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 12:36)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:34)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای فرهاد
ی سری چیزایی دیگه حالا باید بارت کنم
خننننگ حوصلتو ندارم
کات بای

پی وی با رسحم شکل توصیح بده
خیلی مبهم صحبت میکنی /=

گرگ پیر
تو رو آخه چ ب اینجا
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، z_farhad ، bOoOoOy ، شـــقآیــق
آگهی
(12-05-2021، 12:32)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:25)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| واسم‌ مهم‌ نی کی گفته
جلوئه خودتم میگم :|
خوب *** هستی :||| والا من آدم رکیَم
آخ چشمای عسلی رنگت البته قرو قاطی بود رنگاش (:
عکس بچگیت هنوز تو لب تاپه :v
ولی میتونستم خیلی چیزای دیگه ک میدونم ازت بگم ((((:
چشم قشنگ :v

عسلی؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینو  نگاه کن شما. دلت میاد بهش بگی عسلی؟ 

اون "خیلی چیزای دیگه" رو طرف خودش می‌دونسته. (((: شایدم نه. نمی‌دونم. انقدر دهن‌لقم نمی‌دونم چیارو رو به این یکی گفتم و چیارو به اون یکی. (((: 
ژون به به
فتبارک الله :v
من نمیدونستم چی به کی گفتی
یا اینکه دهن لقی :/
فقط اگه داستانی بود میریختم بیرون همرو
یکم دیدتو باز تر کن
بعدِ ی سال هم‌ کلام شدیم
حیفِ بخوایم به خاطر مسائل بچگانه!
این همه ام‌ تو رفتی گفتی :|
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
(12-05-2021، 12:35)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رو همه پسرای اینجا کزاش دارم و درحسرتشوو میسدزمو میسازم در صدرشون هم سیروانه
میشه رو منم کراش بزنی؟):
کسی رو من کراش نمیزنهp336

صیم
(":
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(12-05-2021، 12:36)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:36)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلومه بهت خوش گذشته
من همشو گرفتم ._.

:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:36)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همه از این بدبخت بدشون میاد-___-

از حسادته
فقط من میفهمم این پسر چ معرکه ایه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، THEDARKNESS
(12-05-2021، 12:36)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:26)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد آموزیه همش
._.

شقایق من... اینجا بدآموزی داره کلاً. (((: تنها وصیتی که قراره به نوه‌ها و نتیجه‌ها و نبیره‌هام بکنم اینه که تو انجمن فلشخور عضو نشن. ((((:
ارهههههه منممممم همچین وصیتی دارممم

اعتیاد گرفتم...دیروز میخواستم برمممممم 
ولی باز اومدم|||:
چرا اینجا دیلیت اکانت ندارههههه
(12-05-2021، 12:36)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همه از این بدبخت بدشون میاد-___-
اون بدبخ نیس عزیزم
(((:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Medusa
(12-05-2021، 12:37)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:35)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه رو منم کراش بزنی؟):
خیر فقط جنس مخالف

خیلی هم دلت بخواد-ـ-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł ، THEDARKNESS
(12-05-2021، 12:37)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه رو منم کراش بزنی؟):
خیر فقط جنس مخالف

وای یعنی رو من کراش داری؟
61431
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł ، Prometheus
(12-05-2021، 12:37)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق باشی (':

به به یکی یکی کراشام ریپلایی میکنن((":

من دیگ خیلی هیجان زده شدم((":
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(12-05-2021، 12:37)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه رو منم کراش بزنی؟):

یه تیکه اومده تو ذهنم بهت بگم؟
بویور
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان