امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 12:45)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گفتی ؟ -.-

همین اقا بهم پیشنهاد رل داده بود(((:
تازه خیلی چیزای دیگ ک اینجا ممنوعیت اخلاقی داره بگم

از شما هم ممنونم
 سپاس شده توسط Medusa ، شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł ، ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(12-05-2021، 12:45)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:42)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احوال شما
خوب داداشم :|
یادم نیست
انقدر ک اسم عوض میکنید
عارفه هستم جناب
مادر بچه ها
اون ملیکا و غیره
ملیکا عزیزم بابات ما رو یادش نمیاد  دیگ این دنیا جا زندگی نیس

این زندگی بو گرفته(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، شـــقآیــق ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 12:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:45)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از شما هم ممنونم

خواهش گل:>
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:46)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:40)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا رو من کراش بزن اه-ـ-
بیکاری رو میطلبه 
 البته من فقط رو PS1  کراش میزدم ، چه دورانی بود ..
یعنی تاحالا رو دختر کراش نزدی؟o_o
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:48)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اناااااااا
تو کی ای اصلا؟ تا حالا باهم صحبت کردیم؟ ((:
به نظرم تا 20 دقیقه دیگه خودم تازه میفهمم که یه دور با همه خوابیدم و خبر نداشتم (((:
تو ددی رویاهام بودی لعنتی(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط esiesi ، شـــقآیــق ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 12:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:45)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لهنتیِ پسر کش D:

ت ناز میکشیو من ناز میریزم ((:
قافیه نداشت ولی کلی عشق داشت(":
شقی ناز کن که نازت،دیگه خریدار نداره (':
خوبی؟ خوب پیش میرن درس و زندگی
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(12-05-2021، 12:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متشکرم ^.^

بهاررر
قلبم شکسته(:

دلت نشکنه دختره. (((: زندگی هنوز قشنگیاشو داره... آدمای خوب هم پیدا می‌شن. نمونه‌ش خود من. (((:

حیف جنسیتم مشکل داره، وگرنه خودم ددیت می‌شدم. :v
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 12:50)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهاررر
قلبم شکسته(:

دلت نشکنه دختره. (((: زندگی هنوز قشنگیاشو داره... آدمای خوب هم پیدا می‌شن. نمونه‌ش خود من. (((:

حیف جنسیتم مشکل داره، وگرنه خودم ددیت می‌شدم. :v
تو قلب منی<:♡
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
(12-05-2021، 12:48)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اناااااااا
تو کی ای اصلا؟ تا حالا باهم صحبت کردیم؟ ((:
به نظرم تا 20 دقیقه دیگه خودم تازه میفهمم که یه دور با همه خوابیدم و خبر نداشتم (((:
خیر من دم به تله ندادم
البته اینکه محض کمک به فرهاد یه چی پروندم هم بی تاثیر نیس
@z_farhad
 سپاس شده توسط esiesi ، شـــقآیــق ، Medusa
الان فهمیدم احسان چرا میگفت نرم تو اون گروهه lollllllll
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، esiesi ، ÆMÆշЇÑζ ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان