امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 12:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:42)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهت گفتم که دلبر ):

کی گفتی ؟ -.-

همین اقا بهم پیشنهاد رل داده بود(((:
تازه خیلی چیزای دیگ ک اینجا ممنوعیت اخلاقی داره بگم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa ، esiesi ، *Aɴѕel* ، *VENUS*
آگهی
(12-05-2021، 12:37)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژون به به
فتبارک الله :v
من نمیدونستم چی به کی گفتی
یا اینکه دهن لقی :/
فقط اگه داستانی بود میریختم بیرون همرو
یکم دیدتو باز تر کن
بعدِ ی سال هم‌ کلام شدیم
حیفِ بخوایم به خاطر مسائل بچگانه!
این همه ام‌ تو رفتی گفتی :|

منم رفتم گفتم؟ یادم نمیاد جدی ولی بعید نیست گفته باشم. (((: خلاصه که آتش‌بس. پرچم سفید بالا. 

منم برم دیگه. خیلی خوش گذشت. بیشتر بیا سر بزن از این به بعد! 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، bOoOoOy ، *VENUS*
(12-05-2021، 12:22)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/۲۰۲۱۰۵۱۲-۱۴۰۳۰۴.jpg

بعد از کلی درس خوندن ، از این استراحتا لازمه :>

کدومش قشنگ تره؟ ^^

هنرمند کوچولوی من31
مهسا تو باز دیروز ب من میگفتی هنرمند31
مهسا با راپید کشیدی31؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Medusa ، Ɗєя_Mσηɗ
(12-05-2021، 12:40)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:35)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیزااا <:
بیا رو من کراش بزن اه-ـ-
بیکاری رو میطلبه 
 البته من فقط رو PS1  کراش میزدم ، چه دورانی بود ..
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa ، Emmɑ
(12-05-2021، 12:43)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ منتظرم ^^
من پ.خ دختر نرفتم تاحالا.. بزار رکوردم دست نخورده بمونه . تو بیا

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210512-142521.png

این دلبر چشم زمردی خاله بیتاس.. و نسخه دمو
برای اشتراک نسخه کامل با ارمیتا به پیوی اینجانت مراجعه کنید

چیزمال و چیزلیس هم خودتونین
من باس جلوگیری میکردم از یه رابطه اشتباه ):

متشکرم ^.^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، Medusa ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 12:45)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:39)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به یکی یکی کراشام ریپلایی میکنن((":

من دیگ خیلی هیجان زده شدم((":
لهنتیِ پسر کش D:

ت ناز میکشیو من ناز میریزم ((:
قافیه نداشت ولی کلی عشق داشت(":
 سپاس شده توسط Medusa ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:43)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پ.خ دختر نرفتم تاحالا.. بزار رکوردم دست نخورده بمونه . تو بیا

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210512-142521.png

این دلبر چشم زمردی خاله بیتاس.. و نسخه دمو
برای اشتراک نسخه کامل با ارمیتا به پیوی اینجانت مراجعه کنید

چیزمال و چیزلیس هم خودتونین
من باس جلوگیری میکردم از یه رابطه اشتباه  ):

متشکرم ^.^

بهاررر
قلبم شکسته(:
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(12-05-2021، 12:45)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:43)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این خیانتاتون بیام فتنه شم؟>_<

زنم با احسان بهم خیانت کرد
بیا کمک کن بش خیانت کنمD:

بریم>_<
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:39)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:22)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/۲۰۲۱۰۵۱۲-۱۴۰۳۰۴.jpg

بعد از کلی درس خوندن ، از این استراحتا لازمه :>

کدومش قشنگ تره؟ ^^

لنتی همشون خوشمله ^^
چه آرتیستی داریم ما 44

من چشام قلب شد که از حرفات *-*
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:44)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:43)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون پشت لبای سبز شدش
دل همه رو برده میدونی؟

خوشم نمیاد روش انقد زوم میکنیا

Big Grin Yeah Sorry
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان