امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 12:41)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:39)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه آرتیستی داریم ما 44
وایییی مامانم*-*

ژو ژو چطورع^^
درساتو خوندی شوتوری؟!
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
آگهی
(12-05-2021، 12:38)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:36)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همه از این بدبخت بدشون میاد-___-

از حسادته
فقط من میفهمم این پسر چ معرکه ایه

اون پشت لبای سبز شدش
دل همه رو برده میدونی؟
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، شـــقآیــق
تو این خیانتاتون بیام فتنه شم؟>_<
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:42)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:41)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییی مامانم*-*

ژو ژو چطورع^^
درساتو خوندی شوتوری؟!
مامانش خوب باشه ژوژوشم خوبهD:
اره دیشب تا سحری خوندم):
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:42)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمیتا کیه؟ (:

بهت گفتم که دلبر ):

کی گفتی ؟ -.-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، esiesi
(12-05-2021، 12:43)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:38)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از حسادته
فقط من میفهمم این پسر چ معرکه ایه

اون پشت لبای سبز شدش
دل همه رو برده میدونی؟

خوشم نمیاد روش انقد زوم میکنیا
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:31)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:30)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگا یاد اون یکی دخترش میکنه اصن ))):

یادت هستم قند عسلم
تورو نمیتونه ازم بگیره که
اونارو گرفت
حالا تو تنها کسی هستی که من دارم=(

اون نمیتونه ، شاید یکی دگ تونست v:
وفاداریُ میبینی ؟14k
(12-05-2021، 12:39)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:37)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق باشی (':

به به یکی یکی کراشام ریپلایی میکنن((":

من دیگ خیلی هیجان زده شدم((":
لهنتیِ پسر کش D:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(12-05-2021، 12:42)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:40)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به علی خان حال شما  Telegh_01

احوال شما
خوب داداشم :|
یادم نیست
انقدر ک اسم عوض میکنید
عارفه هستم جناب
مادر بچه ها
اون ملیکا و غیره
ملیکا عزیزم بابات ما رو یادش نمیاد دیگ این دنیا جا زندگی نیس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، bOoOoOy
(12-05-2021، 12:43)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ منتظرم ^^
من پ.خ دختر نرفتم تاحالا.. بزار رکوردم دست نخورده بمونه . تو بیا

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210512-142521.png

این دلبر چشم زمردی خاله بیتاس.. و نسخه دمو
برای اشتراک نسخه کامل با ارمیتا به پیوی اینجانت مراجعه کنید

چیزمال و چیزلیس هم خودتونین
من باس جلوگیری میکردم از یه رابطه اشتباه  ):
دست مریزاد ددی(:
قلب منو مامانمو شکوندی
برو حالشو ببر(=
@esiesi
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان